icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
31. mar 2020

@mimiqa ale tak nepodávam sa tomu , vždy robím niečo , potom po obede je to lepšie ale tie rana zase ...

mimiqa
31. mar 2020

@slavkasobanska ráno ti býva ako mic zle???

slavkasobanska
31. mar 2020

@mimiqa no rana sú najhoršie , zajtra mám terapiu u psychológa tak uvidím

mimiqa
31. mar 2020

@slavkasobanska aj tlak máš zly??

slavkasobanska
31. mar 2020

@mimiqa nie dobrý mám tlak

slavkasobanska
31. mar 2020

No kocky asi hotovo , zajtra už iba skontrolujem pre kamarátku

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
31. mar 2020
mimiqa
31. mar 2020

@eliska13 jezibabkaaa ako ☺️

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
31. mar 2020

@eliska13 ja jahody s mandarinkami alebo lesnú zmes 😂

kajkag
31. mar 2020

@slavkasobanska bože ten je krásny, šikulka naša ❤️

slavkasobanska
1. apr 2020

@kajkag ďakujem pekne

ivka185
1. apr 2020

@slavkasobanska TY co nespis tak zavcasu rana?

slavkasobanska
1. apr 2020

@ivka185 ahoj ja už druhu noc nespím , dnes mám terapiu , začína mi byt horšie , už aj plakať začínam a neviem prečo ... zase to prichádza

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
1. apr 2020

@eliska13 ďakujem

ivka185
1. apr 2020

@slavkasobanska Neboj sa prejde to,mozno len take chvilkove zlyhanie mame, ja tiez ni som posledne dni v pohode, tiez som roztrasena, ale zas v tej situacii aka je si myslim ,ze aj zdravy ludia nie su celkom v pohode ,a nie to este my s podlomenou psychikou. Treba verit ze zajtra opät vyjde slniecko a bude lepsie.Ja co nemam problemy so spanim tiez sa posledne dni viac krat sa zobudim v noci,ale prikladam to tomu ,ze nie som tak unavena ako ked chodim do prace.Nech ti dnesne sedenie pomôze ku pohode. Drz sa.😍

slavkasobanska
1. apr 2020

No som doma , veľmi dobre mi robíš tie terapie , že to je len prechodne a že sa mu zdá že som dobre na tom ako inokedy, ten sociálny kontakt mi chyba

slavkasobanska
3. apr 2020

Ahojte kockY , dnes odchádzam ku svagrinke na samotu , budeme tam len mi dve , v prírode , dúfam že mi prejdu tie moje stavy , neviem do kedy tam budem beriem aj vtacika , tak mi držte palce

tamichloe
3. apr 2020

@slavkasobanska naaadhernyyy,si sikovnaaaaa

slavkasobanska
3. apr 2020

@tamichloe vďaka

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
3. apr 2020

@eliska13 dúfam že sa mi polepší

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mala4
3. apr 2020

ahojte,.. psychiatricka mi ide meniť AD,.. keďže po 6 týždňoch navýšenia sertralinu, mi bolo dosť na figu,.. chcem sa opýtať, či aj niektorej z vás menili po pár rokoch,.. AD,.. plus mi na večer pridala to tritico,.. som z toho dosť vykolajena,.. už neviem, čo si mám o tom všetkom myslieť,....

mala4
3. apr 2020

Som z toho na nervy,... ale trocha je mi lepšie, priznám sa, odkedy znizujem,..

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mala4
3. apr 2020

@eliska13 no ja som ten sertralin brala zopár rokov,.. to mi je divné,. Že to nie je pre mňa nový liek,.. a po zvýšení mi bolo ešte horšie

eliska13
Autor odpoveď zmazal