Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Mile zienky vsetko najlepsie k nasmu sviatku ,nech sme zdrave a stastne ,hlavne bez tych nasich problemov ,a nech je kazdy den len lepsi a lepsi.❤🌹
Všetko najlepšie zienky, nech sme zdrave, šťastné a milovane😘
Ahojte, znova sa u mňa objavili úzkosti, mávam to zopár dní, potom to prejde do takej zvládnutejšej miery. Doteraz som s tým dokázala existovať, niekedy som si večer dala magnézium. Pomocou psychoterapie som sa naučila zvládať situácie. Zaujímalo by ma, či úzkosť je silnejšia na jar a na jeseň?Taktiež ako pomáha autogénny tréning, ten som zatiaľ ešte neskúšala.Ďakujem za odpovede, v poslednom období som mala veľa stresu.
@purplelilac ahoj u mna je jeseň a jar najhoršia , no vďaka psychológa a autogenny tréning to už trochu viem zvládať , dnes na čaká zubárka po xxx rokoch no mam stres trochu no kľud a bude dobre
@purplelilac autogénny tréning treba 8 týždňov trénovať, aby si sa ho naučila ... mám to od psychologičky
@purplelilac u mňa autogenny tréning top, vďaka nemu spavam lepšie, trénujem podľa brožúrky od Hašta
@patricia_b to je pravda ja už 10 rokov robím , tak už viem
Dievčatá idem k zubarke , JOJ stres , držte mi palce aby som to zvládla
@slavkasobanska držíme 😘
@slavkasobanska zvládneš
Nakoniec mi nič nerobila lebo mali mimoriadnu schôdzu zubári koli virusu , tak 17 som objednaná
Ďakujem vám dievčatá, musím sa pustiť, čím skôr do autogénneho tréningu, zatiaľ je už knižka objednaná, Dnes sa už cítim o 50 % lepšie,aj keď to nie je ono,ale aspoň som v noci dobre spala.Myslím,že to u mňa súvisí aj s menzesom, naozaj mi je pred a počas strašne, ako odide, už to je lepšie. Mám strašne nízky tlak a magnézium a dokonca aj persen ma uspáva,tak naozaj neviem,čo by som ešte voľne dostupné mohla.Chcem sa Vám poďakovať za rady, taktiež som rada, že tu ste a pomáhate takto navzájom, už vás tu dlhšie čítam.
Ahojte kocky tak ani mi kontrolu narobila psychiatrická len lieky mi predpísala , je to zle ,,,,, už som doma a mám sa vyhýbať veľkým davom , lebo mi mame oslabenú imunitu
Dievčatá zdravím ja sa bojím koronavirusu
Ja sa ho tiež bojím, som dosť úzkostlivá a táto panika mi vôbec nerobí dobre, snažila som sa na to nemyslieť, potom prečítať aj názory od lekárov,ale jednoducho mám z toho strach, naozaj.Hlboko v duši verím,že to rýchlo odoznie a zabudne sa na to.
@1andrea111
@purplelilac vsetci sa bojime, nie je to ziadna sranda. Vcera ma presla uzkost ked som si to predstavila. Zial je vela nezodpovednych co nepriznaju, ze niekde boli a veselo medzi nami behaju. Ludia vykupuju vo velkom dezinfekcne prostriedky, nemyslia na druhych aby sa usli kazdemu. Mam pocit, ze pre vela ludi nebolo normalne pouzivat ich bezne, nehovoriac o umyvani ruk.
Je to hrozné, najmä v Taliansku, dnes som čítala, že pred 17 dňami boli na Tom ako my teraz
@kajkag no, je to dosť pravdepodobné, lebo stále sú ľudia, čo nechápu o čo ide..... Môj muž je od včera na ATB, stále vysoké teploty, dnes poobede som už chytala paniku, tak sme sa dohodli, že ak aj zajtra to bude tak isto, tak voláme na úrad zdravotníctva....teraz sa mu sprchou podarilo zraziť teplotu.....u nás v robote je to tiež katastrofa, ešte včera boli plné chodby klientov, nemáme ani rúška, dnes to konečne stopli, že sa máme striedať vo vestibule pri vybavovaní klientov, ale bez ochranných pomôcok ma tam nikto nedostane 😠
@purplelilac nie si sama aj ja sa uz obavam a mam strach este vecsi ako doteraz mam maleho 5 rocneho chlapca boze nedaj aby sa nam nieco stalo na to nechcem ani pomysliet.Inak by som sa ani toho tak nebala ale co uz vsetko mozne pocuvam ake to moze byt kryticke a smrtelne nech to uz skonci

Ahojte , všetko najlepšie , ....som oki