icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

jankarec
27. jan 2020

@norbertkk klinicka studia? Nozaj nie ste v dobrej skupine, aby ste tahali peniaze z ludi,ktori su na tom zle!

jankarec
27. jan 2020

@norbertkk obycajny sarlatan ste, nahlasim Vas!!!!!!!

flakulka
27. jan 2020

prosím možu sa s antidepres. aj bylinky užívať: forma kvapiek alebo tinktúr

sylvia30
27. jan 2020

@flakulka lubovnik bodkovaný sa nemôže s AD

slavkasobanska
27. jan 2020

@sylvia30 správne , všetky môžeš okrem lubovnika ... mne najlepšie robí medovkovy čaj

slavkasobanska
27. jan 2020

@jankarec správne

lianne7
28. jan 2020

Ahojjte 🙂chcem sa len informovať ohľadne výpadku lieku xanax 0,5mg,je všade nedostupný na sk?

ivcam2
28. jan 2020

@lianne7 ani ma nestras, ja som minuly tyzden v lekarni dostala

ivcam2
28. jan 2020

@lianne7 ale ten SR s postupnym uvolnovanim

slavkasobanska
28. jan 2020

@lianne7 ahoj áno u nás už 2 mesiace nie je

ivcam2
28. jan 2020

@slavkasobanska ale ten sr ?

slavkasobanska
28. jan 2020

@ivcam2 nie obyčajný , mne predpisuje 0,25 preto

ivcam2
28. jan 2020
norbertkk
28. jan 2020

@jankarec

https://www.youtube.com/watch?v=XS0EP40kPRQ

teraz komu veriť? tebe, alebo Hanušovi

sylvia30
28. jan 2020

@norbertkk pane, nikto Vás tu nežiada o Vaše rady, tak to prosím rešpektujte a opustite skupinu, ďakujem.

lianne7
28. jan 2020

@slavkasobanska asi je výpadok celkovo

slavkasobanska
28. jan 2020

@lianne7 áno je výpadok ale sú 1 mg a 0,25 tak sa dá

mimiqa
29. jan 2020

Ahojteeee ako sa mi máte?? Predstavujem môjho kaskadéra 🤦‍♀️

eliska13
29. jan 2020

@mimiqa ja som sa ráno tešila, že sneh ake obrovské vločky padali s pokým som stihla ísť na poštu už je po nom😀len clapkanica.Vidim, že už mu je lepsie

mimiqa
29. jan 2020

@eliska13 ja som mala žlčníkový záchvat nikomu neprajem mala som počuť že končím to čo boli za bolesť po sediacky zaspala na pohotovosť nestihla som ísť ako tak mi šli slzy

eliska13
29. jan 2020

@mimiqa fúha a to prvý x?čo Ti to tak podrazdilo?

mimiqa
29. jan 2020

@eliska13 hej prvý ako to čo bolo to sa nedá opísať 🤦‍♀️Ty ako??

eliska13
29. jan 2020

@mimiqa a nerozumiem čo si písala nešla si na pohotovosť a prišla sanitka či ako?
Nepríjemné muž tak mal raz ladvinovy kameň som myslela, že zomiera.Takze máš diétu?čo to robí vajce, paprika čo máš nejaké obmedzenia?

eliska13
29. jan 2020

@mimiqa ja v pohode idem zemiaky piecť v rúre máme chuť a doma sa budeme váľať pes mi priniesol špinu musí poumývať taká klasika😅

mimiqa
29. jan 2020

@eliska13 ja už mám navarené ryžu splanielske vtackyyy nie nešla som zaspala som od bolesti po sediacky ráno idem na hadicu aaaaaaa pomooooocc

eliska13
29. jan 2020

@mimiqa aha a ako vieš, že to bolo ono,?ja som včera večer robila podobne mäso len som dala do šťavy slaninku a klobásu pre vôňu mám rada také jedlo aspoň je na 2 dni.Uf hadicu som ešte nemala nezávidím mňa napína, keď mi doktorka hrdlo pozera

mimiqa
29. jan 2020

@eliska13 no lebo som nič take nezjedia a príznaky že bolesť do chrbta je žlčník

slavkasobanska
29. jan 2020

@mimiqa ahoj aj ja som to mala asi 3 x a nakoniec musel ísť žlčník von , aké to boli hrozné bolesti

mimiqa
29. jan 2020

@slavkasobanska zajtra idem na sono ako ti to zistili ??

slavkasobanska
29. jan 2020

@mimiqa iba mi nahmatal rukami ns pohotovosti dal mi tabletku od bolesti a poslal domov a ráno som bola zase v nemocnici a už operácia , nadával doktor že ako má tak mohol poslať domov , iba hmatom , ale laparoskopiu mi robili tak v pohode