Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 som tam kde minule
@eliska13 dakujeeem veľmi pekneeee😘
@mimiqa ty vnímavá 🤣, malý pomáhal so stromčekom?
@patricia_b kde ešte nemáme u babky stromcek chudák dostal hodinu sme naháňali gule 🤣🤣😂rozmýšľam že o 16 chcem večeru a o 15 ho začneme robiť 🤣😂
@patricia_b kedy ideš do nemocnice? Prajem ti, aby si odtiaľ prišla znovuzrodena😘
@mimiqa my sme mali v tom veku hore na komode nech mu ruky nepáli🙂teraz mame dieťa veľké a stromček je na komode kvôli psovi😂a ešte mám taký Betlehem kde sú zvieratká a okolo mach a, keď mal tak 2 roky, tak mi ten mach odtrhaval a kŕmil zvieratka práve včera sa ma pýtal čo to je také zničené len mi je ľúto to vyhodiť.
@patricia_b ako sa cítiš
@mimiqa áno patka ako to je??
@slavkasobanska ahoj Slávi, tebe je ako dnes? Čo tlak? Máš aj nejaké ťažkosti, cítiš, že máš ho vysoký?
Ahojte baby tak novéj psychiatrické som objednaná na 31.1 samozrejme sestrička nepríjemná že k čomu je to dobre takto meniť doktorov🤦♀️dúfam ze aspoň doktorka bude fajn.... A psychologické neviem ci poznáte Alena Bednarova s Trenčína tam idem 22.1......
@ariana171288 super a čo je sestričku do toho je slobodná voľba.Podla mňa taký lekár Ti musí sadnúť ako človek sympatie....mne hovorila kamaratka, keď sa zosypala po rozvode, že lekárka jej hovorí a čo s Vami ja už neviem ako Vás liečiť tak skúsime takýto liek a, keď nebude dobre tak takýto....kto je na tom zle musí mať presvedčenie, že lekár vie čo robi, že mu dá istotu, ktorú on nemá.
Dnes máme Vianočnú akadémiu v škole sa teším, že relax.kolko si ich vlastne vymenila?
@eliska13 jeee super my sme mali minulý štvrtok Vianočnú akadémiu.... Noo toto co k nej pôjdem bude tretia... Noo ved to ze potrebujem už nejakú liečbu inak ako sa ti darí nemať zle myšlienky alebo myslieť pozitívne lebo už som veľa krát čítala aj tu na fórach ktosi písal ze načo myslíš to si privodis a s tohto chytám takú paniku lebo sa bojím dosť že som posrana a potom ešte toto sak človek nechce myslieť na zle ale taak do prdele keď si ta hlava robí čo chce
@sandra2308 ahoj večer som si dala tabletku tak sa to začína zlepšovať čo som veľmi rada
@mimiqa @slavkasobanska trošku horšie ako doma, ale verím, že sa to zlepší
@patricia_b určite sa to zlepší , asi máš nové lieky čo?? Neboj sme s tebou
@patricia_b moja vydrž si tam deň 😘😘😘😘ja mám psychiatriu doma 🤣🤣
@slavkasobanska od dnes mám nové
@mimiqa no do Silvestra tu budem, lebo moja dr. má dovolenku a skôr ako 2. ma nemôže prevziať
@patricia_b nevadí , hlavne nech sa ti polepší
Dievčatá kde ste? Ako sa máte?
@patricia_b ahoj , ja od rana na pohotovosti, take závrate mam , bola som na ušnom , no čo som mala pred tým z toho závrate je vyliečené , na neurologii krv oki, CT oki , dali mi infúzie a mam si dať urobiť ešte vyšetrenie ciev no sú sviatky tak až potom , tak ležím v hlave kolotoč , plakala som až z toho no nepomáha nič ..
@patricia_b a Ty sa mi ako máš?
Mne napríklad pomáhajú rôzne cvičenia na odbúranie fyzických príznakov depresie, úzkosti, stresu, vyčerpania... Tu si o nich môžeš prečítať viac: https://jasterkamenny.sk/stres-trema-uzkost-ako...
Držím palce! 🙂
@slavkasobanska och moja, tak nech ti je čím skôr dobre
@1andrea111 tak doma mi bolo lepšie
@slavkasobanska to mi je ľúto moja😣 držím palce, aby to čím skôr skončili blbe závraty...
Ja dnes aktívna, ráno prezliekla periny, 3x som prala, umyvala okná, poriadila celý byt a navarila, nakoniec dom bola este na spoved...☺😉

@patricia_b hlavne nech ti tam pomôžu a je ti lepšie ♥️