Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Nic nebudem zakrikovat aby sa neobjavilo nieco horsie baby moje ale aj tak som nadalej rada ze si tu mozem s vami o svojich problemoch popisat dakujem vam zo srdiecka ze ma chapete a drzime sa navzajom.
Ahojte dievčatá ako sa máte? Ja sa mám dobre, dokonca prestávam mať strach chodiť s malým von a pekne krásne sa teším na prechádzku s ním.
@lukasko12 ahoj úplne v pohode to už asi nebude ale trochu lepšie áno
Ahojte prosim ako prežívate menzes???ja beriem coaxil v pohode sa citim ,ale priblizne od ovulacie som nervozna a cez menzes neznesitelne bolesti triaska a silne krvacanie😪a je mi zle uplne na odpadnutie a nervy roztrasene musim si dat frontin,a potom mam vycitky ze zlyhavam a musela som uzit frontin .Cely den ma po frontine boli hlava
Dievcata muisme sa drzat vsetky a podporovat podla mna ked sa budeme navzajom takto podporovat nebudeme tak na nic zle myslievat.Ako som uz pisala som velmi vdacna podaktorym babam ze su tu.
@flakulka dávaj si magnézium pravidelne ja dom skúšala všetko Gynex, pupalkovy olej, omega 3 nič nepomôže, keď Ti prudko klesnú hormóny mne to vysvetľoval, že sú 2 typy žien podľa toho ktorý hormón klesne buď sú nervózne, alebo lutostive a plačlivé.Ja som po minulom mesiaci bola pripravená, že chcem po rokoch ATK predpísať a tento mesiac som dostala o týždeň skôr a bez problému, ale to je svetlá vynimka
Baby prosim vas poznate clotrimazolum naco to je
Dobre rano baby ako sa dnes mate mna picha hore na hrudi mam strach nech to nebude nic zle doktorke nejdem ani by mi neuverila
@lukasko12 ja sa mám dobre, dnes ideme s malým na detský festival na chvíľu
@patricia_b tak to je super ja tiez troska dobre a dufam a verim ze to tak aj bude ze uz prideme aj na ine myslienky a vsetko ten stres a nervy zahodime za halvu
Ahojte zase ja a moja obsesia ľudia povedzte mi ci sa niekto stretol s tým co znamenajú tie ciari na dlani a zápästí a prečo to tam mame a taak lebo na internete je toho popísané toľko ze s toho som už na nervy....
@ariana171288 nataketo hluposti vobec neverim co uz je popisane na internete len bludi a klamstva nic viac neboj nic to nie je
@ariana171288 ahoj necitaj také veci na internete to sú samé blbosti .
Vieš prečo každý máme tie čiary lebo to tak má byť .každý človek to má .
Chces vedieť prečo to máme a co znamenajú. Pýtaj sa toho hore čo nás stvoril .
@lukasko12 ďakujem za podporu asi som fakt novodobý exemplár na tejto zemi 😂
@nanka1412 dakujeeem veľmi pekne noo vidíš dosraty človek ako ja sa chytá každej blbosti
@ariana171288 tak každý máme svoju úchylku, ale študovanim na nete budeš len nervózna.Skus sa zamerať na niečo iné.tebe menili lieky nie?
@eliska13 áno menili môžem povedať ze zabrali nemám také úzkosti ale myšlienky zostali
@ariana171288 ale každý niečo máme pri tejto našej šialenej chorobe
Ale najlepšie je NATO nemyslieť .viem povie sa to dobre .
Záchod niekde tie myšlienky .keď prídu musíš hnet ich zachodit.

Baby uz mi je lepsie dnes som si dala magneziove tabletky ale iba rano ale malo by sa to davat rano a vecer ale ked som si dala rano zostalo mi troska blbo takze neviem vecer som si uz nedala.