Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@lena70 tak mam naspat ad, kym sa mi stav a okolnosti nezlepsia, hned ako vyriesim svoj problem mozem ich vysadit, ale mam si ich nechat aspon 4 mesiace, zatial minimalnu davku, dnes som si vzala prvu od februara a modlim sa, nech nie je nastup taky drsny ak pri nasadzani, lebo to bola doslova očista, dr. vravela, ze by to uz take divoke nemalo byt, tak dufam
@lena70 no asi to az take lahke nebude, dnes som uz mala palenie po tele a nastup panickeho ataku po cca 3 hodinach od vzatia tbl, tak ma to vycerpalo, ze ma drvi zima, ale nic ine ako vydrzat mi neostava... akurat rozmyslam, ci som predsa len nemala vyskusat ten 5 HTP alebo Depres
Zienky v posledné dni ma bolí stále hlava, niekedy si dám tabletku, ale nie vždy. Boli ma čelo, ale aj vzadu z krčnej chrbtice...aj teraz ma pobolieva...dnes sa mi vyhodil herpes na nose, asi mám oalabenu imunitu...Boli aj vás takto hlava?
@eliska13 okí to by bolo super a dakujeeeem moc ja cvičím každé ráno 5 Tibeťanov a psychologička mi povedala aby som začala behavat alebo rýchlu chodzu🤷♀️
Ahoj, ja už celkom fajn, dnes zatiaľ bez ataku, navarila som, poupratovala som, posadila kvety, dala 4 krát do práčky, verím, že to pôjde k lepšiemu, lekárka mi kázala vybrať všetky injekcie, že ma to potom nakopne
Ahoj kocky kamoska uziva brintellix mate s nim dobre skusenosti na uzkost?ako vam zaberal?dakujem..
@mm103 ahoj ja som ho brala dlhšie , je to nivy s dobrý liek , ns začiatku mi nebolo dobre no preslo
@mm103 vieš čo už nie , ja som k alvente brintélix mala keď mi bolo veľmi zle už SIM len na alvente
@slavkasobanska a ako ti je teraz Slavka kedysi sme pisali ale dlho som tu nebola 😊
@daniela123321 ahoj dani no ako kedy raz lepsie raz horsie,stale uzivam lieky a riesim kedy budem mat konecne to druhe 😁 a ty ako?
Ahojte kočky, není tu medzi vami nejaká tehulka, alebo máte skúsenosti s uzkostami v tehotenstve? Ja som na začiatku a cítim sa strašne. V noci sa budim, strach, úzkosť, myšlienky 🙁 aj cez deň mi je nafigu, do toho ešte nechutenstvo, žalúdok ako na vode.. lieky neberiem, brala som asi dva roky dozadu, potom bolo v pohode, no a teraz som bola dlho doma kôli korone a už som sa začínala cítiť tak nie fajn ale teraz ako som zistila že som tehu tak je to ešte horšie....