Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 ja som na liekoch prvý krát, nevedela som do čoho idem... ale potom som zistila koľko ľudí okolo mňa ich berie je to až neuveriteľné. A koľko z nich si mysli, že benzace sú lepšie ako AD... ale teraz si teda stabilizovaná nie? Ja mám niekedy prepady ale nedá sa to porovnať.
@patricia_b super ze sa mas do re, tesim sa🙂
@eliska13 lieky mi nechali tie, ktoré mi na začiatku nasadili
@patricia_b super , dufam že ti to pomohlo a je ti lepšie
@patricia_b ahooj no co...jakis..chlap ako k tebe sa chiva...maly ten sa tesiiiillll ze uz ma maminu doma ze
@patricia_b uz citamm...este si tam????
@slavkasobanska kavicka vypita????
prosím skúsenosti s brintelix? a sulpirid?,dakujem
@mimiqa ešte som tu, ale zajtra ma prepúšťajú
Tak som teda na vypisana. Tretiu noc som nespala😫
@sylvia30 Ahoj Silvia, liečim sa 7 mesiacov, mali sm pohreb v rodine tak som mala aj ja teraz par dni prepad a ešte menštruaciu takže nič moc... idem akoby odznova ale už rýchlejšie, teda aspoň dúfam 🙂 ja si vždy poviem, že ani predtým som nebola ok len som to proste menej vnímala a nepripúšťala si to.
@mimiqa áno už druha
@patricia_b jejooo sa tesis ze???
@slavkasobanska ja az teraz druhuuuuu
@s.a.s.k.a. dobre si urobila, že si sa dala vypísať. Benzace nemáš? Na začiatok by ti mohli pomôcť.
@sylvia30 tak tak. som na tom rovnako, ináč na diskusiách som čítala ako sa každému po liekoch zmenil život , ale ja to stále tak úplne nevnímam. Asi každý má prepady počas brania liekov... a tiež som ešte nezažila deň kedy by som si nespomenula, že sa liečim 🙂 jednoznačne je k tomu potrebné i psychológa a začala som si teraz robiť meditácie.
@katrinat zmenil sa im k lepšiemu? Či? Lebo za mňa určite k horšiemu, dlho dom sa nevedela zmieriť s dg. a s tým, že užívam lieky a to ešte každý večer riešim v myšlienkach ako budem spať ☹️
Psychológ je aj podľa mňa pri liečbe potrebný, ale mne napríklad moja povedala niekedy v máji, že už som OK a nemusím už chodiť. Pritom si myslím, že by bolo čo riešiť.... Od minulého týždňa som aj ja začala s dýchacími cvičeniami a autogennym tréningom, za mňa je to super, škoda, že som s tým nezačala už dávno. Objednala som si aj knihu od Hašta o a. tréningu, som zvedavá, čo v nej píše. Je to už 4-te vydanie, tak asi je dobrá.