Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ahojte bola som na gastro fuj zas tu hadicu 🤦♀️Aj sono všetko ok takze zas psychika k o
@slavkasobanska ja už neviem čo pomôže tak mi bolo fajn či už mi vadí aj jazdy Prt nechápem horšie horšie mi je
@slavkasobanska prejde neboj pomaly si zvykneš určite bude u psychológa dobre
@mimiqa ale ty si vysadila AD, ze?
@pandravachrusta jo od novembra no bolo mi fajn
Ahojte , u psychológa fajn , len potom tsk zaspim a viete ako sa mi začali kaziť zuby , včera večer sa mi oflomilo zo zuba zo zadu a dnes další , no a take drahé to je , neviem ako to poriešim
@slavkasobanska so zubami som si svoje vytrpela v lete ešte dodnes nemám výplň zuba spravený.
A to idem zase riešiť synov strojček a minulý týždeň očný vyšetrenie a plus šošovky.Strasne je všetko drahé aj v potravinách.Teraz vyrástol všetko nové kupovať cez rifle, noha o 2 cisla peniaze mi doslovne horia v rukách.
@eliska13 no to ti verím ja mam dospelé deti , no svadbu ideme robiť a keď mi povedala sumu zubárka tak som aj odišla , veď to mormalne žijúci človek si nemôže dovoliť , na tie lieky čo berieme sa zuby hrozné kazia
@mimiqa noo, tie dva mesiace sa AD este v tele drzia vacsinou..
@pandravachrusta aha tak ich začnem zas brat
Ahojte ako sa máte?
@mimiqa no ved som totalka cakala s nadejou , ze to das perfektne..ja neviem, ci to fakt ide, vysadit..ach jaj...
@pandravachrusta Prt na nervy som všetko mi vadí podráždená chlap drží maly chorý dcéra puberta doma som slúžka už mi ide puknúť hlava dnes som tak už tu kričala 🤦♀️
@mimiqa ved este uvidis, mozno to bude dobre, to len take blbe obdobie teraz je, aj to pocasie a tak..na nervy.
@pandravachrusta ja uplne stekam hned ako vstanem 🤔
@mimiqa vieš ty si taká ako ja stále varíš snažíš sa a oni to potom berú ako samozrejmosť niekde sme spravili chybu.Ja, keď idem k susede a deti povedia, ze sú hladné povie nech si zalejú musli s mliekom, že mali obed v škole a je pomaly večer.Za to, keď navarí raz za čas všetci sa jej klanaju a ďakujú😅Starat sa o rodinu je nikdy nekončiaca a neocenena robota.co myslíš práve som dorobila rezne, keď mladý pán príde s vysvedčením nech si posmakne😂už som nevedela čo spraviť som chcela kebab v placke, ale sa mi nechce ísť placku kúpiť.Prehliadaj chcú parky, nech žujú parky.Na komode mám snad 3 práčku prádla asi 5 dní veď to počká už filtrujem
@bubu62 ahoj, ja sa mám výborne, nemôžem si sťažovať, len akurát malého sa snažím odplienkovať, tak mám oči na stopkách, aby stihol nočník
@patricia_b tak to už budes mať velkaca.Chces ho dať do škôlky ako je veľký?Aj si začala znova cvičiť?
@eliska13 od septembra ho chcem dať do škôlky, teraz ma dva a pol a už ma tie plienky nebavia ... druhý týždeň chodím do posilky, snáď mi to vydrží dlhšie ako posledne
@mimiqa nemaluj si to na ružovo všetko Tá počká😀
@patricia_b to máš dosť času chalani sú pohodaci.Ja som oducala v apríli za doobedie všetko mokré vyskúšala som o 2 m a hneď to išlo.On Ti povie, že mu treba či dávaš ho ty pre istotu?

Ahojte kocky , neviem či bolo dobre že mi znížila ráno ten xanax , viem že je návykovy ale ja som taká rozklepana ráno , dnes mam psychológa a už mi je zle , prejde to niekedy ?? JOJ hnevá má to