icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
Autor odpoveď zmazal
yollanda
7. máj 2020

Aj ja som raz čurala krv. Taký zapal som mala, že som sa dávala dokopy dva mesiace

ivcam2
7. máj 2020

@eliska13 ved nie lebo ked ti oci vytlaca na wecku od bolesti, tak radsej atb, len mna vzdy rozhodia, ale zas je to mozno len v mojej hlave.

ivcam2
7. máj 2020

@yollanda mala som okrem toho aj menzes, hnacku, takze neviem ci som mala krv aj v moci. Ale dnes uz dobre. Klop, klop.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivcam2
7. máj 2020

@eliska13 myslim ze ma dorazili jarne prace v zahrade, to pocasie je klamlive a do toho studeny vietor. Mame dost velke pole. Presne ten pocit na nutkanie a potom palenie. Dost mi pomohli tableky s brusnicami Cyscontrol a litre urologickeho caju. Posledne som aj menej pila. Teraz uz zas dva litre vody min.

slavkasobanska
9. máj 2020

Ahojte kocky no pokračujem už 2 týždeň ešte mi dosť treba , totižto sa učím hackovat

slavkasobanska
9. máj 2020

Take niečo

ivett311
9. máj 2020

Ahojte. Dlho som sem nepísala. Dneska som dostala zlu spravu a odvtedy mi je horšie mám zavraty úzkosť. Je to normálne? ☹️

sandra2308
9. máj 2020

@ivett311 určite to je normálne. Ja som ani nič podobné nezažila a aj tak mi je zle. A týka sa to niekoho blízkeho?

slavkasobanska
9. máj 2020

@ivett311 ahoj no keď je to zlá správa určite ti môže byt zle ... nevzdávaj to a držím palce ..

kajkag
9. máj 2020

Ahojte babulky, keďže užívam pred spaním Triticco 100mg, môžem tak pred spaním 1hod užiť Melatonin?

kajkag
9. máj 2020
ivett311
9. máj 2020

@sandra2308 zomrel maly chlapček 3 ročný ale nebol to blizky ale som ich poznala, tiež mám malé maličké deti tak mi je všelijak 😌

bubu62
9. máj 2020

@ivett311 chudá malé a čo sa stalo?

ivka185
10. máj 2020

Ahojte zienky prajem vam vsetko najlepsie ku dnu matiek, nech ste lubene stale viac a viac.Uzite si pekny a slnecny den s tymi co vas lubia a ktorych lubite vy.🌷♥️
.

sylvia30
10. máj 2020

@kajkag niekde som čítala, že by sa nemal kombinovať s AD, ale najlepšie ti povedia v lekárni

sylvia30
10. máj 2020

Babulky- maminky, nech nám naše deti prinášajú radosť do života ❤️❤️❤️

slavkasobanska
10. máj 2020

Všetko dobre mamičky , aj tie čo ešte len budú , ....

kajkag
10. máj 2020

@sylvia30 tiež sa mi zdá, že by sa nemali kombinovat😉

kajkag
10. máj 2020

@slavkasobanska snáď sa raz stanem aj ja mamičkou, bojujem aby to tak bolo!!😉

maki43
11. máj 2020

Ahojte holky ako sa máte? Ja v jednom kole od 9.3. som v prvej línii v potravinách. Tak chodím pekne unavená. Ešte není dosť liek Elicea nedostupný, tak mi bol predpísaný Escitalopram Teva. Užívam od 2.5. a začínam pociťovať prechod na iný liek. Aj keď mi bolo povedané, že je to rovnaké nemám sa obávať, ale pri mojej citlivosti na lieky neviem. Dva dni má bolia kĺby, žalúdok nekludny, tak dúfam ešte pár dní a telo si zvykne. A vy ako sa máte ste v pohode? Na mňa aj táto zmena počasia pôsobí veľmi. Pekný deň a píšte 😘

yollanda
11. máj 2020

@maki43 ahoj! Ja to mám podobne. Začala som s novým liekom a potim sa, trasiem sa. Tiež mám vselico

slavkasobanska
12. máj 2020

Ahojte kocky ja som si začala o štvrtku znižovať xanax ráno , 3 dni zatiaľ oki a dnes od rana má Páli v hlave a tak nie dobre v hlave mi je , no to bude počasím asi , a dnes 2 deň čo nefajcim uvidím do kedy pa pa

sandra2308
12. máj 2020

@slavkasobanska ahoj, mňa zase tlači na hrudi, už asi druhý týždeň..... A to počasie nám to ešte zhoršuje 🙄

slavkasobanska
12. máj 2020

@sandra2308 ahoj asi áno už dlho som nemala take závrate ako teraz ... ani von som ešte nebola , tak uvažujem ale nemalo by to byt tým že znizujem xanax??? Ale len štvrtku .. to by nemalo s tým nič mat ...

daniela123321
12. máj 2020

Ahojte kočky, chcem sa Vás opýtať.. môže byť psychického rázu aj chronická bolesť hlavy a pol tela z toho?

yollanda
12. máj 2020

@daniela123321 jasne! Psychosomatickeho razu

yollanda
12. máj 2020

@daniela123321 ja keď som bola na liečení, boli tam ľudia s bolesťami hlavy, kĺbov, celého tela. Nič im nikde nezistili, tak ich poslali na psychiatricke liečenie. Že je to psychosomaticke ochorenie

ivcam2
12. máj 2020

@daniela123321 ano j to mavam. Krcna, chrbat a hlava.