icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

maki43
18. feb 2020

@ivcam2 áno beriem Eliceu už roky, pri rozvode som musela navýšiť o 5mg na obed. Skoro cca 2 až 3 týždne som si zvykla na navýšenie. Mala som bolesti hlavy a žalúdka a nechutenstvo.

maki43
18. feb 2020

Dievky, spolubojovničky ktoré beriete Eliceu 10mg môžte mi napísať do dobrej pošty, chcem sa niečo spýtať. Ďakujem pekne babule 😘

ivcam2
18. feb 2020

@sardinka852 praveze dlho 7 rokov

sardinka852
18. feb 2020

@ivcam2 No ono to je dosť ťažké povedať z čoho konkrétne no môže to byť s nej ale aj nemusí no môže byť aj zamorenie tela od slabého trávenia či krvná či čo ono to je toho veľa najlepšie vyšetrenie dáke aby bol človek múdrejší lebo takto je to strieľanie do tmy

miskahryzka333
18. feb 2020

Baby zhorsuju vam nejake potraviny ,napoje alebo nejaka cinnost depresie ,uzkosti? Napr.kava?mam pocit ze ma na mna zly vplyv

sylvia30
18. feb 2020

@miskahryzka333 o káve je známe, že zhoršuje úzkosti, ja som ju v začiatkoch nemohla, teraz už OK

miskahryzka333
18. feb 2020

@sylvia30 no tak asi viem odkial mam dnes problem.Vysadim ju teda.

lusia33
18. feb 2020

@maki43 síce neberiem ale brala som presne 10 mg. asi pred 2 rokmi

bubu62
18. feb 2020

Ja som eliceu brala pár dní a spôsobila mi žlčníkovy záchvat,tak som vyradila,beriem teraz na energiu Lyxit sa to volá a konečne dobre.

kajkag
18. feb 2020

Zienky namiesto 150mg Triticca, užívam 100mg, dúfam, že to dam. 🙂

maki43
18. feb 2020

@miskahryzka333 pozor káva zvyšuje kyselinu mne spôsobuje nervozitu a trasenie žalúdka jaký na toto pozor, je to hnusoba

slavkasobanska
19. feb 2020

Ahojte kocky , kávu ste mali?? Ja áno , neviete kam mam ísť či náhodou nemám tie závrate z krčnej chrbtice?? Na ortopédiu?

ivcam2
19. feb 2020

@slavkasobanska na neurologiu. Zavrate du aj z ucha, mna teraz pobolieva a tiez mam zavrat. Dnes idem ku fyzioterapeuticke na vysetrenie a akupunkturu.

ivcam2
19. feb 2020

@slavkasobanska a dnes som kavu vynechala, ked sa polepsi potom si dam. Momentalne mi nerobi dobre.

miskahryzka333
19. feb 2020

@slavkasobanska
@ivcam2 ani vam kava nerobi dobre?

ivcam2
19. feb 2020

@miskahryzka333 nie vzdy. Ked mi je fajn, tak je to pre mna chvilka pohody s kavou, ale ked sa mi pohorsi, tak ju vynecham, lebo ani mi nechuti.

slavkasobanska
19. feb 2020

@ivcam2 vieš čo tam som bola na neurologii a všetko mam oki kázala mi dať si vyšetriť cievy a krčnú chrbticu

slavkasobanska
19. feb 2020

@miskahryzka333 ja pijem 3 kávy v pohode

ivcam2
19. feb 2020

@slavkasobanska krcnu mam aj ja na figu. Stiahnute svalstvo, chodim dvakrat do tyzdna cvicit. Aspon mi to pomohlo schudnut, no krcna a hlava ako vo zveraku

ivcam2
19. feb 2020

@slavkasobanska ja tak dve, niekedy ziadnu, zatazuje mo zaludok

maki43
19. feb 2020

@ivcam2 presne keď mi je dobre pijem každý deň jednu🙈, ale keď mám z nej kyselinu nedám si ju celý týždeň.

tuzobnik
19. feb 2020

@miskahryzka333
Pozor! Káva zvyšuje silno úzkosť! 😡

miskahryzka333
19. feb 2020

Baby nemavate take pocity obcas ,neviem ci to presne popisem ale taky zvlastny pocit akoby ste sa stratili niekde v lese a nevedeli sa vymotat akoby strach.Alebo obcas si pripadam akoby "mimo svpjojho tela" ? Som pri vedomi ale take cudne pocity.Je to uzkost?

maki43
19. feb 2020

Ako sa dnes máte babulky? Ja som dnes akosi bez nálady. Mala som tri dni dovolenky, čo má ťa chrípka skolila, zajtra a piatok do práce a sobota nedeľa voľno. Ale ešte nie som celkom fit. Kĺby ma ešte bolia. Varila som guláš, urobila jahodový koláč, naložila práčku a myčku a teraz sa mi sušia parížske rožky v rúre. A akosi všetko robím dnes nasilu. Tak dúfam, že Vám je fajn. Ešte pekný deň prajem. Pa

dika
19. feb 2020

@slavkasobanska s nemozes to mat ako vedlajsi ucinok AD?odkedy to mas - tie zavraty?

ivka185
19. feb 2020

Ja pijem kavu niekedy dve niekedy aj tri sice len nescu ,ale doteraz mi nerobi ziadne problemy ani nezvysuje uzkost, este mozem vypit aj vecer o osmej a o pol deviatej spim jak medved ,takze na mna nijaky ucinok ,pijem ju zo zvyku asi.

ivcam2
19. feb 2020

Dnes som.bola na.kontrole so stitnou zlazou a mam horsie vysledky, takze moj zhorseny stav moze s tym suvisiet.

slavkasobanska
19. feb 2020

@dika vieš že začínam na to myslieť tiež?? Ja som do teraz malovala , ešte jeden deň a hádam ho dokončím

dika
19. feb 2020

@slavkasobanska nadherny je, si neskutocna👍

mimiqa
19. feb 2020

@slavkasobanska počuj ti picasooooo 🤣🤣😂😂😂nádherný obraz