icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
kajkag
14. mar 2020

Tiež nosím rusko, to nie je žiadna hanba!!!!!

ivcam2
16. mar 2020

Ako sa citite babenky ? Mne je z toho uzko ?

dika
16. mar 2020

@eliska13 presne, vyplakavaju, nech predaju auta na ktorych si zadky vyvazaju a budu mat aj na pol roka z coho zit....a tiez sportovci- hned vypytuju fin.dotacie a preco? Maju dobru kondicku mozu nacas fyzicky pracovat kym sa situacia nezlepsi....nie cakat na zazrak, vsetci musime vydrzat...

dika
16. mar 2020

Ja som dnes chlieb nekupila tusim zacnem aj ja piect doma 😃aj ked som sa tomu roky branila....

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
dika
16. mar 2020

@eliska13 sme doma vsetci, pracujeme z domu a medzitym s detmi sa ucime...minuly tyzden som z toho bola na nervy, pracovat, ucit sa s detmi, varit...teraz som uz ok, prijala som to ako fakt a som v pohode...uloh je vela, tak musime vydrzat💪

dika
16. mar 2020

@eliska13 super velmi pekneer👏

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivcam2
16. mar 2020

@eliska13 sijem ruska do prace. Mam home office. Vybavuju mi.pristup aby som mohla robit z domu. Ak.nevybavia idem na ocr syn ma 10. A potom sa uvidi. Hlavne to ustat. Len ma stvu ti nezodpovedni.

lukasko12
17. mar 2020

Dnes som si volala psychiatricke a pytala sa ma ako sa mam a zatial som jej povedala ze dobre jedne tabletky mi vysadila ale este jedne mi nechala.Dievcata na mna to sem tam pride strach ale riadny az zas ze je moj posledny den bojim sa velmi a este aj muza mam v Kosiciach a co ak by to mal on nepojde k lekarovy a to sa hlavne bojim o svojho synceka

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
17. mar 2020

Ahojte , dúfam že ste všetky v poriadku , ja som ako tak v pohode , hackujem teraz papuče. medvedika som robila prvý krát , od včera chodím pomáhať sit ruška , včera 100 ks , dnes po obede pokračujeme , nejako nemám na nič čas .... držte sa všetci ,

slavkasobanska
17. mar 2020

Taký. Je zo zbytkov vlny a prvý krát som hackovala a vola sa Hugo , pekný deň

bubu62
17. mar 2020

@slavkasobanska super, šikulka 💕

slavkasobanska
17. mar 2020

@bubu62 ďakujem

mimiqa
17. mar 2020

@slavkasobanska šikovná dakujem za ľudí 🙏

eliska13
17. mar 2020

@slavkasobanska ten je milý tá červená mu pasuje👍

lukasko12
17. mar 2020

@eliska13 nosi kuklu alebo co to je chrani sa hocicim tabletky este mam ale jedne mi uz vysadila druhe mi predpisala na 2 mesiace

kajkag
17. mar 2020

Ja dnes praca na dvore, obstrihavanie stromčekom. Krásny slnečný deň bol u nás 👍👍

mala4
17. mar 2020

Ahojte baby, som tu nová,.... len pred pár týždňami som sem nakukla,.. keďže tiež trpím depresiami a uzkostami,... ale o tom možno neskôr,.. 🙂.. Možno sa to sem až tak nehodí, ale chcem sa opýtať, či by si niektorá z vás nechcela privyrobiť. Budem konkretnejsia,.. potrebujem, aby mi niekto napísal 7 priprav na vyučovaciu hodinu SJL,.. som začínajúci asistent a potrebujem to odovzdať,. Alebo ci o niekom náhodou neviete,.. Môžte mi písať do súkromnej správy,.. pekný večer

slavkasobanska
18. mar 2020

Ahojte kocky , dnes začínam cítiť že má boli hlava z toho že som doma , a s tým ruskom sa dusim neviem v tom dýchať

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
18. mar 2020

@eliska13 my sme stále na dvore 😂 akurát zbieram hovienka 😂

slavkasobanska
18. mar 2020

@mimiqa ešte že máte dvor , ja na balkóne akurát

mimiqa
18. mar 2020

@slavkasobanska fakt niet nad to žiaden sused nič bo tu sa len stavia nikoho nikde ako koniec sveta

slavkasobanska
18. mar 2020

@eliska13 vieš čo nie to z toho že nechodím vonku len výnimočne , bojím sa že sa dostanem z toho všetkého do depresii , to bude ale veľa takých si myslím JOJ dievčatá dávajte na seba pozor

slavkasobanska
18. mar 2020

@mimiqa ja by som aj hovienka zbierala haha sa smejem aké fakt