icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

lauriema
15. okt 2020

@lublu a ako si si prosím ta pomohla, mne ani tlak tlakomer nechcel včera namerat, ešte viac som sa zlakla

justina2311
Autor odpoveď zmazal
ivcam2
15. okt 2020

@bubu62 ja mavam nocnu paralyzu to ze sa nemozes pohnut. Mam to raz za cas, ale ked som kojila tak som to mala casto neviem preco. Asi z unavy

ivcam2
15. okt 2020

@slavkasobanska Slavka aku davku xanaxu si brala denne a ako sa Ti podarilo vysadit. Ja beriem z 0.5 a pomalicky z nej odstipkavam beriem 3/4.

bubu62
15. okt 2020

@ivcam2 to by som musela mat stále.. nestras

ivcam2
15. okt 2020

@bubu62 teraz raz za mesiac. Stari ludia verili na nocne mory, bala som sa toho, ale je to z unavy, uz som si zvykla.🤗

slavkasobanska
16. okt 2020

@ivcam2 ahoj no velmi dllho a pomalicky po omrvinkach ,len trpezlivist

lublu
16. okt 2020

@lauriema sama vies, preco ti tak je. Proste si taka povaha. Povedz si teraz mam zlu chvilku, ale o chvilu ma to prejde. Bez si dat magnezko a potom si niecim zamestanaj hlavu. Ak to neprejde, daj si nieco silnejsie na ukludnenie - neurol alebo take nieco.

maximouse
Autor odpoveď zmazal
maximouse
16. okt 2020

Pekný deň. Má, prosím, niekto zvyšný wellbutrin resp. Elontril na predaj? Ďakujem.

lilitela
16. okt 2020

Ahojte, mozno par stran dozadu to tu niekto riesil, mate teraz zhorsene stavy v tomto pocasi?

lauriema
16. okt 2020

@lublu Ďakujem ti za radu.

slavkasobanska
16. okt 2020

@lilitela ja ano dnes ma zacal uz aj zaludok boliet ,nebral niekto Prothazin na spanie ?? Chcem sa opytat ci to mozem mat z neho take stavy

vizvaryova1
16. okt 2020

@slavkasobanska nie protiazen je strasne slaby

slavkasobanska
16. okt 2020

@vizvaryova1 ale ja beriem 2 na noc ,mozno to nebude tym liekom,inak mam vsetko ako pred tym,no necitim sa velmi dobre

vizvaryova1
16. okt 2020

@slavkasobanska ani ja uz tyzden hrca v krki taky nepokoj

slavkasobanska
16. okt 2020

@vizvaryova1 len trapenie ale dlho mi bolo.dobre

bubu62
16. okt 2020

@slavkasobanska mne na noc nezabralo nič okrem stilnoxu raz za cas..

vizvaryova1
16. okt 2020

@slavkasobanska aj mne bolo dobre a teraz hakto

justina2311
17. okt 2020

ahoj damy pridavam sa do klubu ;) nebral niekto z vas nahodou lyricu plus mirtazapin na noc? napisala mi to dr...este som ani jedno nevzala. s Ad nemam ziadne skusenosti. akurat od 20.aug. spim iba so stilnoxom...kvoli pp tesne po zobudeni som prestala vediet spat :( inak mam este uzkosti a myslim ze aj gener.uzk.poruchu..resp.som taka precitlivela od mala..vdaka a pekny vecer.

esselte
19. okt 2020

Baby, mám problém, zda sa mi, že veľmi priberám z liekov, asi z kventiaxu, lekárka povedala, ze uzivam male množstvo, ale mne sa zda ze veľmi priberam, vidim to aj na veciach, vsetko je mi uzke, veľmi ma to znervoznuje, mam síce výšku 171 cm, nie som ako guľa, ale necitim sa komfortne, neviem, čo robiť, je mi fajn, co sa tyka paniky, ale trapi ma to priberanie, uz uvažujem o ketodiete

ivcam2
19. okt 2020

@esselte daj delenu stravu, vyluc pecivo, sladkosti

esselte
19. okt 2020

Baby, ako sa mate? U mna dnes po dlhom case atak, poobede som si sadla ku kave a prislo to z ničoho nič, nechápem to, ved uz som zas bola ok, ja pravda, ze je počasie o nicom a aj v praci toho bolo vela, aj ma prehnalo, mozno sa mi vsetko spojilo, asi mi bolo divne aj od žalúdka a prišlo to, niekedy vobec nechapem, preco to pride

esselte
19. okt 2020

Mne je strasne, uz som aj vracala

monika_mm
19. okt 2020

Je to dlhodobá liecba, urcite chodiť na terapie k psychologovi a nadalej navstevovat psychiatra

esselte
19. okt 2020

@slavkasobanska aj mne sa pohorsilo, dnes mi je strašne, neviem ake bude ráno, prislo to náhle, poobede, este som stihla poprat, sadla som si najedla som sa, vtedy prisla taka slabost, odvtedy mi je zle

slavkasobanska
19. okt 2020

@esselte ahoj to mi je luto,ale aj ja sa citim.velmi vycerpana teraz,bude to tymi zmenami v pocasi a este ked chodis do prace je to dost na teba..odychuj ked sa da,a drz sa

sandra2308
19. okt 2020

@esselte a nemáš iba nejakú črevnú virozu?

esselte
20. okt 2020

@sandra2308 ved nad tym uvažujem, netravi mi dobre, tiez mam pocit, ze je to žalúdok a hned sa mi ukazala aj úzkosť

esselte
20. okt 2020

Baby, mne stale nie je ok, lieky beriem ako stále, mam pocit, ze sa mi zvysil tlak, nechuti mi, netravi mi, asi sim si poriadne pokazila žalúdok, rano som vzala aj lexaurin cely, beriem len polku a nejajo to neustupuje, asi tam bude ina príčina, nielen panika