Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@ivcam2 čo ide ku nám študovať?
@z.k skús si na večer nedať xanax
@patricia_b ano Patka zije matikou.
@z.k to máš najslabšie , len vydrž to časom prejde , len sa snaž ostať na takých dávkach ja som už závislá ale tiež som už na 0,25 konečne držím palce
@slavkasobanska koľko už berieš xanax. Ja som mala neurol pol roka a bola som ok keď som ho vysadila. Hrozne som sa toho bála, ale dala som to
@yollanda no ja beriem 11 rokov , teraz znižujem som stabilizovaná tak o tretinu som išla dole a nejak viac nedám aspoň teraz , dúfam že sa ho raz zbavím , no čo narobím , preto si nedvíhal ak nebudeš musieť , ale mala som oveľa vyššie dávky teraz beriem 0,25 1 a pol ráno , pol po obede a celu večer ... tak dom rada že už som znížila
Ahojte kocky , dnes som sa prekonala , bola som zo synom v Kežmarku asi 29 minút autom , tam 2 hodiny v banke , zmrzlina , tak posúval pomaličky svoje hranice , no nebolo mi že super ale zvládla som to Teraz sa učím hackovat takú deku do kočiara chcem vedieť keby náhodou prišlo vnúča tak sa už trénujem haha
@slavkasobanska prekonala si sa, si skvelá a ešte aj šikovné ruky👏
@slavkasobanska wooow, to je nadhera. Držím ti palce s tym neurolom. Neboj, to das. Ja mám zase stále strach že sa už nikdy nestabilizujem 😞. Ženiť mi nesadne žiadna liečba. Ale s týmito úzkosťami sa nedá naučiť žiť. Bojím sa aj toho, že mi dr povie, že už pre mna nemá inú možnosť.
@slavkasobanska Navyše mám teraz menzes, tak možno aj preto som takato
@kajkag ahoj ďakujem no dnes má bolia nohy hrozné , JOJ nie som zvyknutá chodiť veľa no a ráno kým sa preberiem to mám stále plnú hlavu myšlienok po noci ... nevadí idem ďalej je to boj ale beriem to tak pozitívne nie že musím ale že chcem
@eliska13 ahoj no veď bolo teplo včera ešte , ale je pravda že dom zvyknutá na počasie trochu inak ako vy ....
@yollanda ahoj musíš sa naučiť žiť s chorobou a ono to nebudeš tak vnímať , ťažké to je ale dá sa to zmierniť aj ja mám ťažké dni jasne no idem ďalej .psycholog má učí inak sa pozerať na chorobu a nie všetko čo mi je je psychika ...ale je to ,, boj ,,
@slavkasobanska ja s depresiami žijem už 17 rokov a roky rokuce mi bolo super. Ak sa to dalo vtedy, prečo nie dnes. 😒 Už som od leta stratila polovicu vlasov

@sylvia30 mohol skúsiť niečo iné... píšem hlúpostí