icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
13. mar 2020

@eliska13 dnes volal doktorke, lebo sa nemal dobre, napísala mu clarinase a ja som ešte zohnala pamykon kvapky do nosa, dnes 1x večer nemá teplotu, chválabohu

eliska13
Autor odpoveď zmazal
kajkag
13. mar 2020

@bubu62 mňa z Triticca vôbec neboli hlava. No každý sme iní.

bubu62
13. mar 2020

@kajkag áno viem,ale keď som ho vysadila,tak prestala.

pandravachrusta
14. mar 2020

@mimiqa a ty ako? uz uplne bez liekov fungujes?

tamichloe
14. mar 2020

@sylvia30 si šila? z coho?

mimiqa
14. mar 2020

@pandravachrusta kde mám ich nazad všetko sa vrátili 🤦‍♀️

pandravachrusta
14. mar 2020

@mimiqa do kelu, tak som dufala..mne to aj moj dr povedal, ze uz sa to proste bude vracat..po akom case si musela ist naspat na lieky?

mimiqa
14. mar 2020

@pandravachrusta dva mesiace zase úzkosti nervy všetko sa vrátilo teraz už dobre keď ich berem

miskahryzka333
14. mar 2020

Baby mne je dneska fajne dobre akoby lieky zacali ucinkovat ,alebo slniecko vonku a to krasne pocasie robi svoje ☀😉

eliska13
Autor odpoveď zmazal
pandravachrusta
14. mar 2020

@eliska13 ja som to skusila raz, a stacilo..2 mesiace a bolo to naspat..ty beries stale len tu polku lieku? a dobre Ti je?to by som chcela skusit.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
14. mar 2020

@eliska13 ahojjj de si 😂

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
14. mar 2020

@eliska13 veseloooo 😂🤣😂😅😅

pandravachrusta
14. mar 2020

@eliska13 a dobre, nepocitujes zmeny?ako dlho si sla na polku.?.vopred diky za odpoved a peknu pracovnu sobotu prajem.🙂

eliska13
Autor odpoveď zmazal
pandravachrusta
14. mar 2020

@eliska13 diky moc!!

sylvia30
14. mar 2020

@tamichloe mám doma bavlnené látky, čo som naškrečkovala, ja šijem od 14-rokov. Ale môžeš postrihat aj bavlnenú navliecku, plachtu. Zabarit vriacou vodou, aby sa zbehla, nechať usušiť, ozehlit a môžeš šiť.

1andrea111
14. mar 2020

@sylvia30 a v práci vám nedávali rúška? My sme fasovali v práci a v pondelok na mňa čaká aj s respirátorom, ale len po jednom kuse. U nás sa v tento týždeň tiež normálne robilo, ja neviem či mám ísť v pondelok do práce.

slavkasobanska
14. mar 2020

Ahojte kocky , dúfam že ste všetky oki , ja áno , dlho mi je , idem dorobiť medvedika čo hackujem a namocila som latku a ušijem ruška , len aby pomohlo , začínam mat strach z toho čo sa robí ... no zvládneme to

lukasko12
14. mar 2020

@slavkasobanska no to dufam moja ze to zvladneme ja som tu jak pustovnik syn mi nedozprava je nehra sa so mnou takze ja len pozeram tv a lustim krizovky

eliska13
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
14. mar 2020

@1andrea111 nedali nám nič, tento víkend šijem pre rodinu, kolegyne, známych

lukasko12
14. mar 2020

@sylvia30 moj muz mi povedal ze v tom vypadju ako debili a ze aby som si to neopovazila dat on sa za mna hambit nebude

bubu62
14. mar 2020

@lukasko12 no tak ja keď pôjdem do mesta si to dám,aj do dediny,nám mama ušila a nepotrebujem sa nakaziť,keď to všetci berú ako tvoj muž,tak jasné máme to tu za pár dní 🤦.som rada,že existujú ľudia čo to chápu a sú aspoň v tej karanténe doma.

sylvia30
14. mar 2020

@lukasko12 pošli ho do pečka

sylvia30
14. mar 2020

@bubu62 ja nosím od piatku, mala som celý deň, dnes som bola rozviesť rúška, nevyšla som z auta, ale aj tak som mala rúško. Ja si ho nasadím doma keď odchádzam a zložím dole až keď prídem domov.

eliska13
Autor odpoveď zmazal