icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
25. jan 2020

@tamichloe budem sa teda musieť spýtať ešte raz, nech si na to dám bacha

tuzobnik
25. jan 2020

@tamichloe Elektronický recept platí 7 dní!

norbertkk
26. jan 2020

podmienkou je aby si bola o niečom presvedčená, že ti to pomôže. Potom budeš aj dôsledná v aplikácii a pozitívnejšie naladená, že sa to zlepší. Preto si pozri najprv www.hodnota.sk , názory odborníkov, referencie užívateľov.....a iné dôležité info, aby si bola presvedčená, áno to mi pomôže a uvidíš pomôže.

patricia_b
26. jan 2020

Ahojte dievčatá, ako sa máte a ako víkendujete? Ja sa mám výborne a celý víkend som doma, včera som si bola zacvičiť po dlhšej pauze, tak dobre padlo.

mimiqa
26. jan 2020

@patricia_b super tiež chlapa som nemala 6dni doma bolo upratané variť Som nemusela už došiel tak varím ☺️🤣ideme sa kúpať asi do Senca 🤪

slavkasobanska
26. jan 2020

Ahojte kavickarky , ja som už docvicila , som dajaka slabá tak sa musím rozhýbať a varím obed , idem variť kávu kto chce??

patricia_b
26. jan 2020

@mimiqa hneď by som šla sa kúpať.
@slavkasobanska ja som mala už dve kávy.

sylvia30
26. jan 2020

@slavkasobanska ja akurát pijem☕

eliska13
26. jan 2020

@sylvia30 rohlíky sú výborné podarili sa😀
@patricia_b to je super, že sa cítiš fajn malý musí byť rád, že už si doma.S mužom ste teraz ako?
@mimiqa už si zdravá?nechcete ísť radšej do Samorina tam je aspoň teplejšia voda.kamoska bola v Senci a vraj tam zrušili bufet, že sa nedá najest.

eliska13
26. jan 2020

@sylvia30 ako spánok lepšie?aj si schudla z toho boxu či cítiš príval energie?my spíme cez víkend 10 h všetci až sa neviem prebrat

mimiqa
26. jan 2020

@eliska13 nie som zdravá potim sa no chcem vypadnúť ... možno DS pôjdeme teda .

mimiqa
26. jan 2020

@patricia_b tak mi to chyba to plávanie ach teším sa že vypadnem

mimiqa
26. jan 2020

@slavkasobanska ja mám len jednu za sebou no spotena som 🤦‍♀️Umývala som podlahu všade .. už veget navarené upratané mám konecneeee

eliska13
26. jan 2020

@mimiqa tam sme boli minulý mesiac dobre tam je aj varia finom😅chlap tam zaspal medzi dôchodcami na lehátku a zobudil sa, že mu je zima chudáčik😀je tam dobre teplucko a vodné trysky joj hneď by som išla kríže pomasirovat

sylvia30
26. jan 2020

@eliska13 super, že sa podarili, ja idem o chvíľu na je, do polovice chcem dať olivy a do druhej osmazenu cibuľku
Neschudla som ani deko, ale není čudo, veď sa napchavam sladkým, že až 😫, akurát dnes ráno som sa pofotila do telefónu, znovu idem používať kalorické tabuľky a dodržiavať energetický príjem....box je super makacka, často ideme až na pokraj síl, ale pri takomto príjme ako mám neschudnem nikdy, tak som zvedavá....

sylvia30
26. jan 2020

@eliska13 spánok som prestala riešiť, konečne sa niečo preplo v mojej hlave, začala som s autogennym tréningom a dychovymi cvičeniami a skúsim možno relaxačnú jógu....vlastne som si začala uvedomovať, kde bol a občas aj je problém a začínam s tým pracovať, hľadám nejakého psychoterapeuta, čo by ma viedol pri autogennom tréningu.....vieš čo mi otvorilo oči? FB skupina psychosomatika a etikoterapia v praxi... pár príspevkov a odpovedí akoby bolo o mne a vtedy som si veľa vecí uvedomila

patricia_b
26. jan 2020

@eliska13 s mužom sme na tom dobre, takú pohodu doma máme až sa mi nechce veriť, ale dúfam, že mu to vydrží
@mimiqa ja som chodievala s kamošom plávať, ale nejak to padlo, ale chcela by som aspoň dva krát do týždňa chodiť plávať a tri krát do posilky

eliska13
26. jan 2020

@sylvia30 neuveríš tento týždeň som tam čítala príspevok o problémoch so spánkom a myslela na teba len mi nešiel spraviť print screen stránky tak asi si to čítala, že ľudia čo potrebujú mať všetko pod kontrolou a dokonale o vsetkom vedieť majú s tým problém zvoľniť..... a spať.Ty tie rožky aj mrazis či len tak hneď na zjedenie?

ivka185
26. jan 2020

@slavkasobanska Ahoj prave pijem.😍

sylvia30
26. jan 2020

@eliska13 presne tento príspevok má nakopol👍bolo to úplne o mne 😢
Kdeže, nemrazim, to by som musela robiť z dvojitej dávky...teraz ich robím na spodok bagiet, sú z toho 2 väčšie, používam ich aj na mini chlebíčky alebo kanapky

sylvia30
26. jan 2020

@sylvia30 na spôsob

vierkaaa85
26. jan 2020

@patricia_b a lieky ako? Nechali ti tie prve a zabrali? Ja sa vždy bojím zmeny liekov, že kým záberu a ci pomôžu 🥺

patricia_b
26. jan 2020

@vierkaaa85 ja mám teraz dvojkombináciu antipsychotík, prvé čo mi nasadili mi aj ostali, len sa k ním pridali ešte druhé ... ale cítim výraznú zmenu oproti decembru, keď som nastupovala do nemocnice

5katarina7
26. jan 2020

@slavkasobanska Prosím ťa ty odkedy berieš Alventu?Nepamätáš sa kedy ti zabrala?A aj ty si bola na začiatku unavená?V noci sa vždy prebudím,alebo skoro ráno,a už nezaspím.A cez deň ma chytá únava.

slavkasobanska
26. jan 2020

@5katarina7 vieš čo ja sa nepamätám už asi od začiatku liečby 11 rokov ...

mimiqa
26. jan 2020

@patricia_b len chod máš dobre že mozes môj mi zakazujr

slavkasobanska
27. jan 2020

Ahojte , no dnes som bola sama v bille peši , aká som bola rozklepana no išla som a zvládla som to , JOJ voľakedy som nad takými vecami vôbec nerozmyslala

slavkasobanska
27. jan 2020

@patricia_b ahoj nevadí aj ja mam až 3 druhý AD a čo teraz , len nech sa polepší lieky sa potom môžu vysadiť

norbertkk
27. jan 2020

@ivcam2 naštartovaním EDC systému, v tele máte 11 systemov, ktore zabezpečujú . že existujete. A 12 EDC ( žial málo známy) zabezpečuje , aby ste Vaše telo fungovalo ako celok.

norbertkk
Odpoveď bola odstránená