Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska mne terapie nepomáhali v minulosti. Ja problémy ako take nemám. Ja sa potrebujem len liekmi stabilizovať. Len stále to stagnuje.
Ahojte dnes som si normálne musela šupnúť frontin, počasie je skutočne "parádne". 🙂
Ináč sa máte ako?
ja beriem citalec 20mg
@pandravachrusta Aj ti pomohol?
@tuzobnik ano, velmi
Ahojte kocky , všetko oki ale tak som nemohla zaspať ale ani syn nejako dobre nespal , tak som trochu unavená no to prejde , u nás kradne svieti slniečko , mrzne , super počasie
Ahojte baby, ja uz som zufala. Tie antidepresiva ma dali do postele, nie som schopna skoro cely den vyliezt. Presuvam sa akurat medzi spalnou a obyvackou, neviem sa donutit sa ist prejst😫ja viem, ze to beriem len kratko, nejakych 6 dni a mam zvysovat len po stvrtkach kedze citlivo reagujem na lieky, aktualne som 3 dni na polovici a mam sa dostat na celu. Mam pocit, ze toto peklo snad ani nikdy neskonci...lexaurin si davam obcas, lebo sa proste bojim zavislosti...strasne mi brnia clenky a dlane je to normalne?
@s.a.s.k.a. aj mne brneli, bolo to z úzkosti a trvalo to skoro 3 mesiace
Baby citite v tychto dnoch zhorsenie ?
@s.a.s.k.a. Takto som trpela mesiac a niečo. Brala som k tomu neurol občas. Tiež som sa bála závislosti a tiež mi opatrne zvyšoval AD. Myslela som že sa zbláznim a že to nikdy neprejde. Ani sa nedalo uveriť že bude lepšie. A je.😉 Prejde to, len vydrž.
@sylvia30 to si skor myslim, ze mam z tych liekov. Lebo uzkosti som mala aj predtym, ale to brnenie pritom nie. Strasne som nervozna, neviem ako to vydrzat...😞
@pandravachrusta Ako dlho ho už užívaš. A po akej dobe ti začal účinkovať. Berieš ktomu aj benzodiazepíny.
@eliska13 v noci niekedy ano, niekedy sa budim. Dnes som sa zobudila 23:30 na to, ze ma vsetko svrbi, potom som nejako zaspala
@enula78 cize uplne ti presli tie uzkosti a stavy? Teraz si uz v pohode?
Ahojte neviete z čoho môžem byt strašne unavená??ako takú slabosť mam v celom tele

@yollanda ahoj ja beriem tiež alventu a som veľmi spokojná , neviem prečo ti to nezaberá , a chodíš k psychologovi j mna nastal veľký zlom keď som si našla dobrého psychológa , no chodím 1x do týždňa ns terapie