Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mm103 ahoj no ide to sem tam kolíše ale ide to , naposledy som som bola minulého roku v máji hospitalizovaná , dosť mi znížila lieky , a zatiaľ sa držím na nich akurát xanax znizujem o tretinu mám menej a ide to pomaličky ale pôjde to len trpezlivá musím byt ....chodím na individuálne terapie a to mi naozaj pomáha konečne psycholog ktorý mi sadol to veľa robí ... a ty ako ??
@slavkasobanska tak to som velmi rada...ja tiez tak kolisavo ako kedy v podstate som stale na rovnakej davke,chcela som zmenu kvoli babu ale zakazdym som cuvla,bojim sa jednoducho,ze sa mi opat pohorsi a tie stavy zazivat sa bojim..chyba mi uplne odhodlanie..
@mm103 to verím niekedy to netreba siliť , aj keď budem asi stále na liekoch len čo sa dá to sa snažím znížiť
Baby z čoho ste vedeli že už nezaberajú lieky? Týždeň mám strašne výkyvy myslite že to prejde?
@mm103 Tak ako ja😊 ale teraz mam to lepšie obdobie. No moja malá má už 9 mesiacov.. rýchlo to uteká.
@ivett311 ahoj ťažko povedať mne bolo zle a nakoniec som mala silne , ale nemôže to byt že sa tak ochladilo ???
@yollanda ahoj neboj to prejde. Nevzdávaj to, každý mame stavy raz dobre potom horšie .....veď ja som bola v priebehu jedného roka 2 x hospitalizovaná a to viem čo to je .... neboj bude dobre
@slavkasobanska už to trvá strašne dlho. Vyčerpáva ma to. Vždy si poviem že jeeeej už je fajn a potom sa to poserie znova

@eliska13 a aké lieky si mala? A všetko v poriadku s bábätkom?