Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 ahoj ja mam ťažkú depresiu , aké keď je správne liečena tak smrť určite nehrozí
@slavkasobanska jasné vieš ako som to myslela.... ty sa liecis...niekedy človek bez AD a pomoci vidí jediné východisko.
@eliska13 aha no to áno , ja idem na kontrolu dnes a tak sa mi nechce
@eliska13 ale ja zas nemam az taku tazku depresiu ja sa len vsetkeho bojim a neviem preco ja som takato nebola ze som sa vserkeho bala a nad vsetkym rozmyslala a trapila sa neviem co to je so mnou.Mna bavi zivot mam maleho no muz by mohol byt iny ako je viac vsimavy a chapavy a drzat a stat pri mne.A nie mna zhadzovat a ponizovat jedine toto ma trapi
Ahojte som doma. No tak má pochválila že veľmi dobre vyzerám Účes msm nový, že je vo mne cítiť život , len že ten xanax že som len polku vysadila , a veď mesiac tak beriem no skusim teraz ešte druhu polku , no som jej povedala že sa má to až tak necítim , no skusim no rýchlo to chce , inak nič take ...
Baby strasna unava. Nevladzem...
@lukasko12 toto mam aj ja zo všetkého strach hlavne o seba už 11 rokov tiež mam úzkosti a obsednatnu poruchu tu kvôli tým ciaram 😪
Ahojte kocky , no hrozné počasie u nás, dnes som začala vysadzovat xanax zase ráno , no neviem strašne sa potim, točí sa mi hlava , no bola som aj vonku , tak dufam že to prejde tie abstaky
Baby ja si myslim ze mi je nieco ine a nie depresia alebo uzkost pochybujem ved mne vobec nie je nic nepocitujem kazdy den unavu alebo depku strach nic s toho.Takze ja neviem ale dr.ma odmieta vysetrit
Zeny pomohol vam sport pri depresii? Ako ze by ste videli viditelne uspechy ze vam to robi dobre na psychiku.Chcem zacat behat
@miskahryzka333 neviem ale co som citala aj sport aj cvicenie pomoze pri strese,depresii a uzkosti
@miskahryzka333 mne určite, chodím na kondičný box, pomohlo mi to znovu objaviť stratené sebavedomie, keď vidím, že aj keď mám túto chorobu, dokážem robiť veci ako zdravý človek a zároveň sa cítim lepšie, že robím niečo pre svoje telo
@slavkasobanska a potom sa ho zbavis uplne?
Dievcata, brali ste tu niektora benzace dlhsie a podarilo sa vsm ich vysadit potom? Lebo ja si uz mesiac davam lexaurin k mirzatenu a aj tak skoro vobec nespim...dnes idem zvysit mirzaten a uvidim co to spravi
@s.a.s.k.a. Vieš čo ja vôbec netuším , bolo by to super no netuším , zatiaľ znižujeme , no ja ho beriem už 11 rokov to je dlho
@s.a.s.k.a. brala som 3x denne 5 mesiacov, vysadila som postupne bez problémov
Baby nebrali ste niektora Frontin? Pomohol? Dnes som bola u dr.a vraj na depresiu nevyzeram ,skor som znechutena dlhodobo taka bez zivota.Neviem si dlho najst pracu a vraj mam ist von ,von,von aj ked sa budem len tak bezducho motat ale nemam sediet doma a hladiet do blba.Predpisala mi ten Frontin a vraj my zeny sme velmi silne a zvladneme tohi ovela viac ako chlapi takze mi dodala nadej.Vraj netreba hned psychiatra lebo to uz je na cely zivot povacsine .
@miskahryzka333 ahoj ja som nebrala , ale poznám čo to berú to sú ako na upokojenie tuším ,
@slavkasobanska ano vraj na take uzkosti ,uvidim pred spanim si dam .Len vraj to je navykove dufam ze si nezvyknem
@miskahryzka333 ale hádam nie , veď uvidis
A
@miskahryzka333 Ahoj ja som brala zo zaciatku kvoli AD, ale velmi kratko necely mesiac. Podla mna je to individualne, mne Frontin moc nezaberal a teraz ho vobec neuzivam "iba" AD. Hlavne sa treba riadit tym co Ti povie lekar a neviem ci obvodny lekar vie posudit co je depresia 🙂 . Tiez som si myslela ze to "dam" iba s obvodnou a nakoniec som skoncila u psychiatra a nelutujem 🙂 Pomaly so sebou pracujem. Ale to je skutocne drina, meditacie, cvicenie, pracovanie so svojou myslou... Nejde to tak rychlo ako by som chcela, ale choroba mi chcela nieco povedat, tak sa to snazim prijat.
@katrinat ja som uz uzivala AD davno a mam to tu zas takze radsej by som bez nich ,lebo maju vela neziaducich ucinkov a v podstate neriesia samotny problem.Ja by som skor psychoterapie brala ale ked som aj u psychologa bola tak si vzdy pridem viac nad vecou ako oni.Mam pocit ze len pouzivaju tie naucene frazy ktore si najdem aj na internete,takze so mnou tazko.Vzdy som bola uzkostliva a ked mam nejake narocne obdobie mam to tu 😢
@miskahryzka333 s tymi psychologmi mam rovnake skusenosti ako ty... ale tie meditacie robim sama, cvicim fyzicky. AD su len barlicka, ale to je aj Frontin. A ake si mala neziaduce ucinky z AD?
@miskahryzka333 ahoj ja som brala frontin
@katrinat sice som sa mala AD a zlepsili tu depku ale emocie takmer ziadne,pribrala som dost ,sex o nicom a sucho v ustach stale.

@lukasko12 ťažká depresia spôsobí smrť človek nevidí zmysel už v ničom nemáš pravdu.Su ľudia čo nevedia vstať, jesť a chcú zomrieť.