Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@miskahryzka333 káva určite zvyšuje úzkosť ráno ma zobudí, ale poobede cítim taký vnútorný tras, nervozitu ja som si začala občas variť zelený čaj mám pocit, že má viac nakopne ako káva.
Čo máš na mysli taký pocit strachu či to môže to byť aj depersonizacia, derealizacia to býva pri uzkosti prečítaj si o tom.My sme sa na jeseň zamotali na hriboch v lese a nevedeli sme nájsť cestu späť a premkol ma strach ani signál nebol na mobile.Mne sa to vždy stane pri nejakej neistote na lanovke, na loďke, vo veľkej výške niekde na turistike, keď idem tmavou ulicou sama ja mám rada istoty a mať veci pod kontrolou😂
@slavkasobanska som si spomenula na Pa a Pi z mačacej planéty tá rozprávka komunistická krásny je taký optimizmus
Ahojte kocky dakujem pekne za pochvalu , poteší to veľmi s už sa teším na další
@slavkasobanska fakt nadherny, urcite pokracuj, mas talent!!!😘
@pandravachrusta ďakujem, hlavne pri tom sa upokojim a myseľ je úplne inde , odporúčam
Ahojte zienky,dlho som tu nebola,beriem polku anafranilu,polku rivotrilu,doteraz som celkom dobre fungovala ...od vcera zase nejaky strach,ze sa to vsetko zopakuje,som bez energie,co mi odporucate,poradite?dakujem
Ja tiež tento týždeň zhoršenie a nechápem prečo.
@eliska13 Ahoj no v tom case ked ty si pisala ja uz som bola v siedmom nebi a nevedela o svete, ja vydrzim do polnoci raz v roku a to na silvestra.Manzel mi hovori ,ze mna aj keby s postelou uniesli ta neviem o tom, dufam ze sa to nezmeni. Ale mozno je to aj tym ze vstavam kazde rano o piatej do prace.😘
@ivka185 tak to určite bude tým vstávaním.Ja cítim obrovský rozdiel, že cez týždeň vstávam o 06 a teraz cez prázdniny o 8:30 ja som ten opačný typ sova.
@maki43 všetci sú teraz chorí aj okolo mňa.
@evak12 nepripúšťaj si to každá sme občas bez energie, ide jar slnko jarná únava po zime... bude lepšie!liečis sa prečo by sa to malo zopakovať?
Žienky ak užívam tú Alventu už skoro mesiac,3 týždne 75 mg a týždeň 150 mg,mala som tie stresy kvôli psovi,stále sa chudák nenašiel.Nejak necítim,že by mi zabrala,môže mi to ešte zabrať,či?Mala som veľké očakávania a teraz som sklamaná.
@5katarina7 ahoj to mi je ľúto že ste jo nenašli, to z toho ti je tak a alventa až 2-4 týždne kým záberu

@maki43 ahojjjj sikovnaaa 😂 ja som tak polooblacno 🤦♀️🤪raz veselá raz na nervy už chcem ísť do robotyy