icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
7. apr 2020

Ahojte kocky , ja som presťahovaná z mesta na samote u lesa zo švagrinou , je tu super , ale robíme stále niečo , tak sa mi polepšilo čo som rada

esselte
8. apr 2020

@slavkasobanska joj, závidím, ja síce bývam v rodinnom dome, ale som už mesiac doma, som učiteľka, hneď by som brala zmenu

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivett311
9. apr 2020

Ahojte. Ako sa máte? Ja týždeň mám búšenie srdca ale teraz v noci bolo najhoršie.. čo na to pomáha? Manžel v At bohvie kedy sa vráti som sama s 2 deťmi je to ťažké 😌

esselte
9. apr 2020

@eliska13 ja teraz také neriešim, neznamkujem, deťom zadavam úlohy, ktoré majú v pracovných zositich a v učebniciach, stále s nimi a s rodičmi komunikujem a vravím, teraz toto nie je dôležité, aby mali úlohy tip top, teraz je dolezite zdravie, nie každý má dobre pripojenie na internet ani techniku nuerktori nemajú, ucim na dedine a tam nemajú v rodine 3 počítače a tlačiareň, som veľmi rada, že deti začali čítať knihy, pretože to bol problém ich prinútiť, že vyrábajú rôzne veci, kreslia, nezávidím rodičom, ktorí majú doma 4 deti, a u nás je to väčšinou tak, nebudem ich zaťažovať hlupostami. Záhradku pri dome mam, ale nie veľkú, mame skleník a tam sme ešte nič nedali, ešte to len rastie na oknách v izbe, až potom presadím, ale sdom rada, že mám dvor a nie som zavretá v byte

esselte
9. apr 2020

@ivett311 aj ja mávam teraz, keď zaspávam búšenie srdca, pričom počas dňa som ok, včera som vypila čaj melaton, trocha sa mi zdalo lepsie

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
9. apr 2020

@ivett311 ahoj inak aj mne buší srdce , dnes mi tak nevoľno prišlo , no prešlo , asi tlak alebo z tepla neviem a hackujem zajačikov

ivett311
9. apr 2020

@esselte to iste☹️ Ja som pila medovkovy čaj ale nepomaha

esselte
10. apr 2020

@ivett311 skus vziať niečo na ukludnenie, len dočasne

lukasko12
10. apr 2020

Hlavu hore vsetky vidim ze som neni sama na reagovanie vsetkych komentarou najdu sa tu aj ine co napisu a hned komentuju ze maju to iste co ta prva hahaha ZVLADNETE TO LEN SI TREBA VERIT

slavkasobanska
11. apr 2020

Ahojte kocky , mne dnes zomrela moja babička ktorá má vychovala .mala už 93 rokov no mám ťažký deň

sylvia30
11. apr 2020

@slavkasobanska moja zlatá 😘 úprimnú sústrasť ❤️

ivka185
11. apr 2020

@slavkasobanska uprimnu sustrast moja, drz sa. Dozila sa pekneho veku.😥

ivka185
11. apr 2020

Dievcata a zienky prajem vam stastne a vesele prezitie velkonocnych sviatkov, uzite si ich hlavne v zdravi a psychickej pohode. 🥰

kajkag
11. apr 2020

@slavkasobanska úprimnú sustrast😢

vizvaryova1
12. apr 2020

Ahojte dievcata ako sa dnes mate dlhsie som tu nebola ale zasa nieco na mna lezie uz aj pri AD zas nemozem spat taka nesvoja som neviem co to zase je

1andrea111
12. apr 2020

@slavkasobanska úprimnú sústrasť

1andrea111
12. apr 2020

Pozdravujem vás dievčatá a prajem radostnú požehnanú veľkú noc, hlavne veľa zdravíčka.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
12. apr 2020

@kajkag ako sa cítiš po znížení dúfam, že fajn.

slavkasobanska
12. apr 2020

Ďakujem Vám všetkým mám vás rada

ivka185
12. apr 2020
kajkag
12. apr 2020

@eliska13 áno ako som znížila na noc, cítim sa fajn. Som rada😉

katrinat
13. apr 2020

@kajkag ahoj a berieš ešte okrem Trittica niečo iné? Ďakujem za odpoveď.

bubu62
13. apr 2020

@slavkasobanska úprimnú sústrasť.

bubu62
13. apr 2020

@lukasko12 ale ty si iná,vo všetkých diskusiách máš,to čo iné ženy,a nesnažis sa liečiť,ale vykrúcať sa...

lukasko12
13. apr 2020

Ja narodiel.od vas nedavam do seba ziadne tabletky liecim sa sama a nepocuvam dr.psychiatricku ze mi pomozu take a take tabletky to musi clovek na sebe zapracovat aby sa mal lepsie

bubu62
13. apr 2020

@lukasko12 nemám slov🙄

kajkag
13. apr 2020

@katrinat jasne Escitil 10mg ráno a poobede a Ansilan - ráno i večer.