icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
8. okt 2020

@vizvaryova1 ano beriem prothiaden a valdoxan ,a dals som si 2 tabletky s zaspala som okolo 3 uz neviem co mam robit

vizvaryova1
8. okt 2020

@slavkasobanska no tak to mas slabe ja beriem kventiax a tritikol a dam si a zaspi

vizvaryova1
8. okt 2020

@esselte no mne sazda ze aj ja ale ja som všeobecne silna tak neviem ale mislim ze ano

esselte
8. okt 2020

@vizvaryova1 aj ja som silna, je pravda, ze som pred 2 rokmi drzala diétu, schudla som vtedy okolo 20 kíl, asi je to aj jojo efekt

vizvaryova1
8. okt 2020

@esselte no ja pred 4 rokmy ked som mala psich problemy som schudla za mesiac a pol 30kg ale uz to je spet ale to odftedi ako mi nadstavili ličbu

mimiqa
8. okt 2020

Bambulky ako sa mame ❤️ktorá si da segedin 😅

ivka185
8. okt 2020

@mimiqa Ahoj moze byt ak by tak bolo stale, dalo by sa zit, a ty ako , dcerka ok? Syncek uz vyrastol,nie?

1andrea111
8. okt 2020

@mimiqa ja mám strach z korony, aby sme boli všetci zdraví

mimiqa
8. okt 2020

@ivka185 ahoj. Ja celkom dobre... Tucha domacnost s chlapim uz toho bolo dost.. Nechodil domov urazal.. Tak sa snim nebavim. Dcerka uz dobre a maly tak to je šidlo 🤣😅

mimiqa
8. okt 2020

@1andrea111 nemaj... Je viac chorob... ❤️

tuzobnik
8. okt 2020

@1andrea111 Žiadny corona vírus neexistuje! 😂

vizvaryova1
12. okt 2020

Dobre ranko ako sa dnes citite ja des ma niekto skusenost heču v krku

slavkasobanska
12. okt 2020

Ahojte ja sa mam celkom oki len som viac unavena ..

bubu62
12. okt 2020

Ahojte,tak som uz na urade prace..

bubu62
12. okt 2020

@1andrea111 nemysli na to.

beznadejna1111
13. okt 2020

ahojte dievčatá, chcela by som sa Vás spýtať ako ste prišli na to, že máte depresiu, všimlo si niečo okolie, alebo ste samé prišli za lekárom, že sa necítite dobre? Ja sa poslednú dobu cítim dosť blbo, necítim sa šťastná, často mi prebieha hlavou, že už nechcem žiť. Stane sa to vždy keď mám riešiť nejaký problém, pre bežného človeka banálny, ale ja už akoby nemám silu sa rozhodovať, lebo sa mi zdá že sa vždy zle rozhodnem, potom ma začne bolieť hlava, nedokážem sa na nič sústrediť, stále mi behajú hlavou myšlienky o budúcnosti, ktorú vôbec nevidím ružovo. toho čo cítim je ešte omnoho viac, ale toto je taký základ

esselte
13. okt 2020

@beznadejna1111 no, takto sa prejavuje depresia, ja mam sice panicku poruchu, ale svagor ma depresiu a presne tak to začínalo

slavkasobanska
13. okt 2020

@esselte ano tak deoresia ja ju mam

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
beznadejna1111
15. okt 2020

@eliska13 dik za odpoved, a citis sa tak stale? lebo mne je jeden den fajn a dalsi mi je na nic. niekedy to trvá dlhšie niekedy kratšie, ale poslednú dobu je čím ďalej tým viac tých horších dní 😒

slavkasobanska
15. okt 2020

Ahojte mavate niekto v noci ,,nespokojne nohy,,heozne to boli a aj spanok je tym zly ..su na to lieky magnezium beriem stale,vdaka

lauriema
15. okt 2020

Dievcata prosím vás mala ste to niektorá tak ze s vami až triaslo? Celé telo?

slavkasobanska
15. okt 2020

@lauriema ahoj ja som to mala ked som vysadzovala xanax abstaky potom uz dobre

bubu62
15. okt 2020

@slavkasobanska co to je nespokojne nohy a mava tu niekto paralyzovane sny?

slavkasobanska
15. okt 2020

@bubu62 no to je ze ked ich mas v klude hlavne v noci tak ta ,,bolia,,take ze nevies ako si ich ulozit,tepnu prsty,neda sa pri tom spat vobec ,nika ti s nimi

bubu62
15. okt 2020

@slavkasobanska mne tie nohy občas trhnu a vtedy sa zobudím na to..ale čo to je neviem..

lublu
15. okt 2020

@lauriema ano mala

tuzobnik
15. okt 2020

@bubu62 Tomu sa hovorí nepokojné nohy.

bubu62
15. okt 2020

@tuzobnik to su pocity tiez na nic to trhnutie..