Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b to neznie ako dobrá ponuka, to asi radšej zostanem doma😉
@1andrea111 haha si ma pobavila teraz, ona je dobrá svokra, ja si tam idem oddýchnuť na 4 dni, aj keď ešte zrejme nevie, že sme rozídení
@patricia_b a však ste sa dali dokopy, či? Vraví sa, že trón dobrej svokry je stále prázdny 🙂
tak keď hovoríš že bude u nej dobre, pouuuuvažujem.
@1andrea111 my sme sa udobrili, len druhej strane to akosi stále nedošlo, takže sme stále rozídení ... aj navarené aj napečené bude, ani upratovať netreba
@1andrea111 počkaj o pár rokov, keď Ti chalani prinesú polovičky a ešte aj vnúčatá😂Už si ich troška prevychovala ide to?trocha pomáhajú?
@1andrea111 nie neskúšala pôjdem to mrknúť dakujeeeem
@1andrea111 ahoj moja, dá sa, nech to takto vydrží 🙏
A čo ty, ako sa máš, čo muž?
@1andrea111 príď ku mne, ja sa teším, že budem doma, venovať sa rodine a aj vareniu😜ja pri Tom relaxujem
@ariana171288 mňa už nič neprekvapí ja som sa objednala k obvodnej na prevenciu a dala mi termín na krv a moc na koniec februára a ostatné polka marca!!to akože vtedy mi zmeria tlak a dá odporúčanie na EKG veď tuším už ani RTG pľúc sa nerobí a kým mi ho interný spraví bude apríl to je choré.A to chcem vedieť či som anemicka znova či nie, tak som sa nezdržala a spýtala či to je u nej bežné, lebo som ju menila a vidím, že z blata do kaluže.Pojdem si sama dať za 3,50 do laboratória zobrať krv
@eliska13 kokos toto je fakt sila no aj u mňa z blata do kaluze... Ale nasla som nejaké psychiatricky pôjdem im zavolať aj tej psychoterapeut kam co mi to odporucili.... A uvidím už nech mi dajú akýkoľvek termín teda ak má vôbec zoberu😂😂teraz som u kadernícky tak keď prídem idem na to😂
@ariana171288 skus sa spytat za poplatok prednostne vysetrenie,prip.pozri elektronicke moznosti objednania cez napr.objednaj sa.sú tam rychlejsie terminy obvykle ako pri stand.vysetreni. a celkom rychle su ak ambulamcie priamo pri psychiatric.oddeleniach fakultnych nemocnic
Ahojte, tak ja idem do nemocnice
@patricia_b uff tak nech Ti to rýchlo ubehne ozvi sa potom
@ariana171288 vies co sa da este?-teraz vela psychiatrov a psychologov robi Skype terapie a rozhovory, musis nieco zaplatit samozrejme, je to ako sukr.dr..videla som to vela v Cechach.
@patricia_b drzim palce, nech uz je to vsetko za Tebou a nech je dobre..❤
@pandravachrusta hej noo len na ten Skype rozhovor moc dom a nemám klud🙈🙈no dnes som volala a neúspešne jednej psychiatrické som sa nedovolal a druha neberie.... A terapeutka tiež mi nedvíhala.... Nevadí skúsime zajtra
@patricia_b drž sa 😘
@ariana171288 tvoj nick je dátum narodenia..??? Takze narodeniny máš dnes???? Všetko naj
Ahojte kocky no ja už neviem z čoho mam ten tlak stále vysoký , včera bolo po týždni dobre, dnes zle zase , volala som na interne tak že si mam navečer dať ešte jednu tabletku , no ja to mam cely deň, už aj cesnak som začala jesť , čo Vám pomáha ??
@slavkasobanska cvicit a nesledovat sa tak..su ludia kt.maju tlak aj vyse 200.ty si na tom velmi dobre s tym tlakom kedze uz nemas 20.🙂ked Ta ma trafit pepka tak Ta trafi ci mas vysoky alebo nizky..😉kasli uz na to, zase zbytocny dovod trapit sa..ja mam 40 a mam kolko krat vyssi este ako ty.😅
@patricia_b tak sa tam držkaj, nech Ti pomôžu a nech si rýchlo doma. Syn bude s kým? Neuvažovala si nad inou nemocnicou?
@patricia_b ahoj moja zlata , držím palce nech si čím skôr v pohode, budem na teba myslieť
@1andrea111 syn bude s mužom, musia to zvládnuť
@patricia_b Pati držím palce, nech ti je už konečne dobre 😉
@patricia_b drz sa Patka nech ti je lepsie!
@mimiqa dakujeeeeem veľmi pekneeee😘
@mimiqa teda ty si, ale vnimava😉
@ariana171288 všetko najlepšie prajem, tak to mama mala krásne Vianoce mimino pod stromčekom milé.
@dika ako sa Ti páči v práci už si zabehnutá?Pubisi ako?
@patricia_b ideš tam, kde si bola minule?

@1andrea111 poď k mojej svokre