icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
10. jan 2020

@sylvia30 vieš čo veľmi na to upokojí , aj tlak mam nižší , a keď pri tom zaspis , vôbec to nevadí , to aj v nemocnici niektorý pri tom zaspali vraj to sa úplne uvilnis tak to nerieš

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
10. jan 2020

@eliska13 o tom dýchaní to je pravda ja som sa strašne dlho učila správne dýchať

mimiqa
10. jan 2020

@eliska13 😘

sylvia30
11. jan 2020

@eliska13
@slavkasobanska ďakujem za super informácie z prvej ruky😘
Presne ako píšeš, že telo cez deň nasaje plno informácií a potom to nevie spracovať, ja normálne tento týždeň cítim aká som vo vnútri zrychlena, to isté aj dýchanie, ale je to pochopiteľné, z maximálneho pokoja som vhupla do blazninca, keďže budúci utorok nám odchádzajú platby, tak sa ideme v robote pretrhnúť ☹️
Večer som ešte skúsila toho Chudika, ja sa tiež pristihnem, že on rozpráva a ja som úplne inde myšlienkami, ale aspoň som večer zaspala bez benzacu
Vytlacim si tie papiere a po večeroch sa začnem tomu venovať

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
11. jan 2020

@eliska13 ahojte no ja som zaspala tiež bez liekov na spanie a tak tvrdo som spala , len ráno kým sa rozhybem , ale nejako viac spím neviem prečo

sylvia30
11. jan 2020

@slavkasobanska nevadí, ráno treba začať pomaly, v kľude 👍

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
11. jan 2020

@eliska13 dakujem , cítim sa unavená no robím stále , nechcem ležať , po obede si pustím autogen a odychnem si trochu

1andrea111
11. jan 2020

@patricia_b ahoj, dlho si sa neozvala, ako sa máš? Ako sa Ti darí?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
s.a.s.k.a.
11. jan 2020

Baby, tak som nasadila eliceu dnes a vsetko ma boli, chrbat, klby, svaly a slaba sa citim. Neviem ako dam pondelok v praci. Mali ste taketo nu?

s.a.s.k.a.
11. jan 2020

Inak, vsimate si tie temy na MK? Furt sa niekto pyta na nejaky benzac, ad...hrozne kolko ludi ma tieto problemy. Az mi je smutno.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
11. jan 2020

@s.a.s.k.a. ja som sa dnes poobede cítila úplne hrozne, taký prepad som už dlho nemala. Potom som si všimla mesiac a napadlo ma, že pozriem účinky splnu na ľudí. A v každom jednom článku bolo, že ako zle vplýva mesiac na psychiku, spánok, celkové prežívanie. Takže tvoj stav nemusí súvisieť s eliceou..

mimiqa
11. jan 2020

Teraz mimo depky 😅😄😄😃

mimiqa
11. jan 2020

@s.a.s.k.a. vies co aj v podstate od puberty...bolo mi vzdy sle triaska zima....dlho dlho nasla feajera dieta nevnimas....zas zima triaska....ale ked uz mi sibalo po x rokoch reku halooo...tak som to zacala riesit....

s.a.s.k.a.
12. jan 2020

Zaspala som rychlo, ale potom som sa zobudila o polnoci na krce, prehnalo ma a uz som nespala vobec😞🙄😫

slavkasobanska
12. jan 2020

Ahojte kocky , tak sa mi nechcelo vstávať , mala som návštevu večer dlho, ale už druhu noc bez liekov na spanie .. som rada a ako

simielen
12. jan 2020

Ahoj 😉 Slyšela jsem o této skupině od slovenské kámošky.Bojuju s OCD,teraz intenzivně asi co jsem na mateřské....tj 4 roky.Beru zoloft 200 mg, a vždy kolem ms tak hrozný výkyv,jako na začátku,nejde se na nic soustředit a myšlenky jedou jako kolovrátek.Je tady někdo s OCD,komu co zabírá?

slavkasobanska
12. jan 2020

No kocky znižujem už xanax ráno no abstak jak svina , no nevzdám to

sylvia30
12. jan 2020

@slavkasobanska o koľko si znížila ten xanax? Ja som každé 3 dní s nožíkom zoskriabala o niečo viac, tak aby som znížila 1/4 tbl na týždeň

sylvia30
12. jan 2020

@slavkasobanska super, že spíš bez liekov, robíš veľké pokroky👍

mimiqa
12. jan 2020

😂🤣

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
12. jan 2020

@eliska13 ja antiku nemozem....jojo veselo 😂🤣dcera aj chlap ma uz stihli nasrat neboj✌

eliska13
Autor odpoveď zmazal