icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivcam2
28. okt 2020

@sylvia30 vies mam doma rodicov. Oco 80 a mama 75. Za nich nie som v pohode. 😪

bubu62
28. okt 2020

@ivcam2 krásny vek rodičov.

ivcam2
28. okt 2020

@bubu62 ano ale mali ma neskoro, su pre mna este mladi.

bubu62
29. okt 2020

@ivcam2 tak to si človek nevyberie.

sylvia30
29. okt 2020

@ivcam2 zvládnete to❤️

ivcam2
29. okt 2020

@sylvia30 dakujem ❤😪

kajkag
29. okt 2020

Zienky mam zápal zubov, hrozné bolesti, mám aj zvýšenú teplotu, užívam ATB...čo ma hnevá, že pociťujem pár dní zhoršenie stavu, neuživam už žiadne AD...také vnútorné napätie 🙄 Čo by som si mohla dat?

slavkasobanska
29. okt 2020

@kajkag ahoj a preco nic neuzivas uz ? No skus magnezium

kajkag
30. okt 2020

@slavkasobanska lebo som sa dobre cítila a plánujem tehotenstvo 🙂🙂 ktoré je najlepšie magnézium??

ivcam2
30. okt 2020

@kajkag daj si predpisat magnosolv

slavkasobanska
30. okt 2020

@ivcam2 ale pozor znizuje tlak

lucy1311
30. okt 2020

magrilan

bubu62
30. okt 2020

Drzim Vam palce zajtra,az to vsetky zvladneme.❤

ivcam2
30. okt 2020

@bubu62 drzim place

bubu62
30. okt 2020

@ivcam2 dakujem,aj tebe,pokojne obdobie.

esselte
31. okt 2020

@slavkasobanska ahoj, no, asi som to zariekla, všetko bolo ok, uz sa nič nedialo, dnes rano vstanem zas teplo na tele a uz je to zas tu, odkedy beriem alventu, je to nejako častejšie, nechápem, ani nie dva tyzdne, co mi bolo zle a zas som taka nijaka, neviem uz, ci to je počasím, ci liekmi, ze mi nesedia, ale uz mi bolo fakt super, asi som to zariekla, dokonca beriem o alventu na obed viac, včera sme oslavovali synove meniny, upiekla som koláč, všetko pripravila, bolo mi normálne, tak ako aj cez týždeň, odrazu ráno vstanem a je to tu a cim viac na to myslím, tym je to horšie

slavkasobanska
31. okt 2020

@esselte ahoj tak skus vydrzat mozno to chce viac casu ..mbe alventa dobre robi ale na zaciatku vues ze ti moze byt hicijako..a inak ides sa dat testovat ? Ja zvazujem ze nepojdem..tak nikam nechodim som sama a hlavne zr mam paniku ked na to myslim

esselte
31. okt 2020

@slavkasobanska beriem alventu druhy mesiac, bude mi ju lekárka ešte dvíhať, teraz som s nou písala, bojim sa, ze mi nesadla, ty kolko berieš? Ja beriem ráno a na obed po 75 mg,k tomu polku lexaurinu, čiže 1,5 mg a kventiax rano, na obed len alventu a polku lexaurinu, večer kventiapin, testovat sa idem

esselte
31. okt 2020

@slavkasobanska máš panicku poruchu, ci depresiu? Ja mam paniku

bubu62
31. okt 2020

@slavkasobanska sú neskutočné rady.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
slavkasobanska
31. okt 2020

@esselte ja beruem 75 alventu rano aj obed a mam tazky stupen depresie,uzkostnu a panicku poruvhu a agoragobiu- fobicka porucha ,no ja beriem aj xanax 0,25 k tomu a vecer valdoxan,prothiaden..a na spanue teraz lebo som nespala

slavkasobanska
31. okt 2020

@vlcik1 ahoj ja uz koli chorobe nepracujem som na ID

esselte
31. okt 2020

@slavkasobanska toho sa bojím, ze nebudem môcť chodit do prace, ked pride atak, velmi sa zľaknem a zhorsi sa to, sama si to privolam, ale neviem to ovplyvniť, mam velmi rada svoju pracu, nemôže ti byť, tie moje vykyvy, tym, ze prechadzam z paretinu na alventu, ze mením lieky? Velmi sa bojim

slavkasobanska
31. okt 2020

@esselte neboj sa moze to byt aj zmenou lieku potom sa to uz ustali uvidis

ivcam2
31. okt 2020

@esselte Jani pokoj. Keby si mala do toho vsetkeho covid ako ja a moja mama a asi aj vsetci doma ?

esselte
31. okt 2020

@ivcam2 och moja zlatá, to ti teda nezavidim a ako sa citis?

esselte
31. okt 2020

@slavkasobanska verím, že to bude tým, vies, predtym, kym som brala paretin a rivotril, neboli ataky az take časté, ale to som brala uz asi 4 roky

esselte
31. okt 2020

@ivcam2 my ideme az dnes na testy

esselte
31. okt 2020

@slavkasobanska kolko mas rokov? Ak smiem vedieť? Ja mam 45