icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
23. apr 2020

@slavkasobanska Miško sa má dobre, akurát strašne vymýšľa ... ja už mám zubára za sebou, strach mal veľké oči

babulka82
23. apr 2020

Baby po akej dobe zaberaju AD? Uzivam 2 mesiace ale obcas som nervozna aj teraz mam menzes a neviem som taka na nic cela ,obcas si dam lexaurin polku

bubu62
23. apr 2020

@babulka82 záleží od liekov..

kajkag
23. apr 2020

@slavkasobanska sikovnica👍👍

eliska13
23. apr 2020

@patricia_b už ste sa zbavili plienok?

mimiqa
24. apr 2020

@patricia_b
@eliska13 ahojte baby tak co ako 😙

mimiqa
24. apr 2020

@babulka82 juj menzes ach vtedy mam brat lexaurin no neberem ale asi zacnem vtedy som hrozna

patricia_b
24. apr 2020

@eliska13 ešte na noc má plienku, ale cez deň pekne ide sám na nočník
@mimiqa ja sa mám dobre už štvrtý mesiac, len malý robí nezbedu, tak ma vytočí pravidelne, ale dúfam, že ho to prejde čoskoro

tamichloe
24. apr 2020

@patricia_b tak v nemocnici ti nakoniec stanovili spravnu diagnozu? aj lieky?

mimiqa
24. apr 2020

@patricia_b juj super sa to cita ja tiez fajn chlap ziadna zmena tomu som slusne vysvetlila ze mu vykopem jamu ked ma bude srat 😅😂dcerka strasna puberta a maly to je sidlo 😅🤣

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
24. apr 2020

@eliska13 a ako dojst co jemine ta koonem do zadocku

patricia_b
24. apr 2020

@tamichloe radšej by som bola bez diagnózy, ale lieky mi dobre nastavili

tamichloe
24. apr 2020

@patricia_b to všetci🍀,čo narobíme

tuzobnik
24. apr 2020

@babulka82 Plný účinok každého antidepresíva nastupuje po dvoch až troch mesiacov! ...

slavkasobanska
24. apr 2020

@patricia_b ahoj no vidíš zvládla si to Misko rastie tak vymýšľa počkaj čo ešte bude ale je to zlatíčko

yollanda
26. apr 2020

Ahojte! Prosím vás o radu. 17 rokov sa liečim na depresie. 7 rokov som bola pekne nastavená a stabilizovaná. Minuly rok vo februári som chcela nejaké novšie lieky, z ktorých sa nepribera. A to bol kameň úrazu. V septembri som mala hrozný relaps. Vrátila som sa k pôvodným antidepresivam v októbri, no po dnešný deň nie som stabilizovaná. Stále mi to skáče čím ďalej tym viac. Už mi min týždeň dr pridala ďalšie AD. Dnes som cely deň preplakala.. bojím sa že už nedokážem byt stabilná, že už si moje telo povedalo “dosť” a žiadne iné AD mi už nezaberú. Beriem Alventu 375, kventiax 950 a elontril 1x denne. Po nasadení toho elontrilu sa mi pohoršilo. Som zúfalá, bola som 5 týždňov qj na liečení. Nepomohlo nič. Je možné že som imúnna? 7 rokov som bola super a teraz to nejde a nejde. Ďakujem za každú radu a povzbudenie.

slavkasobanska
26. apr 2020

@yollanda ahoj no neviem čím to môže byt , aj ja som na alvente 75 a od minulého roku som stabilizovaná , ale je pravda že na sebe viac pracujem a aj Psycholog mi veľmi pomáha , autogramy tréning ... neviem čo ti poradiť je to ťažké ale nevzdávaj to držím palce a inak aj ja som pribrala no už to neriešim už mám váhu stabilnú , hore nejdem skôr dole , len to chce veľa pohybu

bubu62
26. apr 2020

@tuzobnik skôr záleží ako u koho...

tuzobnik
26. apr 2020

@bubu62 U každého! ... Ja ti píšem o plnom účinku a nie kedy sa budeš cítiť lepšie! ...

tuzobnik
26. apr 2020

@yollanda Sama si môžeš zato že ti je horšie! Načo si menila lieky keď ti bolo 7 rokov dobre! ... 🤔

sylvia30
26. apr 2020

@tuzobnik táto tvoja odpoveď jej "veľmi" pomôže, potrebuje povzbudiť, poradiť, nie zdrbat

ivcam2
26. apr 2020

@tuzobnik citaj s porozumenim. Priberala, preto chcela nove lieky. Byt ako tank psychike prestane prospievat.

tuzobnik
27. apr 2020

@ivcam2 Je logické že sa z antidepresív priberá! Stým treba počítať! Na prvom mieste je zdravie a potom nadvaha! Ale u teba asi opačne! 😡

slavkasobanska
27. apr 2020

@ivcam2 ahoj áno po AD sa priberá ale treba povedať aspoň ja , som menej aktívna a niečo sa dá zhodiť , všetko nie treba skúsiť ale ja keď mi je konečne lepšie by som lieky nemenila skôr by som začala z nejakou aktivitou no to je iba môj názor ...

laskonka80
27. apr 2020

Dievčatá trpíte tu niektorá popri úzkosti a depresii na časté migrény/aj 10 záchvatov do mesiaca/?

yollanda
27. apr 2020

@tuzobnik keby som vedela čo ma čaká, určite to neurobim

yollanda
27. apr 2020

@slavkasobanska ja som po znovunasadeni liekov bola celkom ok. No potom to začalo skákať

yollanda
27. apr 2020

Beriem lieky na štítnu žľazu. Ráno je to nalačno. Min pol hodina. Pár krát som to zabila po jedle. Neviem či aj toto môže mat vplyv na to. Či sa účinná latka vstrebáva, alebo nie

yollanda
27. apr 2020

@laskonka80 ja som zo začiatku trpela bolesťami hlavy. Potom to prešlo. Nemáš skôr problémy s krčnou chrbticou?