Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
prosím možu sa s antidepres. aj bylinky užívať: forma kvapiek alebo tinktúr
@sylvia30 správne , všetky môžeš okrem lubovnika ... mne najlepšie robí medovkovy čaj
@jankarec správne
Ahojjte 🙂chcem sa len informovať ohľadne výpadku lieku xanax 0,5mg,je všade nedostupný na sk?
@lianne7 ahoj áno u nás už 2 mesiace nie je
@slavkasobanska ale ten sr ?
@ivcam2 nie obyčajný , mne predpisuje 0,25 preto
@slavkasobanska aha
teraz komu veriť? tebe, alebo Hanušovi
@slavkasobanska asi je výpadok celkovo
@lianne7 áno je výpadok ale sú 1 mg a 0,25 tak sa dá
@mimiqa ahoj aj ja som to mala asi 3 x a nakoniec musel ísť žlčník von , aké to boli hrozné bolesti
@slavkasobanska zajtra idem na sono ako ti to zistili ??
@mimiqa iba mi nahmatal rukami ns pohotovosti dal mi tabletku od bolesti a poslal domov a ráno som bola zase v nemocnici a už operácia , nadával doktor že ako má tak mohol poslať domov , iba hmatom , ale laparoskopiu mi robili tak v pohode

@norbertkk klinicka studia? Nozaj nie ste v dobrej skupine, aby ste tahali peniaze z ludi,ktori su na tom zle!