icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
19. feb 2020

@maki43 ahojjjj sikovnaaa 😂 ja som tak polooblacno 🤦‍♀️🤪raz veselá raz na nervy už chcem ísť do robotyy

monika1791
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
19. feb 2020

Nás domáci maznacik 🤭už sa cítim bezpečne 🙏

eliska13
19. feb 2020

@miskahryzka333 káva určite zvyšuje úzkosť ráno ma zobudí, ale poobede cítim taký vnútorný tras, nervozitu ja som si začala občas variť zelený čaj mám pocit, že má viac nakopne ako káva.
Čo máš na mysli taký pocit strachu či to môže to byť aj depersonizacia, derealizacia to býva pri uzkosti prečítaj si o tom.My sme sa na jeseň zamotali na hriboch v lese a nevedeli sme nájsť cestu späť a premkol ma strach ani signál nebol na mobile.Mne sa to vždy stane pri nejakej neistote na lanovke, na loďke, vo veľkej výške niekde na turistike, keď idem tmavou ulicou sama ja mám rada istoty a mať veci pod kontrolou😂

eliska13
19. feb 2020

@kajkag takže pomaly vysadzujes a idete na to?😀držím palce

eliska13
19. feb 2020

@ivcam2 čo cvičis na krčnú?ja som sa prihlásila od marca na pilates som zvedavá minule som chvíľu doma cvičila a svalovicu som mala vobec sa celú zimu nehybem.uz snáď len mesiac a môžem bicyklovať čakam ako na spasenie kedy to bude.

eliska13
19. feb 2020

@slavkasobanska som si spomenula na Pa a Pi z mačacej planéty tá rozprávka komunistická krásny je taký optimizmus

eliska13
19. feb 2020

@ivka185 no ja som si dala dnes kávu neskôr a nevyzerá to zatiaľ na spánok na mňa účinkuje aj pohár coly.

ivcam2
19. feb 2020

@eliska13 natahovacky podla you tube, ale dnes som bola na akupunkture. Este mam ist raz.

slavkasobanska
20. feb 2020

Ahojte kocky dakujem pekne za pochvalu , poteší to veľmi s už sa teším na další

pandravachrusta
20. feb 2020

@slavkasobanska fakt nadherny, urcite pokracuj, mas talent!!!😘

slavkasobanska
20. feb 2020

@pandravachrusta ďakujem, hlavne pri tom sa upokojim a myseľ je úplne inde , odporúčam

evak12
20. feb 2020

Ahojte zienky,dlho som tu nebola,beriem polku anafranilu,polku rivotrilu,doteraz som celkom dobre fungovala ...od vcera zase nejaky strach,ze sa to vsetko zopakuje,som bez energie,co mi odporucate,poradite?dakujem

ivcam2
20. feb 2020

@evak12 vitaj v klube

ivcam2
20. feb 2020

@evak12 tiez zhorsenie. Hlavu mam mimo, nevladzem rozmyslat, ako by som ju nemala cistu, polku hlavy citim horucu. No des. Dnes ve vraj magicky datum a malo by sa to prelomit k lepsiemu.

katrinat
20. feb 2020

Ja tiež tento týždeň zhoršenie a nechápem prečo.

ivka185
20. feb 2020

@eliska13 Ahoj no v tom case ked ty si pisala ja uz som bola v siedmom nebi a nevedela o svete, ja vydrzim do polnoci raz v roku a to na silvestra.Manzel mi hovori ,ze mna aj keby s postelou uniesli ta neviem o tom, dufam ze sa to nezmeni. Ale mozno je to aj tym ze vstavam kazde rano o piatej do prace.😘

maki43
20. feb 2020

@ivcam2 keby si mala pravdu bodaj by. Ja zasa zimnicu a už ma aj hrdlo boli. Ležím v posteli. A to ešte zajtra musím do práce. Jaj. Nech už mi je fajn. Takúto chrípku som dávno nemala 😒😒😒😒😒😒

eliska13
20. feb 2020

@ivka185 tak to určite bude tým vstávaním.Ja cítim obrovský rozdiel, že cez týždeň vstávam o 06 a teraz cez prázdniny o 8:30 ja som ten opačný typ sova.
@maki43 všetci sú teraz chorí aj okolo mňa.
@evak12 nepripúšťaj si to každá sme občas bez energie, ide jar slnko jarná únava po zime... bude lepšie!liečis sa prečo by sa to malo zopakovať?

tuzobnik
20. feb 2020

@evak12 Užívaš RIVOTRIL? Ten sa už dávno nevyrába! 😁

evak12
20. feb 2020

@tuzobnik ano uzivam,mam ho z ciech

evak12
20. feb 2020

@eliska13 ano,ale vobec si neverim,bojim sa

eliska13
20. feb 2020

@evak12 musíš si veriť ináč to nejde.Ved vieš, že keď sa začneš báť a neveriť si budeš len zase v úzkosti.Alebo zajdi k doktorke možno potrebuješ navýšiť lieky.

evak12
20. feb 2020

@eliska13 dakujem ti pekne

mimiqa
20. feb 2020

🤭

kajkag
20. feb 2020

@eliska13 veru, trochu sa bojím...

eliska13
20. feb 2020

@kajkag ak to nepôjde budeš na liekoch aspoň vyskúšaj

kajkag
20. feb 2020

@eliska13 ved jasne, skúšam...

5katarina7
20. feb 2020

Žienky ak užívam tú Alventu už skoro mesiac,3 týždne 75 mg a týždeň 150 mg,mala som tie stresy kvôli psovi,stále sa chudák nenašiel.Nejak necítim,že by mi zabrala,môže mi to ešte zabrať,či?Mala som veľké očakávania a teraz som sklamaná.

slavkasobanska
21. feb 2020

@5katarina7 ahoj to mi je ľúto že ste jo nenašli, to z toho ti je tak a alventa až 2-4 týždne kým záberu