icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

esselte
28. jún 2020

Baby, stalo sa vám niektorej, že prestali ad účinkovať a museli ste zmeniť?

ivett311
28. jún 2020

@esselte prečo si myslíš že už neúčinkujú?

esselte
28. jún 2020

@ivett311 no pretože pred mesiacom mi bolo tiež nanič, potom celý mesiac v pohode a včera zas atak, ešte ajj teraz som taká nijaká, stalo sa, že mi prišlo zle, ale teraz sa to zopakovalo po mesiaci, možno preto, že mám toho veľa, fakt teraz veľa a keď prišiel kľud, tak sa ukázal aj atak, kamarátka povedala, ona je psychiatricka, že by to nemali byť lieky, že proste, keď na to začnem viac myslieť, pomalšie to prejde a ze je normálne, že aj pri užívaní ad príde atak a to hlavne v období kľudu s voľna, že u mňa je to tak, ja paretin beriem 5 rokov, predtým som brala iné lieky, jd pravda, že mám toho veľa, ešte aj dnes mi treba ísť deťom na prijímanie, stále niečo, asi prepínam sily, no neviem, uvidíme, čo bude ďalej

patricia_b
28. jún 2020

Ahojte dievčatá, ako sa máte? Ja sa mám výborne, čakám na rozhodnutie či malého vezmú do škôlky, dr. mi znižuje pomaly lieky, takže nemám si čo sťažovať. Čo máte vy nové?

mimiqa
28. jún 2020

@patricia_b ahojjjjj ja som ich prestala brat ahotovo žatím dobre... Teším ze ti je super. Malý do škôlky ty sa chystáš niekam robiť?

patricia_b
28. jún 2020

@mimiqa mňa čaká škola, bakalárka a chcela by som to dokončiť už konečne

slavkasobanska
28. jún 2020

@patricia_b ahoj držím palce , ty to dáš viem

mimiqa
28. jún 2020

@patricia_b juj super dáš to 😋😘

esselte
29. jún 2020

Dievcata, koľko rokov beriete tie isté ad?

esselte
29. jún 2020

Ešte by som sa chcela spýtať, či nemôže klesnúť aj účinok rivotrilu, či to nepotrebujem zmeniť za iné, ako dlho beriete benzak? Ďakujem za každú odpoveď, som už z tých mojich divnych stavov na nervy, nechápem, keď mi rok nič nie je, odrazu sa to ozve

ivcam2
29. jún 2020

Zeny dnes som si vybrala 17 kliestov. Na huby pojdem len so skafandrom.

ivcam2
29. jún 2020

@esselte Jani na tym rozmyslam a ja ked sa pohorsi, ale lieky su len barlicka. Podla mna si sa niecim vystresovala a to ta vykolajilo. Mozno korona a ucenie z domu. Da sa to do poriadku. Moze to byt aj hormonalne.

slavkasobanska
30. jún 2020

Ahojte kocky no včera na terapii , psycholog má pochválil že vidí už trochu zmenu u mna , sú aj zle dni ale to majú aj zdravý ľudia , a je to pravda .. už len jedno sedenie a končím polročne individuálne sedenia , určite mi to pomohlo , veľa veci riešim s ním a ani nie z doktorkou .. tak odporúčam nájsť si takého čo Vám sadne psycholog a ísť nevzdať sa hneď .. pekný deň

franka
30. jún 2020

@ivcam2 ahoj, ako vyberáš tie kliešte? Deti tiež občas donesú,

ivka185
30. jún 2020

@esselte Ahoj ja beriem alventu uz 15-16 rokov uz ani nepametam presne.

slavkasobanska
30. jún 2020

@ivka185 aj ja 11 rokov

slavkasobanska
30. jún 2020

www.lieciveticho.sk , pozrite si to. , možno to niekomu pomôže , ja to robím mne to pomáha .... pa

mimiqa
30. jún 2020

😅🤣

ivcam2
30. jún 2020

@franka krutim proti smeru hodinovych ruciciek vatovu tycinku. On sa pusti. A dnes aby malo nebolo mi hodil syn rybicku z bicykla. Oskrety od brady po kolena. Radsej sme isli na urgent. Prsty na ruke ma pripuchnute.

esselte
1. júl 2020

Baby, zistila som, že na vine nie sú lieky, na vine je moja povaha, urobiť všetko čo najlepšie, aby bolo všetko tip top, potom príde obdobie kludu, voľna a ja nemam do čoho pichnúť, vtedy príde panika, nie je to len o liekoch, musím nájsť podstatu toho, čo ma vykolajuje, musím začať zas chodiť na terapie, to mi dost pomáhalo

ivka185
1. júl 2020

@slavkasobanska My sme v tom uz tu asi najstarsie co sa tyka liekov a este aj casovo asi najdlhsie, no co uz aspon v niecom sme prve ,nie?😍

eliska13
Autor odpoveď zmazal
esselte
1. júl 2020

@eliska13 presne tak, keď som sama a myslím na to

slavkasobanska
1. júl 2020

@eliska13 ďakujem pekne

franka
1. júl 2020

@ivcam2 ahoj, no ja som tiež tak vyberala kliešťa, len som tyčinku namočila do oleja, a že vraj olej sa nemá používať. ale na druhý deň už dcére ani nebolo vidieť kde bol prisatý. Syn tiež minulý týždeň spadol z bicykla, ale len kolienko si oškrel. Mňa zas začal bolieť zub, zajtra idem do zubára. Reumatologička mi povedala, že musím ísť do Piešťan na vyšetrenie. Tak takto veselo začíname prázdniny.

slavkasobanska
1. júl 2020

Ahojte dnes som randila aj hlava má prestala bolieť , musím častejšie ....

1andrea111
1. júl 2020

@slavkasobanska a s kým?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
1. júl 2020

@eliska13 kľud dievčatá poznáme sa už nejaký rok a stretávali sme sa len teraz dlhšie nič lebo som vravela že nemám chut na intímnosti , psycholog mi poradil že to mám skúsiť že do toho prídem atd tak počúvam jeho rady iba hahaha ale super bolo toľko som sa nasmiala okrem iného ,, Hahaha stačí ?? A budeme sa stretávať častejšie už aspoň 2 x do týždňa terapia viete hahaha

kandrea
1. júl 2020

@mimiqa prosim a vysadzala si postupne? Ked si vysadzala citila si sa OK?