icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
20. jan 2020

@yollanda ahoj ja beriem tiež alventu a som veľmi spokojná , neviem prečo ti to nezaberá , a chodíš k psychologovi j mna nastal veľký zlom keď som si našla dobrého psychológa , no chodím 1x do týždňa ns terapie

yollanda
20. jan 2020

@slavkasobanska mne terapie nepomáhali v minulosti. Ja problémy ako take nemám. Ja sa potrebujem len liekmi stabilizovať. Len stále to stagnuje.

katrinat
20. jan 2020

Ahojte dnes som si normálne musela šupnúť frontin, počasie je skutočne "parádne". 🙂
Ináč sa máte ako?

enula78
20. jan 2020

@natashkaa ahoj, ja beriem cipralex v tejto dávke. Je to tá istá zložka. Začal zaberať až po mesiaci a niečo. Ako dlho berieš?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
tuzobnik
20. jan 2020

@natashkaa Minimálna liečebná dávka je 20 mg.

tuzobnik
20. jan 2020

@enula78 CIPRALEX a CITALEC nie je to isté! Sú to úplne dva odlišné lieky! Každý má inú účinnú látku!

tuzobnik
20. jan 2020

@eliska13 Pri SEROXATE je minimálna účinná látka 20 mg.

pandravachrusta
20. jan 2020

ja beriem citalec 20mg

tuzobnik
20. jan 2020

@pandravachrusta Aj ti pomohol?

mimiqa
20. jan 2020

@eliska13 už som čítala ja mám sexovat 😂😅😂😅že čo mi chyba 🤭

pandravachrusta
21. jan 2020

@tuzobnik ano, velmi

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
21. jan 2020

Ahojte kocky , všetko oki ale tak som nemohla zaspať ale ani syn nejako dobre nespal , tak som trochu unavená no to prejde , u nás kradne svieti slniečko , mrzne , super počasie

eliska13
Autor odpoveď zmazal
s.a.s.k.a.
21. jan 2020

Ahojte baby, ja uz som zufala. Tie antidepresiva ma dali do postele, nie som schopna skoro cely den vyliezt. Presuvam sa akurat medzi spalnou a obyvackou, neviem sa donutit sa ist prejst😫ja viem, ze to beriem len kratko, nejakych 6 dni a mam zvysovat len po stvrtkach kedze citlivo reagujem na lieky, aktualne som 3 dni na polovici a mam sa dostat na celu. Mam pocit, ze toto peklo snad ani nikdy neskonci...lexaurin si davam obcas, lebo sa proste bojim zavislosti...strasne mi brnia clenky a dlane je to normalne?

mimiqa
21. jan 2020

@eliska13 😅😂🤣

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
21. jan 2020

@s.a.s.k.a. aj mne brneli, bolo to z úzkosti a trvalo to skoro 3 mesiace

ivcam2
21. jan 2020

Baby citite v tychto dnoch zhorsenie ?

enula78
21. jan 2020

@s.a.s.k.a. Takto som trpela mesiac a niečo. Brala som k tomu neurol občas. Tiež som sa bála závislosti a tiež mi opatrne zvyšoval AD. Myslela som že sa zbláznim a že to nikdy neprejde. Ani sa nedalo uveriť že bude lepšie. A je.😉 Prejde to, len vydrž.

s.a.s.k.a.
21. jan 2020

@sylvia30 to si skor myslim, ze mam z tych liekov. Lebo uzkosti som mala aj predtym, ale to brnenie pritom nie. Strasne som nervozna, neviem ako to vydrzat...😞

tuzobnik
21. jan 2020

@pandravachrusta Ako dlho ho už užívaš. A po akej dobe ti začal účinkovať. Berieš ktomu aj benzodiazepíny.

mimiqa
21. jan 2020

@ivcam2 áno zevraj včera bol dajaky Modry pondelok proste depresívny deň mám hnačky neviem spaat nemám na nič náladu ono to spustilo že chlap zas odišiel nieje tri dni doma nič nové

s.a.s.k.a.
21. jan 2020

@eliska13 v noci niekedy ano, niekedy sa budim. Dnes som sa zobudila 23:30 na to, ze ma vsetko svrbi, potom som nejako zaspala

s.a.s.k.a.
21. jan 2020

@enula78 cize uplne ti presli tie uzkosti a stavy? Teraz si uz v pohode?

tamichloe
21. jan 2020

@ivcam2 ano je mi naprd,tieto dva dni.....

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
21. jan 2020

Ahojte neviete z čoho môžem byt strašne unavená??ako takú slabosť mam v celom tele

lukas484
Odpoveď bola odstránená