icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

lukasko12
5. feb 2020

@slavkasobanska no vidis aj ja sa na to isto pytam preco ja preco si to vybralo mne

ivka185
5. feb 2020

@lukasko12 Ja si toto hovorim uz niekolko rokov.

lukasko12
5. feb 2020

@ivka185 vidis nevieme si odpovedat obe ale zijeme neznici nas nic musime byt len silne

1andrea111
5. feb 2020

pozdravujem vás, dievčatá a čítam vás, rada vás čítam. Ako bojujete s únavou? Neviem už čo so sebou. Potrebovala by som viac energie a menej kíl🙂 Viem fungovať tak 6-8 hodín a potom sa len nútim do niečoho

ivka185
5. feb 2020

@lukasko12 Snazim sa ,ale velakrat mam taku chvilku ,ze uz mam toho dost,a nezijem len prezivam. Ale otrasiem sa a idem dalej.😍

eliska13
5. feb 2020

@1andrea111 ja tiež:(cez Vianoce som bola chorá a už zase soplim medzi tym menzes ani nepamätám kedy som mala energiu.Ani pomaly von nechodíme.Uz mi chýba slnko a normálny život.Nepomoze Ti doma si zacvičiť?Som sa rozprávala so susedou, že už si myslela, že má chronicky unavovy syndróm a začala behávať, že aj, keď išla s únavou späť išla plná energie,že len v kancelárii sedí a strašne jej to pomohlo aj na spanok

sylvia30
5. feb 2020

@eliska13 ja som sa dokopala 2 x týždenne chodiť na box a občas cvičím aj doma, ale donútiť sa niekedy je ťažšie, ako to odcvicit.....ale ja musím, lebo som sa vyžrala jak sviňa pred zabíjačku🤮😫

sylvia30
5. feb 2020

@1andrea111 ja som cez týždeň zredukovala domáce práce na minimum, tiež sa mi už po práci nič nechce, ešte šťastie, že varenie je moje hobby...ale pozitívne je, že dnes bolo svetlo ešte o 17,15😜

lukasko12
5. feb 2020

@ivka185 ja zas mam take ze tiez prezivam tiez sa len otrasem a idem dalej ale takto to dokedy bude

ariana171288
5. feb 2020

Ahojte ženy ako s a mate ja som zmenila psychiatra bola som u novej psychiatricky veľmi príjemná a doteraz som mala písané uzkostna porucha..... A nová psychiatrická mi napísala úzkosťno depresívne porucha plus obsedantna porucha 👍👍nové antidepresiva beriem už mesiac lebo coaxil u mn bez účinky teraz beriem Serlift 50mg a amitriptylin 25mg🤦‍♀️🤷‍♀️už nemám také úzkosť ne stavy ale myšlienky strachy obsesie sú stale😲😲

mimiqa
5. feb 2020

@ariana171288 ahoj vydrž ešte mesiac zaberuuuu

lukasko12
5. feb 2020

@mimiqa dievcata ste tu super tesis sa s vami a z vas ako si tu navzajom pomahame podporujeme sa s tymi nasimy uzkostami a depresiami ja sa vazne len bojim co mne zistia fuuu bojim sa

mimiqa
5. feb 2020

@lukasko12 no čo 🤷‍♀️Si blázon ak my 😘🤣😀

ariana171288
5. feb 2020

@mimiqa noo držím držím a verím verím ze to zaberie aspoň na 90 percent ja viem ze treba trochu zmeniť aj myslenie len to je ten najväčší problém aspoň u mna

mimiqa
5. feb 2020

@ariana171288 to je u veľa nás problém ja čítam knihy teraz veľa cvičím

lukasko12
5. feb 2020

@mimiqa baby ja som uz s tohoto s tejto nasej depky a stresou ,nervou a podobne schudla nepricetne 10kg

lukasko12
5. feb 2020

@mimiqa z 80 som dala na 70 kg

lukasko12
5. feb 2020

@mimiqa
@mimiqa 😀😁tak sme blazny a co nic nie je na rom zle

mimiqa
5. feb 2020

@lukasko12 skús čítať alebo maľovať začať niečo kde vypnes

lukasko12
5. feb 2020

@mimiqa aj to uz robim

lukasko12
5. feb 2020

Joooj baby a co vravite na magneziove ta letky pomozu nieco

ivka185
6. feb 2020

@lukasko12 Ja si myslim ze je to uz navzdy,bohuzial.

slavkasobanska
6. feb 2020

@ivka185 neeeeee ja nechcem , ja budem výnimka dám to

ivka185
6. feb 2020

@slavkasobanska Slavka ja ti to velmi prajem ,ale vies po tolkych rokoch uz som viac pesimista ako optimista, v kutiku duse verim este ale......❤

slavkasobanska
6. feb 2020

@ivka185 veď už 11 rokov stačilo

ivka185
6. feb 2020

@slavkasobanska Ja uz 15.

esselte
6. feb 2020

Viete ja som si už niekoľkokrát vravela, že budem bez liekov a v pohode, keď sa mi zdalo, že to už pôjde, znova sa panika ukázala, proste musíme si na to zvyknúť, niekto berie lieky na tlak, cukrovku, srdce, my na depku a paniku, no a čo, hlavne, že na to existujú lieky, predstavte si, že by neboli... Inak ak ja som teraz strašne unavená, bez energie, nič ma nebaví, nič sa mi nechce, ale verím, že veľa robí aj to počasie, príde jar, leto, bude lepšie

slavkasobanska
6. feb 2020

@esselte ahoj aj ja som taká bez energie príde teplo , slniečko bude dobre

lukasko12
6. feb 2020

@slavkasobanska myslis ze vsetko bude v pohode

lukasko12
6. feb 2020

@ivka185 myslim zenie u mna sa to uz lepsi k lepsiemu