Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sylvia30 vieš čo veľmi na to upokojí , aj tlak mam nižší , a keď pri tom zaspis , vôbec to nevadí , to aj v nemocnici niektorý pri tom zaspali vraj to sa úplne uvilnis tak to nerieš
@eliska13 o tom dýchaní to je pravda ja som sa strašne dlho učila správne dýchať
@eliska13
@slavkasobanska ďakujem za super informácie z prvej ruky😘
Presne ako píšeš, že telo cez deň nasaje plno informácií a potom to nevie spracovať, ja normálne tento týždeň cítim aká som vo vnútri zrychlena, to isté aj dýchanie, ale je to pochopiteľné, z maximálneho pokoja som vhupla do blazninca, keďže budúci utorok nám odchádzajú platby, tak sa ideme v robote pretrhnúť ☹️
Večer som ešte skúsila toho Chudika, ja sa tiež pristihnem, že on rozpráva a ja som úplne inde myšlienkami, ale aspoň som večer zaspala bez benzacu
Vytlacim si tie papiere a po večeroch sa začnem tomu venovať
@eliska13 ahojte no ja som zaspala tiež bez liekov na spanie a tak tvrdo som spala , len ráno kým sa rozhybem , ale nejako viac spím neviem prečo
@slavkasobanska nevadí, ráno treba začať pomaly, v kľude 👍
@eliska13 dakujem , cítim sa unavená no robím stále , nechcem ležať , po obede si pustím autogen a odychnem si trochu
@patricia_b ahoj, dlho si sa neozvala, ako sa máš? Ako sa Ti darí?
Baby, tak som nasadila eliceu dnes a vsetko ma boli, chrbat, klby, svaly a slaba sa citim. Neviem ako dam pondelok v praci. Mali ste taketo nu?
Inak, vsimate si tie temy na MK? Furt sa niekto pyta na nejaky benzac, ad...hrozne kolko ludi ma tieto problemy. Az mi je smutno.
@s.a.s.k.a. ja som sa dnes poobede cítila úplne hrozne, taký prepad som už dlho nemala. Potom som si všimla mesiac a napadlo ma, že pozriem účinky splnu na ľudí. A v každom jednom článku bolo, že ako zle vplýva mesiac na psychiku, spánok, celkové prežívanie. Takže tvoj stav nemusí súvisieť s eliceou..
@s.a.s.k.a. vies co aj v podstate od puberty...bolo mi vzdy sle triaska zima....dlho dlho nasla feajera dieta nevnimas....zas zima triaska....ale ked uz mi sibalo po x rokoch reku halooo...tak som to zacala riesit....
Zaspala som rychlo, ale potom som sa zobudila o polnoci na krce, prehnalo ma a uz som nespala vobec😞🙄😫
Ahojte kocky , tak sa mi nechcelo vstávať , mala som návštevu večer dlho, ale už druhu noc bez liekov na spanie .. som rada a ako
Ahoj 😉 Slyšela jsem o této skupině od slovenské kámošky.Bojuju s OCD,teraz intenzivně asi co jsem na mateřské....tj 4 roky.Beru zoloft 200 mg, a vždy kolem ms tak hrozný výkyv,jako na začátku,nejde se na nic soustředit a myšlenky jedou jako kolovrátek.Je tady někdo s OCD,komu co zabírá?
No kocky znižujem už xanax ráno no abstak jak svina , no nevzdám to
@slavkasobanska o koľko si znížila ten xanax? Ja som každé 3 dní s nožíkom zoskriabala o niečo viac, tak aby som znížila 1/4 tbl na týždeň
@slavkasobanska super, že spíš bez liekov, robíš veľké pokroky👍