Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@ivett311 cca tak dva týždne beriem a brali ste aj nejaké ukludni aký myslím neurol lexarin a tak..... A ak smiem vedieť brali ste ho na strach úzkosť ci depresie🤔?
@ariana171288 nemala som nič na ukľudnenie. Brala som na pp
@ivett311 mne nevymenili brala som k tomu aj alventu , teraz už iba alventu
@ivett311 a čo ti tam dali ??
@slavkasobanska k ad? Nič našťastie som nepotrebovala
Ahojte dievcata. Som skoro rok bez AD po niekolkych predchadzajucich liecbach na depresiu. Ten rok bol strasny ale myslela som si ze jedina moznost ako mat deti. Po roku snazenia a trapenia vidim ze to cesta nie je. Vcera mi psychiater predpisal Brintallix a Oxazepam ale ze sa mame prestat snazit o babo. Lieky dnes nasadim ale prestat sa snazit nedokazem.. Ma niektora z Vas skusenost s tymto liekom aspon na zaciatku tehotenstva? Dakujem..
@linda9999 mne nasadili oxazepam keď som dojčila, musela som prestať dojčiť kvôli tomu
Ahojte dievčatá taka otázka keď trpíte uzkostami strachom nemavate problémy bolesťami obliciek a mykozami?
Ahojte kavickarky , no ja som na tom ako tak ale začala som mat vyšší tlak a som z toho nervózna akurát , beriem aj lieky no si myslím že je to psychikou sa vystrašim a potom to už ide , teraz mávam taký cca 145/104 , mam sa báť ?? Už začínam prepadať panike ,
@slavkasobanska ty si prestala piť kávu?neboj sa veď vieš, že keď si budeš zase meriat a báť sa bude ešte vyšší.Oddychni si, pozri telku ozaj aká bola tento tyžden terapia?
Čo všetky robíte pečiete?ja som konečne stromček vytiahla, varím obed a ideme so synom na doučovanie a potom chvíľu zostaneme v meste.Nalada na bode mrazu budem mať menzes taká som napätá ako struna.
@eliska13 ahoj ale pijem kávu veď to sa nedalo piť tie náhrady, na terapii dobre bolo už aj večer mam si púšťať autogenny tréning aby som sa naučila spat bez liekov, zatiaľ 1 x sa mi to podarilo ,len som taká unavená vždy dačo riešim , čo sa týka zdravia , teraz tlak , inokedy závrate no som fakt ns hlavu ....
@eliska13 js už mam rafaelo urobene a dnes chcem linecké, vanilkové rožky, medovníky a uvidím čo ešte
@slavkasobanska tak to máš veľké plány😉ja tiež chcem robiť Rafaello a linecké pečie mama, ja urobim niečo z časopisu čo sa mi zapáči u nás to moc nejeme len tak ku káve, čaju.A milujem kokosové pusinky
Ahojte. V nedeľu som zvýšila ad a od včera som taká ospalá že az, súvisí so zvýšením?
@slavkasobanska no teda, aká si šikovná 👍 ja mám medovníky a linecké, teraz idem robiť medvedie labky
@ivett311 myslím že áno , ešte je aj take počasie , ja mam pre zmenu vysoký tlak s neviem už čo s tým
@sylvia30 som na teba myslela, že my máme tuším na rovnako naše dni a tento mesiac som o týždeň skôr dostala, ale len také spinenie a ešte stále nic.Vies či nebaví ma to ja normálne rozmýšľam, že si dám predpísať ATK či sa mi PMS a celkovo ta nervozita pred menzesom nezmierni, ale neviem....zas chémiu umelú brať.Stromcek som len vytiahla a povystierala vetvičky až ráno ho ozdobime.

@ariana171288 ako dlho berieš?