Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Včera som bola u psychiatricky, povedala, že vyzerám super, že mám veselé oči. Vysadzujem Trittico. Som jej povedala, že sa mám v celku ok. Teraz som meditovala, keď som vstavala, také tocenie hlavy, závraty, som sa zlakla...čo sa to deje, teraz mám pocit napätie v tele. Keď som meditovala cítila som sa super. Fakt cudne
Ahojte všetci ako sa mi máte 🤗
@mimiqa ahoj ,ja sa mam fajn aj ked mam trosku soplik a nervy z tej paniky ale cakam ze lieky na depku zacnu ucinkovat coskoro na 100%
@miskahryzka333 juujjjj moja skóre uzdravenie🍀 tu paniku si nevšímaj hlavne kľud buď doma čítaj a hlavne pi veľa vody každú chvíľku 🤗
@mimiqa no muz nieco doniesol domov mal kasel a take zelene hlieny ,teraz to mam ja ale "len " soplim ,ale sedim na rici doma
Ahojte, ako sa máte? Ja sa mám dobre, len dnes ma znepokojil gyn. lebo mi vyšli zlé výsledky zo steru a mám sa staviť o 5 mesiacov na kontrolu, normálne ma to rozhodilo, ale dúfam, že to bude nakoniec dobré.
@patricia_b drž sa čo drobec
@patricia_b jejooo super 👌

@eliska13 presne👍