Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@lukasko12 je niekoľko druhov depresií, niektoré majú zjavnú príčinu, niektoré nemajú a niekto má roky depresiu, ktorá sa prejavuje skryte pod inou chorobou....ak si nikdy nemala akútnu fázu depresie, nikdy nepochopíš o čom to je, keď človek nevládze, nemôže, nevidí zmysel....preto prosím ťa nikoho nesud, každá z nás by ti mohla rozprávať aké to bolo hrozné, kým sa vyhrávala z najhoršieho
@eliska13 JOJ kocky tu nie sme preto aby sme súdili niekoho , kazdy mame niečo tak sa mame podporovať a nie tu take komentáre , veď rozmýšľajte trochu , veď sa ani nepoznáme tak nesúďme , ale slniečko svieti treba ísť von , užívajte si pa pa
@sylvia30 ja sa stále hrabem haha a čo teraz ale dobre píšeš súhlasím
A prestaňte s tými somarinami mame dosť trápenia , lebo to tu rozpustim a budete písať na lamparen , Patka a čo je s tebou ???si oki?
*v jej koži.
@slavkasobanska ahoj, ahoj ... ja sa mám výborne, len som trošku nachladená, lebo bolo také škaredé počasie, ale inak si nesťažujem, každý deň povinne s malým von aspoň na hodinu, potom obed a poobede sa hráme až kým nepríde muž domov a to zase ideme von na pol hodky ... lieky účinkujú ako majú, takže som spokojná
@lukasko12 tato tema ma skoro 2000 stran a este som nezazila , ze by tu niekto robil rozbroje a spochybnoval niekoho..si Prva..tak na to kasli..////tiez mam depresiu a mam skvely zivot, muza, deti...ale som precitlivela povaha od detstva , vela si vsetko beriem k srdcu, tak trpim depkou..no co..
@patricia_b super to som rada , len tak dákej
@lukasko12 nemáš samozrejme nič zakázané, ale napísať niekomu, že sa len ľutuje a nevie čo od dobroty a z toho má depky je prisilné a, ze ty s tým vieš bojovať...každý bojuje ako vie niekto sám, niekto s liekmi.Mna už minule svrbeli prsty, keď si písala, že je hlúposť, že sa človek zabije z depresie.Niekedy si myslím, že to ty sa vysmievas.Tak, keď nebudeš písať o tom čo ty prezivas nepíš veď nikto Ťa nenúti len vaz slová moze to niekedy vyznieť zle a možno to tak nemyslíš.
@lukasko12 to si len myslíš že vieš o nej všetko...za dva dni ti človek môže aj nemusí napísať pravdu..my sa osobne nepoznáme,ale s Gabikou si píšem aj ja a nie jeden dva dni si predstav,ale už dlhší čas,každý máme iný názor a iné starosti a som stále rada,že sú z nás kamarátky, poradí,vynada ale tak to má byť no nie?aj tu baby napíšu názor a nie každý sa s ním stotožní,ale na to sme tu aby sme sa podporili.
@patricia_b super,držím ti palce a myslím na teba.
Každá si urobme záver aký chcete,keď blog lukasko12 prázdny...
@bubu62 aj ja si píšem z Gabikou a je super baba
@slavkasobanska ďakujem aj ty si super.
Mám ťa rada .
Placeme sťažujeme sa smejeme sa .všetko . pomahame podrzime sa .ďakujem za všetko
Ja som si tiež začala písať z Gabikou a je super milá snaží sa pomôcť ako môže 👍👍👍