icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
18. dec 2019

@patricia_b hlavne nech ti tam pomôžu a je ti lepšie ♥️

mimiqa
18. dec 2019

@eliska13 ja všetko vnímam ☺️🤣🤣🤣

patricia_b
18. dec 2019

@eliska13 som tam kde minule

ariana171288
18. dec 2019

@eliska13 dakujeeem veľmi pekneeee😘

patricia_b
18. dec 2019

@mimiqa ty vnímavá 🤣, malý pomáhal so stromčekom?

mimiqa
18. dec 2019

@patricia_b kde ešte nemáme u babky stromcek chudák dostal hodinu sme naháňali gule 🤣🤣😂rozmýšľam že o 16 chcem večeru a o 15 ho začneme robiť 🤣😂

kajkag
18. dec 2019

@patricia_b kedy ideš do nemocnice? Prajem ti, aby si odtiaľ prišla znovuzrodena😘

eliska13
18. dec 2019

@mimiqa my sme mali v tom veku hore na komode nech mu ruky nepáli🙂teraz mame dieťa veľké a stromček je na komode kvôli psovi😂a ešte mám taký Betlehem kde sú zvieratká a okolo mach a, keď mal tak 2 roky, tak mi ten mach odtrhaval a kŕmil zvieratka práve včera sa ma pýtal čo to je také zničené len mi je ľúto to vyhodiť.

mimiqa
18. dec 2019

@eliska13 ja neviem kam ho dáme 🤦‍♀️Veď to že ešte pes 😂

dika
18. dec 2019

@eliska13 ahoj v praci som zabehnuta je to fajn...Dcera no puberta dost vazna sle stale sa to da zvladat.Uci sa sama, znamky super akurat ti vykyvy nald🙄.. Syn je len druhak to je horsie.Tiez cakam na prazdniny lebo to vstavanie, desiaty a ucenie a kruzky - katastrofa

patricia_b
19. dec 2019

@kajkag včera som večer prišla
@mimiqa mne vydržal zatiaľ celý deň, ale pomáhal aj malý zdobiť

mimiqa
19. dec 2019

@patricia_b ako sa cítiš

slavkasobanska
19. dec 2019

@mimiqa áno patka ako to je??

sandra2308
19. dec 2019

@slavkasobanska ahoj Slávi, tebe je ako dnes? Čo tlak? Máš aj nejaké ťažkosti, cítiš, že máš ho vysoký?

ariana171288
19. dec 2019

Ahojte baby tak novéj psychiatrické som objednaná na 31.1 samozrejme sestrička nepríjemná že k čomu je to dobre takto meniť doktorov🤦‍♀️dúfam ze aspoň doktorka bude fajn.... A psychologické neviem ci poznáte Alena Bednarova s Trenčína tam idem 22.1......

eliska13
19. dec 2019

@ariana171288 super a čo je sestričku do toho je slobodná voľba.Podla mňa taký lekár Ti musí sadnúť ako človek sympatie....mne hovorila kamaratka, keď sa zosypala po rozvode, že lekárka jej hovorí a čo s Vami ja už neviem ako Vás liečiť tak skúsime takýto liek a, keď nebude dobre tak takýto....kto je na tom zle musí mať presvedčenie, že lekár vie čo robi, že mu dá istotu, ktorú on nemá.
Dnes máme Vianočnú akadémiu v škole sa teším, že relax.kolko si ich vlastne vymenila?

ariana171288
19. dec 2019

@eliska13 jeee super my sme mali minulý štvrtok Vianočnú akadémiu.... Noo toto co k nej pôjdem bude tretia... Noo ved to ze potrebujem už nejakú liečbu inak ako sa ti darí nemať zle myšlienky alebo myslieť pozitívne lebo už som veľa krát čítala aj tu na fórach ktosi písal ze načo myslíš to si privodis a s tohto chytám takú paniku lebo sa bojím dosť že som posrana a potom ešte toto sak človek nechce myslieť na zle ale taak do prdele keď si ta hlava robí čo chce

slavkasobanska
19. dec 2019

@sandra2308 ahoj večer som si dala tabletku tak sa to začína zlepšovať čo som veľmi rada

patricia_b
19. dec 2019

@mimiqa @slavkasobanska trošku horšie ako doma, ale verím, že sa to zlepší

slavkasobanska
19. dec 2019

@patricia_b určite sa to zlepší , asi máš nové lieky čo?? Neboj sme s tebou

mimiqa
19. dec 2019

@patricia_b moja vydrž si tam deň 😘😘😘😘ja mám psychiatriu doma 🤣🤣

patricia_b
19. dec 2019

@slavkasobanska od dnes mám nové
@mimiqa no do Silvestra tu budem, lebo moja dr. má dovolenku a skôr ako 2. ma nemôže prevziať

slavkasobanska
19. dec 2019

@patricia_b nevadí , hlavne nech sa ti polepší

patricia_b
21. dec 2019

Dievčatá kde ste? Ako sa máte?

slavkasobanska
21. dec 2019

@patricia_b ahoj , ja od rana na pohotovosti, take závrate mam , bola som na ušnom , no čo som mala pred tým z toho závrate je vyliečené , na neurologii krv oki, CT oki , dali mi infúzie a mam si dať urobiť ešte vyšetrenie ciev no sú sviatky tak až potom , tak ležím v hlave kolotoč , plakala som až z toho no nepomáha nič ..

1andrea111
21. dec 2019

@patricia_b a Ty sa mi ako máš?

misxxx6
21. dec 2019

Mne napríklad pomáhajú rôzne cvičenia na odbúranie fyzických príznakov depresie, úzkosti, stresu, vyčerpania... Tu si o nich môžeš prečítať viac: https://jasterkamenny.sk/stres-trema-uzkost-ako...

Držím palce! 🙂

patricia_b
21. dec 2019

@slavkasobanska och moja, tak nech ti je čím skôr dobre
@1andrea111 tak doma mi bolo lepšie

kajkag
21. dec 2019

@slavkasobanska to mi je ľúto moja😣 držím palce, aby to čím skôr skončili blbe závraty...

kajkag
21. dec 2019

Ja dnes aktívna, ráno prezliekla periny, 3x som prala, umyvala okná, poriadila celý byt a navarila, nakoniec dom bola este na spoved...☺😉