icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
21. dec 2019

@patricia_b dakujem kocky , no stále niečo , ale pozitívne musíme myslieť

slavkasobanska
21. dec 2019

@kajkag no aká šikovná , ešte že ja som cez týždeň napiekla , syn ostatne už poroby

kajkag
21. dec 2019

@slavkasobanska koláče som už piekla dávnejšie. Už mám vsetko 😁

ivka185
21. dec 2019

@slavkasobanska Ahoj slavka no tak co sa deje s tebou moja? Tie zavrate nemas z vysokeho tlaku? Ale ty to zvladnes tak ako vsetko. Bude dobre mozno pocasie u nas teraz prsi ako v lete.Blizia sa vianoce a ja ti verim ze budes dovtedy fit, tak nesklam.😉❤

slavkasobanska
21. dec 2019

@ivka185 dakujem , snažím sa a budem sa ešte viac snažiť , js neviem už rozmýšľam či z krčnej chrbtice , no neviem budem to riešiť po sviatkoch , teraz aj tak nerobia

sylvia30
21. dec 2019

@slavkasobanska ja som mala zablokovanú krčnú chrbticu pred rokom v lete, celý svet sa mi točil, stála som v sprche, držala sa stien a vracala, hrozné niečo, chodila som fyzioterapeutke 2x týždenne a užívala lieky, asi po 2 týždňoch to prešlo..... fyzioterapeutka mi hovorila, že keď je telo v napätí a strese, tuhnu trapezy a krcna chrbtica, keď sa s tým nič nerobí, tak sa zablokuje.... skús si na nete pohľadať cviky na krčnú chrbticu, treba mastit nejakými uvolnovacimi mastami, dávaj si aj milgamu n a zvys dávky magnézia...prajem ti, aby sa ti čím skôr uľavilo ❤️

mimiqa
21. dec 2019

Bambulky moje 😘

slavkasobanska
22. dec 2019

@sylvia30 dakujem pekne no fakt už iba tá chrbtica

slavkasobanska
22. dec 2019

@sylvia30 no idem si to natrieť dám si šatku na krk a mam nejaké cviky tak idem skúsiť

sylvia30
22. dec 2019

@slavkasobanska skús len tak z lahka, aby ťa nič nebolelo♥️

ivka185
23. dec 2019

Ahojte dievcata prajem vam stastne a vesele sviatky ,plne radosti a pokoja ,hlavne vela toho dusevneho zdravia ,aby sme sa uz nestazovali ako nam je.❤

slavkasobanska
23. dec 2019

@ivka185 dakujem aj ja sa pripájam hlavne zdravie to je to najdôležitejšie

esselte
23. dec 2019

Ahoj,nemate pocit,ze cez sviatky sa vam panuka a depka zhorsi?mne sa to deje kazdy rok,stále pred Vianocami musim pobrať aj nrjaky lexaurin,alebo niečo podobné,inak cez bezne obdobie v roku je vsetko ok

mimiqa
23. dec 2019

Šťastne a Veselé bambulky moje lubkam Vás 😘

sylvia30
23. dec 2019

@esselte pred nedávnom som čítala, že predvianočné obdobie je veľmi stresujúce a dáva zabrať aj zdravým ľuďom, takže sa ani nečudujme, že mnohé sme rozhodene

sylvia30
23. dec 2019

Babulky moje, aj ja Vám prajem pokojné sviatky prežité v kruhu najbližších a hlavne nech to všetky zvládneme bez stresu a paniky🎄🎁
Ani sa mi nechce veriť, že už druhý krát Vám takto želám pekné Vianoce😢
Ďakujem že ste, že má sprevadzate mojou chorobou ❤️

ariana171288
23. dec 2019

@esselte ja už asi piaty rok takto fungujem lenže mne to začne už v októbri keď sa začínajú spomínať sviatky samozrejme plus k tomu vsetkemu

ariana171288
23. dec 2019

Šťastné a Vesele

patricia_b
24. dec 2019

Dievčatá moje, šťastné a veselé vám prajem, nech ste do pohody ako ja 🙂

ivka185
24. dec 2019

@patricia_b Aj tebe stastne a vesele ,nech si cim skor doma zdrava a stastna tesiac sa zo synceka a zo zivota.❤

eliska13
24. dec 2019

Ahojte, krásne sviatky v kruhu rodiny Vám prajem.Oddychnite si, spomaľte a pokoj v duši😉

s.a.s.k.a.
24. dec 2019

Ahojte dievcata, prajem vam krasne sviatky. Dlhsie som tu nebola. V lete sa mi podarilo vysadit vsetky lieky. Bolo mi relativne fajn do zaciatku decembra. Potom uz znovu dosli uzkosti a posledne dni aj totalna depka. Snazim sa to zatial dat nez AD. Vcera a dnes som si vsak dala polku lexaurinu. Ja uz neviem sedem rokov uz trpim touto pliagou, ani s liekmi mi nebolo bohvieako...akoby nie a nie najst tie prave...prosim napiste mi nejake slova podpory...velmi to chcem dat bez liekov. Podarilo sa to niektorej z vas?

eliska13
24. dec 2019

@s.a.s.k.a. netráp sa Saška ani mne sa to nepodarilo i keď som skúšala viac x.Az by som povedala hlavou proti múru stoj čo stoj az mi psychologička už vynadala.Minimalne 10 mg AD musím brať.Skus vydržať na Lexaurine Vianoce, zima sú záťaž a uvidíš....len sa toho zhoršenia nezľakni, lebo potom to už ide....sú typy ľudí, ktorí tu barlicku potrebuju a vedia pozitívne fungovať len s liekmi..Moc si nepamätám co Ti bolo a tak...drž sa😊

s.a.s.k.a.
24. dec 2019

@eliska13 dakujem eliska. Ja mam uzkosti a depresiu. A ty beries ake lieky?

eliska13
24. dec 2019

@s.a.s.k.a. Seroxat beriem nič iné som neskúšala mne sadol.Ale už teraz novšie predpisujú čo čítam tu zo skupinky myslím, že len jedna brala

mimiqa
24. dec 2019

@eliska13 micka ako 🤣😂😂

eliska13
24. dec 2019

@mimiqa juj nechcem sa stazovat, ale ja som už pár dní chorá hrdlo ma strašne bolí, som zachripnuta dnes som ledva vydržala a zajtra preležím a prespím deň.Ale asi pôjdem k lekárke po ATB ešte počkám, ale už to dlho trva.Muz ide k svokre so synom.No ako deti pod stromčekom bolo radosti?

mimiqa
25. dec 2019

@eliska13 juj bolo maly nevedel čo skôr dcérka úplne happy dostala čo chcela 🤣😂😂aj ja 6 kníh a tenisky na behanie sa teším no moja skóre uzdravenieeee

eliska13
25. dec 2019

@mimiqa ďakujem, tak uzivajte.Uz, aby jar bola slúchadlá na uši a si na hrádzi strašne sa mi to tam u Vás páči.Mne jeden darček nestihol prísť peňaženka pre mamu už si nikdy nedám poslať slovenskou poštou vyše 7 dni a ešte neprišla.

mimiqa
25. dec 2019

@eliska13 🙈🤦‍♀️Nestíhajú ake chodili aj cez víkend tak asi komu sa chcelo