icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

lukasko12
6. feb 2020

Baby uz mi je lepsie dnes som si dala magneziove tabletky ale iba rano ale malo by sa to davat rano a vecer ale ked som si dala rano zostalo mi troska blbo takze neviem vecer som si uz nedala.

lukasko12
6. feb 2020

Nic nebudem zakrikovat aby sa neobjavilo nieco horsie baby moje ale aj tak som nadalej rada ze si tu mozem s vami o svojich problemoch popisat dakujem vam zo srdiecka ze ma chapete a drzime sa navzajom.

patricia_b
7. feb 2020

Ahojte dievčatá ako sa máte? Ja sa mám dobre, dokonca prestávam mať strach chodiť s malým von a pekne krásne sa teším na prechádzku s ním.

slavkasobanska
7. feb 2020

@lukasko12 ahoj úplne v pohode to už asi nebude ale trochu lepšie áno

flakulka
7. feb 2020

Ahojte prosim ako prežívate menzes???ja beriem coaxil v pohode sa citim ,ale priblizne od ovulacie som nervozna a cez menzes neznesitelne bolesti triaska a silne krvacanie😪a je mi zle uplne na odpadnutie a nervy roztrasene musim si dat frontin,a potom mam vycitky ze zlyhavam a musela som uzit frontin .Cely den ma po frontine boli hlava

lukasko12
7. feb 2020

@flakulka moja drz sa neboj nic zle to nebude si myslim neboj ja som mala menzes a bolo dobre vsetko v pohodicke ale zlyhavanie citim aj ja ale preco neviem nechapem tomu a popritom sa citim dobre

lukasko12
7. feb 2020

Dievcata muisme sa drzat vsetky a podporovat podla mna ked sa budeme navzajom takto podporovat nebudeme tak na nic zle myslievat.Ako som uz pisala som velmi vdacna podaktorym babam ze su tu.

eliska13
7. feb 2020

@flakulka keď som sa sťažovala gynekológovi, že mam silné PMS povedal, že Lexaurin si dať a to ani nevedel, že sa liečim a mám ho doma.aj mne tak býva, ale skôr som hadava vnútorné nervózna.Kolko máš rokov?nezlyhala si určite😀a, keby aj nemáš právo byť slabá?veď nie sme stroje

eliska13
7. feb 2020

@flakulka dávaj si magnézium pravidelne ja dom skúšala všetko Gynex, pupalkovy olej, omega 3 nič nepomôže, keď Ti prudko klesnú hormóny mne to vysvetľoval, že sú 2 typy žien podľa toho ktorý hormón klesne buď sú nervózne, alebo lutostive a plačlivé.Ja som po minulom mesiaci bola pripravená, že chcem po rokoch ATK predpísať a tento mesiac som dostala o týždeň skôr a bez problému, ale to je svetlá vynimka

lukasko12
7. feb 2020

Baby prosim vas poznate clotrimazolum naco to je

ivka185
7. feb 2020

@lukasko12 Bodaj by si mala pravdu ,ale ver tomu ze tak ako pred chorobou to uz nebude, to je casovana bomba a nevies kedy vybuchne ,ale stale tam je.

flakulka
7. feb 2020

@lukasko12
@eliska13 ďakujem Vám krásne😘ešte mi zistil obvodny znizenu funkciu stitnej som zvedava idem 17.2.endokrynolog.

lukasko12
7. feb 2020

@flakulka joj ha baby len dlho aby sme zili s tymito nasimi
zdravotnymi problemami

kajkag
7. feb 2020

@flakulka ja mám tiež zníženú činnosť štítnej žľazy, je to riadna pliaga😠

tamichloe
7. feb 2020

@lukasko12 to sú tbl na vkladanie alebo masť....pri gynekologických problemoch

lukasko12
7. feb 2020

@tamichloe na vkladanie a co som citala to je proti vytokom a zapachu ci co to

lukasko12
8. feb 2020

Dobre rano baby ako sa dnes mate mna picha hore na hrudi mam strach nech to nebude nic zle doktorke nejdem ani by mi neuverila

patricia_b
8. feb 2020

@lukasko12 ja sa mám dobre, dnes ideme s malým na detský festival na chvíľu

lukasko12
8. feb 2020

@patricia_b tak to je super ja tiez troska dobre a dufam a verim ze to tak aj bude ze uz prideme aj na ine myslienky a vsetko ten stres a nervy zahodime za halvu

ariana171288
8. feb 2020

Ahojte zase ja a moja obsesia ľudia povedzte mi ci sa niekto stretol s tým co znamenajú tie ciari na dlani a zápästí a prečo to tam mame a taak lebo na internete je toho popísané toľko ze s toho som už na nervy....

lukasko12
8. feb 2020

@ariana171288 nataketo hluposti vobec neverim co uz je popisane na internete len bludi a klamstva nic viac neboj nic to nie je

nanka1412
8. feb 2020

@ariana171288 ahoj necitaj také veci na internete to sú samé blbosti .
Vieš prečo každý máme tie čiary lebo to tak má byť .každý človek to má .
Chces vedieť prečo to máme a co znamenajú. Pýtaj sa toho hore čo nás stvoril .

ariana171288
8. feb 2020

@lukasko12 ďakujem za podporu asi som fakt novodobý exemplár na tejto zemi 😂

ariana171288
8. feb 2020

@nanka1412 dakujeeem veľmi pekne noo vidíš dosraty človek ako ja sa chytá každej blbosti

eliska13
8. feb 2020

@nanka1412 tebe už je lepšie?dosť si sa trápila už Ti chuti jesť?

eliska13
8. feb 2020

@ariana171288 tak každý máme svoju úchylku, ale študovanim na nete budeš len nervózna.Skus sa zamerať na niečo iné.tebe menili lieky nie?

nanka1412
8. feb 2020

@eliska13 áno aj som pribrala 8 kilo us .
Nemám sa veľmi dobre ale to us asi ani nebude ako predtým .
Ďakujem Bohu že aspoň. Takto fungujem .

ariana171288
8. feb 2020

@eliska13 áno menili môžem povedať ze zabrali nemám také úzkosti ale myšlienky zostali

flakulka
8. feb 2020

@kajkag ake mas prejavy stitnej??

nanka1412
8. feb 2020

@ariana171288 ale každý niečo máme pri tejto našej šialenej chorobe
Ale najlepšie je NATO nemyslieť .viem povie sa to dobre .
Záchod niekde tie myšlienky .keď prídu musíš hnet ich zachodit.