Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Mam pocit, že mi už stačí iba razz denne apaurin, som až velmi utlmena
@lena70 tak mam naspat ad, kym sa mi stav a okolnosti nezlepsia, hned ako vyriesim svoj problem mozem ich vysadit, ale mam si ich nechat aspon 4 mesiace, zatial minimalnu davku, dnes som si vzala prvu od februara a modlim sa, nech nie je nastup taky drsny ak pri nasadzani, lebo to bola doslova očista, dr. vravela, ze by to uz take divoke nemalo byt, tak dufam
Aj vy máte teraz zle dni?? Som vkuse unavená nervózna 😌
@lena70 no asi to az take lahke nebude, dnes som uz mala palenie po tele a nastup panickeho ataku po cca 3 hodinach od vzatia tbl, tak ma to vycerpalo, ze ma drvi zima, ale nic ine ako vydrzat mi neostava... akurat rozmyslam, ci som predsa len nemala vyskusat ten 5 HTP alebo Depres
Zienky v posledné dni ma bolí stále hlava, niekedy si dám tabletku, ale nie vždy. Boli ma čelo, ale aj vzadu z krčnej chrbtice...aj teraz ma pobolieva...dnes sa mi vyhodil herpes na nose, asi mám oalabenu imunitu...Boli aj vás takto hlava?
@eliska13 okí to by bolo super a dakujeeeem moc ja cvičím každé ráno 5 Tibeťanov a psychologička mi povedala aby som začala behavat alebo rýchlu chodzu🤷♀️
@kajkag ahoj mna veľmi často boli hlava
@ivett311 ja trochu ale snažím sa niečo robiť aby som na to nemyslela
Ahoj, ja už celkom fajn, dnes zatiaľ bez ataku, navarila som, poupratovala som, posadila kvety, dala 4 krát do práčky, verím, že to pôjde k lepšiemu, lekárka mi kázala vybrať všetky injekcie, že ma to potom nakopne
Baby ahoj, dnes idem do prace, som zvedavá držte prsty, dik
Ahoj kocky kamoska uziva brintellix mate s nim dobre skusenosti na uzkost?ako vam zaberal?dakujem..
@mm103 ahoj ja som ho brala dlhšie , je to nivy s dobrý liek , ns začiatku mi nebolo dobre no preslo
@slavkasobanska a uzivas ho doteraz?
@mm103 vieš čo už nie , ja som k alvente brintélix mala keď mi bolo veľmi zle už SIM len na alvente
@slavkasobanska a ako ti je teraz Slavka kedysi sme pisali ale dlho som tu nebola 😊
@mm103 Ahoj, ako sa máš? 😊
@daniela123321 ahoj dani no ako kedy raz lepsie raz horsie,stale uzivam lieky a riesim kedy budem mat konecne to druhe 😁 a ty ako?
Ahojte kočky, není tu medzi vami nejaká tehulka, alebo máte skúsenosti s uzkostami v tehotenstve? Ja som na začiatku a cítim sa strašne. V noci sa budim, strach, úzkosť, myšlienky 🙁 aj cez deň mi je nafigu, do toho ešte nechutenstvo, žalúdok ako na vode.. lieky neberiem, brala som asi dva roky dozadu, potom bolo v pohode, no a teraz som bola dlho doma kôli korone a už som sa začínala cítiť tak nie fajn ale teraz ako som zistila že som tehu tak je to ešte horšie....