Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@miskahryzka333 môže to robiť ATK ty vieš ako sa cítiš čo tvrdí rodina nie je dôležité, ak si sa už liečila tak s problemamy sa to vratilo.Byt bez práce je veľký stresor zájdi k lekárovi netráp sa zbytocne
@slavkasobanska to je nádhera taký pohľad.U nás dnes pochmurne...
@eliska13 u nás zatiaľ krásne
Ahojte prosim skusenosti s liekom SERTALIN ALEBO SOLACTITC - na PP, GAD, OCD a nasledne z toho depky silne DAkujem
Baby neskusali ste niektora L tryptofan alebo 5 htp ci to vobec zabera? Som taka nekludna stale ze by som aspon v lekarni nieco kupila.
@natashkaa to teraz začínaš s liekmi?
@miskahryzka333 skús si kúpiť guajacuran je bez predpisu je na uvoľnenie uzkosti, uvoľnenie chrbtice plus magnézium dobre
@eliska13 ok kupim si to .Magnezko si davam teraz asi 2 dni 2 x denne.Po novom roku pojdem k dr.
@miskahryzka333 magnézium môžeš aj 6-8 tbl denne podľa toho ake máš s tým nič nepokazis 90%ludi má málo magnézia minule som čítala článok nikdy nebolo toľko tetanie a úzkosti všetkého máme ho malo v strave
@eliska13 ja nemozem vela lebo ma prehana potom.
nie nezacinam liečim sa už 17 rokov ale teraz mi už skúšali dať tri rôzne druhý a nič nezabralo tak idem na ďalšie tieto som ešte nemala tak by som info. to čo mi zaberalo predtým mi twraz nezaberá.
Baby ako často pijete alkohol?
@ivett311 ahoj ja od kedy sa liečim 11 rokov vôbec nič nepijem , ako alkohol
Nevieeeemnnn zaspaaatttt 😣
@slavkasobanska ty si šikulka 👍, ja som včera začala strikovat😜
@eliska13 magnezium si davam 2x denne. Ako si mi to napisala davam 3x. Zacala som si davat ak tryptofan.
@slavkasobanska ten obrázok je nádherný!ja by som chcela vedieť strikovat hlavne čapicu či tie čelenky čo sa teraz nosia, šál...
@sylvia30 ahoj no super šikovná
@eliska13 ahoj je to jednoduché , pošlem ti postup na čelenku hackovanu , ja som teraz začala čiapku
@slavkasobanska aj, keď som nikdy nehackovala?moja babka krásne strikovala, háčkovala ma mrzí, že som sa to nenaučili.Ja som si minule pozerala návod hneď som sa stratila😀
@eliska13 ahoj ja som vyrastala u babky tak má skoro všetko naučila čo vedela , som jej za všetko vďačná
@ivett311 ahoj,ja príležitostne,niekedy aj cez týždeň,ked mam stres v práci,dam si prosecco z lidlu,je slabe,tvrdy alkohol skoro vôbec,okrem teraz sviatkov hriatu,vino vobec a trocha pivka v lete,ale samozrejme,niekedy mam aj mesiac,dva,ze vobec nic,fakt vtedy,ak mam chuť,napr. Zajtra o polnoci si sampus dám,horsie je,ze teraz nemam velmi dobre obdobie,ja stale pri nejakej zmene,sviatkoch,dala som si ukludnovak,iba 0.25 mg,ale musela som,bolo mi vselijako,niekedy neviem,ci mi je zle od žalúdka,alebo je to panika,je to hnus,ta pliaga,ale budme rady,ze existuju na to lieky,beriem paretin a teraz rivotril,este som mala zasoby,lebo som ho uz dlho nebrala,a ty beries ake lieky?a alkohol?ako to máš ty?aj tebe sa to niekedy preukaze viac,myslim depku

Ahojte kavickarky kde ste ?? Posielam Vám trochu slniečka