icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
dika
17. jan 2020

@slavkasobanska no veru aj 10 by sme zjedli🙃

janfranek
Odpoveď bola odstránená
sylvia30
18. jan 2020

Babulky ahojte, teším sa, že sa všetky máte vcelku OK, hlavne @patricia_b a @ slavkasobanska👏👍
Ja som posledné dni žila stuzkovou nášho syna a už je po nej☹️, aj som slzy vyronila, keď som si uvedomila, že z malého chlapca je už mladý muž 😢, ale neskutočne som bola na neho hrdá 👍
Všetko bolo super, aj sme sa zabavili, vytancoval ma aj muž aj syn...domov sme prišli o pol tretej🤪ja som si šupla lieky, ľahla do postele a spala ako drevo😉

slavkasobanska
18. jan 2020

@sylvia30 ahoj to je super že si to zvládla , mna tak čaká svadba v lete ... no sme silne dáme to všetky , každý krôčik poteší

sylvia30
18. jan 2020

@slavkasobanska ty to zvládneš s prehľadom 👍👍👍

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
18. jan 2020

@eliska13 no, podľa toho, čo som pozerala fotky, by som si mala nasadiť veľmi radikálnu diétu 😂😂😂
Syn chodí na gympel, takže výška je jasná, ale s tým jeho flegmatickym prístupom nemá žiadne veľké ambície☹️ chce ísť na SPU u nás a naďalej využívať mama servis😫

slavkasobanska
18. jan 2020

@sylvia30 no niekedy mi tiež nie je dobre , lebo tom už toľko nehovorím , snažím sa nemyslieť na to

sylvia30
18. jan 2020

@slavkasobanska veď ja viem moja❤️, ale dôležité je, že si s tým začala bojovať 👍

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
18. jan 2020

@eliska13 veď toto😂 a ešte k tomu obedy doma, lebo však "mami, nikde tak dobre nevadia ako doma"😎

slavkasobanska
18. jan 2020

No kocky začínam další

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ariana171288
18. jan 2020

@eliska13 áno ja som hľadala ale tam som objednaná až na 31.1 bola som teraz po sviatkoch u toho co som k nemu chodila a zmenil mi lieky lebo ten coaxil mi vôbec nezaberal tak čakám až začnú teraz zaberať tieto nové AD mam dvoje

eliska13
Autor odpoveď zmazal
kajkag
18. jan 2020

@sylvia30 ja keď idem na oslavu, alebo niekde na svadbu. Tak tam mi je vždy fajn....zaujímavé 🙂

sylvia30
18. jan 2020

@kajkag možno zmena prostredia, príjemný ľudia okolo teba, pohoda, starosti hodis za hlavu😎

dika
18. jan 2020

@sylvia30 to musi byt vyznamny milnik v zivote mamy.....ja si to ani neviem predstavit....asi to budem dost prezivat ked to bude u nas aktualne....a to ste dlho vydrzali sa bavit🙂👍

sylvia30
18. jan 2020

@dika no, prebehol mi mysľou kus života, stretli sme tam kamošov, čo sme ešte slobodní chodili na diskotéky, maminy, čo som s nimi kocikovala syna, maminy synovych spolužiakov zo škôlky a základnej školy, bolo to veľmi dojímavé, až mi hrdlo sťahovalo...som si uvedomila, že je už dospelý, za pár rokov odíde z domu😢
Bola super zábava, mali dlhý program, tak sa to natiahlo... niektorí rodičia boli až do tretej, vtedy bola záverečná 😎

esselte
19. jan 2020

Ahoj,tak je po Vianociach a ja som opäť v pohode,sice este beriem štvrtku rivotrilu,ale pomaly vysadím,ja neviem,ale stale sa tak zľaknem,keď pride panika,mala by som ju vedieť po pomaly 8 rokoch zvládať,keď som v práci,mam hlavu zamestnanu úplne inym smerom,keďže učím deti,momentálne tretiakov,na paniku pri nich nemám čas,všetko je to v hlave ,teraz mam skôr problémy s nizkym tlakom,to počasie von je moja smrť,uz čakám ,kedy prejde zima s uvidim konečne slniečko

1andrea111
19. jan 2020

@esselte super že sa Ti zlepšilo. A manžel ako, rozumiete si?

slavkasobanska
19. jan 2020

Dobre ranko kocky , vstávame a varíme obed , ja dnes paprikas a spaldove halušky k tomu

sylvia30
19. jan 2020

@slavkasobanska my rybačku polievky a bravčové na hrášku s ryžou 😜, ale ešte pijeme kávu 😉

sylvia30
19. jan 2020

@sylvia30 rybaciu polievku

slavkasobanska
19. jan 2020

@sylvia30 to som ešte nejedla rybaciu polievku

sylvia30
19. jan 2020

@slavkasobanska výborná je, je to špecialita môjho muža 😘je to vlastne zeleninová s rybacim mäsom a robí ju na masle

slavkasobanska
19. jan 2020

@sylvia30 počula som o nej no nejedla som , určite je výborná lebo ryby mam rada

sylvia30
19. jan 2020

@slavkasobanska výborná je, vyskúšaj urobiť 👍