Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Zienky mam zápal zubov, hrozné bolesti, mám aj zvýšenú teplotu, užívam ATB...čo ma hnevá, že pociťujem pár dní zhoršenie stavu, neuživam už žiadne AD...také vnútorné napätie 🙄 Čo by som si mohla dat?
@kajkag ahoj a preco nic neuzivas uz ? No skus magnezium
@slavkasobanska lebo som sa dobre cítila a plánujem tehotenstvo 🙂🙂 ktoré je najlepšie magnézium??
@ivcam2 ale pozor znizuje tlak
magrilan
Drzim Vam palce zajtra,az to vsetky zvladneme.❤
@slavkasobanska ahoj, no, asi som to zariekla, všetko bolo ok, uz sa nič nedialo, dnes rano vstanem zas teplo na tele a uz je to zas tu, odkedy beriem alventu, je to nejako častejšie, nechápem, ani nie dva tyzdne, co mi bolo zle a zas som taka nijaka, neviem uz, ci to je počasím, ci liekmi, ze mi nesedia, ale uz mi bolo fakt super, asi som to zariekla, dokonca beriem o alventu na obed viac, včera sme oslavovali synove meniny, upiekla som koláč, všetko pripravila, bolo mi normálne, tak ako aj cez týždeň, odrazu ráno vstanem a je to tu a cim viac na to myslím, tym je to horšie
@esselte ahoj tak skus vydrzat mozno to chce viac casu ..mbe alventa dobre robi ale na zaciatku vues ze ti moze byt hicijako..a inak ides sa dat testovat ? Ja zvazujem ze nepojdem..tak nikam nechodim som sama a hlavne zr mam paniku ked na to myslim
@slavkasobanska beriem alventu druhy mesiac, bude mi ju lekárka ešte dvíhať, teraz som s nou písala, bojim sa, ze mi nesadla, ty kolko berieš? Ja beriem ráno a na obed po 75 mg,k tomu polku lexaurinu, čiže 1,5 mg a kventiax rano, na obed len alventu a polku lexaurinu, večer kventiapin, testovat sa idem
@slavkasobanska máš panicku poruchu, ci depresiu? Ja mam paniku
@slavkasobanska sú neskutočné rady.
@esselte ja beruem 75 alventu rano aj obed a mam tazky stupen depresie,uzkostnu a panicku poruvhu a agoragobiu- fobicka porucha ,no ja beriem aj xanax 0,25 k tomu a vecer valdoxan,prothiaden..a na spanue teraz lebo som nespala
@vlcik1 ahoj ja uz koli chorobe nepracujem som na ID
@slavkasobanska toho sa bojím, ze nebudem môcť chodit do prace, ked pride atak, velmi sa zľaknem a zhorsi sa to, sama si to privolam, ale neviem to ovplyvniť, mam velmi rada svoju pracu, nemôže ti byť, tie moje vykyvy, tym, ze prechadzam z paretinu na alventu, ze mením lieky? Velmi sa bojim
@esselte neboj sa moze to byt aj zmenou lieku potom sa to uz ustali uvidis
@slavkasobanska verím, že to bude tým, vies, predtym, kym som brala paretin a rivotril, neboli ataky az take časté, ale to som brala uz asi 4 roky
@slavkasobanska kolko mas rokov? Ak smiem vedieť? Ja mam 45

@sylvia30 vies mam doma rodicov. Oco 80 a mama 75. Za nich nie som v pohode. 😪