Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska jeej, to bude pecka!!take hippies vzory, farby!!👏
@patricia_b pozri si GAPS diet, mam o tom knihu, je to aj na liecbu Tvojej diagnozy.
@slavkasobanska ten obraz je milý taký tajomny tým, že sú zo zadu.To si dobrá ja, keď nemám náhodou aj večer sa vyberiem do obchodu.Tiez by som chcela prestať tak pol deň vydržím hnusný navyk.Smrdim veľa miniem ničím si zdravie a aj tak...
@eliska13 ja som na tom podobne , ale čo všetko je aj tak návykové kašlem na to .. aspoň som kludnejsia
@pandravachrusta to áno , ale neviem ako to dokončím , dosť ťažké to je
Mam diskotéku doma aj tancujeme , haha
dokoncis a bude to super vypadat..ja tiez fajcim a kaslem na to , neprestavam..ved nas to tesi, tak co..clovek aby zil ako asket a aj tak skape, ci fajci, ci nie..😀
Na Joj cinema ide zaujímavý film
@eliska13 viem ale nemám ten program , môže to byt dobre
Ako sa mi mate babule? ja akosi dva dni od veci. Aj menzes mešká, hlava bolí celé zle. NO dúfam, že je to prechodné a prejde to. som v práci, o chvíľku končím. tak už to nejako dám. Ja pred tým menzesom ako máčalka fakt. a vy ako žijete?
@maki43 ahoj ja ako tak , nespala som dobre už 2 noc no pila som večer kávu tak preto . Pozerám tenis od rana , vetrisko u nás hrozné fúka , no a inak snažím sa no ako na hojdačke ale neriešim to už
@maki43 ja som dostala o týždeň skôr ani som nervózna nestihla byt 😅dovarila som a ideme na dlhú prechádzku so psom u nás je tak jarne, ale fúka.
@slavkasobanska aj ja som podvečer pila kávu zaspala som o 01🙂)a to som si len latte kúpila v MC Donalde.aj muž pozeral tenis a som potrebovala nech do obchodu skočí.
@sylvia30 moja ja tiež príšerné unavená a tiež bez nálady a akosi žalúdok naopak. Mala dom hektické obdobie s ocinom sme chodili po lekár och som to nemala kedy vnímať, ale teraz ako sa to ukľudnil tak bum. Tak som si pekne na obed nasadila polku pirule. Tak teraz nejakých pat dní kým si zvyknem. Ale to dám.
Ja vam tak zavidim podaktorym co tu citam ako si pekne viete vysporiadat aby ste si oddychli partneri sa vam postaraju o deti a vy odsychujete u nas to je vsetko len na mna cela vychova mama ta na mna kasle aby mi pomohla s malym a ked krici a nervozna je na nho a muz ten radsej ide aj na cely den prec.
@lukasko12 to sú roky hádok😂ako máš veľké dieťa?my spolu žijeme ako keby len cez víkend cez týždeň príde neskôr a všetko je hotové.Vlastne môj muž sa tiež nepretrhne len v sobotu povysáva a umyje, nevarí, neučí sa, občas zájde do obchodu neboj sa prvé roky, keď bol syn malý som tiež mala pocit, že je všetko na mne síce aj teraz, ale aspoň dieťa mi už dá dýchať a nepotrebuje stále pozornosť a program.
@lukasko12 ahoj neboj nie si sama , ja mam už síce dospelé deti a bola som sama na nich aj po finančnej stránke , viem je to ťažké len veď to sú naše zlaticka , keď vyrastie vráti ti to tisíckrát , uvidis , hlavu hore veď mi sme silne ženy
Ahojte kocky , no mam zase obdobie že nemôžem zaspať ani po liekoch už 3 noc,dnes sa musím viac unavit , a stále tu prší , tsk ani nejako dlhé vychádzky nehrozia , fúka strašne , inak fajn pekný deň prajem všetkým
@slavkasobanska dakujem za podporu baby super sa mi s vamu bavi jasne je to moje vsetko moj zivot to moje dieta a silna som urcite zvladam to zatial len to je vela na mna tak ako aj na ostatne z vas
@lukasko12 koľko má malý rokov?nedá sa muža trocha zapriahnut?.
@slavkasobanska ani nehovor strašná je zima a vietor fuci som bola teraz hodinu vonku už čaj varim.ani ukludnovak Ti na noc nepomôže namiesto lieku na spanie?
@eliska13 skúšala som si dávať no nič

@eliska13 vieš čo u nás včera cely deň pršalo , dnes je zamračené , no už som hotová z toho počasia , včera som si nekúpila cigy že veď nebudem fajčiť , to na nervy , idem si kúpiť .malujem teraz 3 obraz