Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@ivett311 ja úplne hrozne v pondelok idem na kontrolu tak musím sa porozprávať s doktorom že čo a ako.... Lebo tie stavy sú horzne
@ivett311 ahoj čo ti dvihli??
@ivett311 ja sa nemám dobre a tiež mám zdvihnuté lieky
@slavkasobanska brintellix
@patricia_b odkedy más zvýšené?
@ariana171288 koľko už uzivas AD?
@ivett311 od minulého týždňa a dnes mi opäť zvýšila
@yollanda coaxil som začala pred asi vyše týždňom ale ja už nevládzem stále strach úzkosť pórom strach ze keď tak budem myslieť to príde ďalšia úzkosť a takto celý deň nevládzem je mi už do plaču s toho
@ariana171288 máš k tomu na začiatok aj ukludnovak?dávaj si ho začiatok je zlý a všetko sa zhorší.Som prekvapená, že tebe Seroxat nevyhovoval ja naň nedám dopustiť.Zaujimave ako každej sedí úplne niečo iné.
@ivett311 to je dobrý liek brala som to niekedy
@eliska13 nemám práveže ziadny ukludnovak a už to nezvládam chvíľku po užití liekov je dobre tak hodinu ale potom čo príde idem s zblaznit
@ariana171288 coaxil som brala (tianeptin) je to dobrý liek
@slavkasobanska ja ho beriem od januára ale teraz som musela zvýšiť mám blbe obdobie. Koľko si brala? Mala si zavraty?
@ivett311 brala som 1 ráno a 1 obed a asi 2 roky teraz už iba alventu mam
@ivett311 a závrate som nemala po ňom
@slavkasobanska prečo ti vymenili?
@ariana171288 tak si pytaj veď vždy pri začatí užívania AD ich dávajú na preklenutie zlého obdobia
@ivett311 noo ja zatiaľ bez úspechu neviem akože tak hodinu po užití tabletky som OK ale potom hrôza...... A po akej dobe ste videli účinky?
@eliska13 nooo ja neviem ja mam také šťastie na psychiatrov asi 🤦♀️🤦♀️
@ariana171288 cca 3tyzdne trvalo kým som začala cítiť zlepšenie

Ako sa máte? Od nedele mám zvýšenú dávku tak som trosku ospalá aj nálada všelijaká aj keď svieti slnko 😒