icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
28. apr 2020

@sylvia30 mohol skúsiť niečo iné... píšem hlúpostí

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivcam2
28. apr 2020

@sylvia30 ahoj ide na matfyz

yollanda
29. apr 2020

@ivcam2 no to musí byt genius

patricia_b
29. apr 2020

@ivcam2 čo ide ku nám študovať?

1andrea111
29. apr 2020

@z.k skús si na večer nedať xanax

ivcam2
29. apr 2020

@patricia_b ano Patka zije matikou.

ivcam2
29. apr 2020

@yollanda sa aj bojim ze pokom to ma. Hadam mi ho nevymenili v nemocnici.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivcam2
29. apr 2020

@eliska13 ahoj no ja tiez nemala som s nej zle znamky ale ze by ma bavila, este tak deskriptivna geometria tu som mala na strednej rada. Tiez doucuje, ale len tak kamaratov. Ale ma pri tom riadnu trpezlivost.

yollanda
29. apr 2020

@ivcam2 aj moja dcera krásne kreslí a je veľmi kreatívna a ja som totálne lavá

slavkasobanska
29. apr 2020

@z.k to máš najslabšie , len vydrž to časom prejde , len sa snaž ostať na takých dávkach ja som už závislá ale tiež som už na 0,25 konečne držím palce

yollanda
29. apr 2020

@slavkasobanska koľko už berieš xanax. Ja som mala neurol pol roka a bola som ok keď som ho vysadila. Hrozne som sa toho bála, ale dala som to

slavkasobanska
29. apr 2020

@yollanda no ja beriem 11 rokov , teraz znižujem som stabilizovaná tak o tretinu som išla dole a nejak viac nedám aspoň teraz , dúfam že sa ho raz zbavím , no čo narobím , preto si nedvíhal ak nebudeš musieť , ale mala som oveľa vyššie dávky teraz beriem 0,25 1 a pol ráno , pol po obede a celu večer ... tak dom rada že už som znížila

slavkasobanska
29. apr 2020

Ahojte kocky , dnes som sa prekonala , bola som zo synom v Kežmarku asi 29 minút autom , tam 2 hodiny v banke , zmrzlina , tak posúval pomaličky svoje hranice , no nebolo mi že super ale zvládla som to Teraz sa učím hackovat takú deku do kočiara chcem vedieť keby náhodou prišlo vnúča tak sa už trénujem haha

eliska13
Autor odpoveď zmazal
kajkag
29. apr 2020

@slavkasobanska prekonala si sa, si skvelá a ešte aj šikovné ruky👏

yollanda
30. apr 2020

@slavkasobanska wooow, to je nadhera. Držím ti palce s tym neurolom. Neboj, to das. Ja mám zase stále strach že sa už nikdy nestabilizujem 😞. Ženiť mi nesadne žiadna liečba. Ale s týmito úzkosťami sa nedá naučiť žiť. Bojím sa aj toho, že mi dr povie, že už pre mna nemá inú možnosť.

yollanda
30. apr 2020

@slavkasobanska Navyše mám teraz menzes, tak možno aj preto som takato

slavkasobanska
30. apr 2020

@kajkag ahoj ďakujem no dnes má bolia nohy hrozné , JOJ nie som zvyknutá chodiť veľa no a ráno kým sa preberiem to mám stále plnú hlavu myšlienok po noci ... nevadí idem ďalej je to boj ale beriem to tak pozitívne nie že musím ale že chcem

slavkasobanska
30. apr 2020

@eliska13 ahoj no veď bolo teplo včera ešte , ale je pravda že dom zvyknutá na počasie trochu inak ako vy ....

slavkasobanska
30. apr 2020

@yollanda ahoj musíš sa naučiť žiť s chorobou a ono to nebudeš tak vnímať , ťažké to je ale dá sa to zmierniť aj ja mám ťažké dni jasne no idem ďalej .psycholog má učí inak sa pozerať na chorobu a nie všetko čo mi je je psychika ...ale je to ,, boj ,,

eliska13
Autor odpoveď zmazal
yollanda
30. apr 2020

@eliska13 áno bola som na liečení. Nič mi to nepomohlo. Znížili mi tam dávku a po tyzdni sa mi pohoršilo.

yollanda
30. apr 2020

@eliska13 potom moja dr mi to zasa dvihla. Teraz sa pridali tretie. Tie mám už 8. deň. Píšu, že do 10 dni by sa mal začať účinok rozvinúť. Zatiaľ necítim ziadnu zmenu

yollanda
30. apr 2020

@slavkasobanska ja s depresiami žijem už 17 rokov a roky rokuce mi bolo super. Ak sa to dalo vtedy, prečo nie dnes. 😒 Už som od leta stratila polovicu vlasov

eliska13
Autor odpoveď zmazal
yollanda
30. apr 2020

@eliska13 no na staronových liekoch som už 7 mesiacov a stále to nie je dobre

eliska13
Autor odpoveď zmazal
yollanda
30. apr 2020

@eliska13 to nie, tie nové mám len týždeň. Ja chcem len počuť, že sa dokážem zastabilizovať. Prečo nemôžem byt ako ostatní? Berú jeden liek denne a je im fajn. Prečo vždy ja musím byt výnimka?