Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@miskahryzka333 no s AD je to tak nejak ako pises ale ked si spomeniem ako mi bolo hrozne nez som ich zacala brat, teraz je to lepsie.
Musime si vybrat.....aj ked stve ma to ze kazdy kto prestal brat sa mu stavy vratili.....
@dika no mne momentalne chyba praca a z toho mi zacina sibat pomaly ale isto,doobeda nieco spravim ,navarim a potom cakam na deti zo skoly .Potrebujem sa niecim zamestnat a bude dobre ,vzdy ked nemam pracu a som dlhsie doma hlavne cez zimu mam taketo depkovske stavy.Praca mi velmi pomaha.
Je nadherny Slavka si skryty talent.😍
@ivka185 ivka dakujem , no ešte len začínam
@slavkasobanska veľmi pekný koľko si na tom pracovala?
@eliska13 ahoj od 25 .12- zajtra ho nalakujem a hotovo
@slavkasobanska hermionka skvela praca 😚
Ahojte
Aky ste mali den? Ja dnes celkom ok kedze cely den sa motam a mam co robit,deti som bola dat ostrihat ,varila som a prala .Zajtra detuse do skoly a mne pride nova kniha tak tesim.
Pisala som do jednej firmy ci by ma.nevzali do prace tak mam poslat zivotopis som zvedava ci odpisu ale bola by som rada ,verim ze ano bola by som velmi stastna😘
@miskahryzka333 ahoj držím silno palce , a akú knihu čakáš??
@slavkasobanska kniha Preco zostať nazive .Dnes prisla zatial som nezacala citat ,ma dobre recenzie.
@miskahryzka333 aha potom napis aká je , tiež veľa čítam
Zienky, prečo stále keď ležím počujem ako mi bije srdce, popritom nemám vysoký tep. Liečim sa aj na štitnu zlazu....😔
@miskahryzka333 koľko si bez prace?ak si typ, ktorý to doma nebaví určite sa Ti polepší, keď pôjdeš medzi ľudí.Mala som podobný deň varila, prala, včera už vstávala do skoly večer som ani nestihla dopozerať to moje Beverly Hills😅pozerali ste?strašne zostarli všetci a to koľko zákrokov majú určite robenych.Ty máš ako veľké deti?
@kajkag ja počujem šumenie v uchu non stop a najviac večer cez deň mám rádio či TV pustené som bola po dlhej dobe na masáži, keď mi masíroval rameno a lopatku až mi lakťom mikalo na tej strane a bolelo ma to.Ze to mám strašne stiahnuté, ale bola to veľká úľava potom.
Asi si to búchanie srdca nevšímať, ak Ti nepreskakuje nemáš takychardiu .Ako Ti zistili štítnu žľazu ktorú máš?
A mikat je s ypsilonom tuším nie?😂
@eliska13 doma som od juna v lete sa to este da zvladnut aj decka su doma ale cez tu zimu je to o nicom ,stale doma zvareta ,nieco porobim ale aj tak nuda.
Dufam ze si najdem pracu aka mi vyhovuje ked len na skrateny uvazok to by mi stacilo kedze mam prvaka doma a chcem sa mu venovat nechcem ist na zmeny do prace.Deti maju 6 a 11.
@miskahryzka333 no veď toto u nás je tak málo práce na skrátený úväzok a tiež robím za málo, ale zas mám čas na iné.vyuzi čas čo najviac pre seba, ale viem, že je to nuda zas, keď robíš chcela by si byť doma😅
@dika ja som už pozerala kedy sú jarné prázdniny a budú už v polke februára sa mi to zdá strašne skoro mám pocit, že vždy to bola polovica marca neviem od čoho to zalezi.Aj u nás bolo prvé vstávanie katastrofa dva x som budík posunula som sa večer pýtala muža či je tiež tak unavený ja neviem čo to je, že sme tak ubiti😂
@eliska13 presne tak,ked som robila chcela som byt doma ,ked som doma chcem pracovat 😂
@miskahryzka333 ja som bola doma minulý rok a veru viem si predstaviť že by som už nerobila, alebo len tak na polovičný, ale kto by nás živil ....mne bolo doma dobre, hlavne v lete
@dika no ja si chcem deti sama vystrajat ,asi som divna ale ja sa chcem detom venovat pokial su male ,viem ze to potrebuju aj poobede.Neviem si predstavit robit teraz na zmeny a chodit domov po 22 hodine.Ved by som ich ani nevidela.
A cez leto je to fajn doma ,kupanie,slniecko,vylety.
@mimiqa o chvíľu si ich prevetras pri synovi, keď sa budete učiť😅ja to mám komplikované mne sa nedá jedine cez víkend, ale príď ty už som Ťa veľa x volala na obed je tam aj detský kútik.
@miskahryzka333 nie si divná aj ja som taka až opicia😀ale dávam si pozor.
@eliska13 aj ja som taka "zavislacka" na detoch 😂,snazim sa to obmedzit ale niekedy mi je smutno ked ma uz tolko nepotrebuju .Musim si najst nejaku zabavku pre seba ,aj tak mi raz odrastu.
Inak ja mam napr.s mojou mamou dodnes super vztah ,sme ako kamosky,len ja mam dvoch chlapcov.

@eliska13
@dika aj ja sa potim ako prasa celu noc.Mozno to je aj dobre ze sa tak clovek odventiluje ten stres aj ked rano mi je najhorsie,ale ja tak nechcem tie antidepresiva ,tiez som bola taka neutralna ziadne emocie aj ked tie uzkostne stavy mi vtedy neprichadzali ale pribrala som ,sex o nicom .Neviem co spravim asi sa sustredim na sport a hladanie prace.