Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Baby sa ja citim dnes divne oci ma bolia boky oci az ma rezu ako kebyze umieram nevsimam si to ale strasne ma bolia
@eliska13 tak aj ja som asi masochistka .Lexaurin mam 1,5mg .Inak spim v pohode aj jem normalne.Nech uz to prejde toto hnusne obdobie 😢
@miskahryzka333 na začiatok to máš veľmi dobre😀
@esselte ahoj, tiež sa trápim s váhou a teraz mám obdobie že som sa rozhodla s tým niečo už konečne urobiť, lebo nie žeby som len pribrala ale tá váha ide stále hore. 😨 Pridala som pohyb, začala zapisovať cez kalorické tabuľky čo jem - nebudem to robiť stále, ale len aby som mala predstavu čo má koľko kalorii, tukov, cukrov a tak a čo sa týka sladkého mne sa veľmi osvedčili oriešky - či už kešú, mandle alebo orechy - každý deň zjem zopár cca 8ks a potom nemám chuť celý deň na sladké. No a chcela by som schudnúť tak, aby som nepribrala - t.j. chcem jesť to čo mi chutí - takže zdravšie verzie jedál, čo mi chutia, nebudem sa nútiť do jedál čo mi nechutia a chudnúť tak aby som mohla ten štýl držať stále, takže veľmi zľahka. Neviem či sa mi to podarí. Nejdeš do partie?
Dievčatá trpíte niektorá tým že hocijaká drobnost(napr.neviem nájsť blok na reklamáciu topánok) stuhnu mi po 5 minútach trapasy a dostanem migrény.Proste hocijaká drobnost má výstredné a neviem sa ukľudniť ako bežný človek.Nefunguje to u mňa,dokonca stačí nejaký sen divokejšie a ráno som úplne stuhnuté,celé telo a z toho mám potom bolesti hlavy a migrény.Podla mojej p.doktorky mám nerovnováhu symp.a parasym.nerv.systemu,ale nič mi zatiaľ nepomohlo.Mala ste niektorá podobné problémy,čo vám pomohlo?Brala som už v minulosti na tento problém AD(Seroxat,Triticco,Dukoxetin).Pomohli iba trošku.
Baby ja zas chudnem a jem vsetko baby stracam sa unavena som vycerpana co mam robit na vsetko som sama a este mam aj maleho co ma retardaciu reci nevladzem
@lukasko12 piješ dosť. Zmeraj si presne koľko si cez deň vypila vody. + môžeš mať chytené dutiny
Nemam ani spriaznenu dusu komu by som sa vyrozpravala ako chodim ku pani dr.psychiatricke ale ja neviem ci jej mam vsetko povedat
Baby je mi na nic co mam spravit ide mi vybudchnut hlava a oci prosim poradte mi mozem byt unavena ?
Joooj ani spat sa mi nechce co ma vsetko boli a bojim sa neviem preco ale bojim sa ze je so mnou nieco zleeeée
Dobre rano baby ako sa dnes mate ja troska divne som taka nesvoja a dr ma nechce uz vysetrovat mysli si ze si vymyslam ze co mi je preto ma poslala dr psychiatricke
Baby ako prezivate dnesny den mna stasne boli hlava aj oci na umretie mi je co mam robit
@lukasko12 ahoj, ja celkom dobre, mi ubehol dnešný deň, ale pár krát mi bolo na odpadnutie, teraz už oddychujem a pomaly pôjdem uspávať malého
@patricia_b no ja som.ho dnes prezila v bolesti hlavy a oci to bolo na nevydrzanie uz som bala ze mam kolonavirus priznaky2😊😉bojim sa toho velmi
Všetko najlepšie dievčatá k MDŽ, nech ste krásne, milované a hlavne zdravé a bez depiek. Mne dnes nezačal hneď dobre deň, asi som zle spala zobudila dom sa s bolesťou hlavy. Ale keď som sa najedla tak to prešlo. Tak dúfam, že to tak už ostane. A vy všetky v pohode?