Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@lenkaoravcova ahoj, môžem aj ja ip?🙂
Neviete poradiť ako sa tu dá písať súkromné
@andrea0710 jasneee budem rada keď si navzájom pomôžeme poradíme
@miriama11 je to lepšie bez AD ako s nimi?
@anna883
Ja som bol dnes. Tie vitamíny sú v krvi ale ja som bol ako samoplatitel a je to dosť drahé. Ja som čítal článok kde jedna pani sa liečila na depresie ale po testoch jej zistili nedostatok vitamínu D, úplne vysadila AD a nasadili jej len vytaminy a po 2 týždňoch sa cítila fit a chýbal jej len vytamin D. Minimum bolo 30 miligramov a ona mala len 4.
@lenkaoravcova akoze urcite mi velmi pomohli, ale casto mi busilo srdce, a nastastie nemam uz take stavy ako pred tabletkami. Asi som to trochu zle napisala , lebo pred tym by som to bez nich nedala, ale tie take uzkosti som mala aj pocas liekov a teraz sa mi vidi ze je to lepsie, ale zas to moze byt aj hormonmi,ale dufam ze nie, a dufam ze minimalne tak to ostane aj nadalej.
Ahojte, beriem AD Alventa asi pol roka, predtým Paretin, Elicea... nemáte niektorá skúsenosti s liekom welbutrin? chcela by som schudnúť, po nabratí kíl AD-ckami. Welbutrin vraj pomáha schudnúť, tlmí chuť... neuzivate niektorá? Prosím o radu
@sandra2308 áno, mavam
@slavkasobanska no ako?
@yollanda ahoj zvysila mi na rano alventu na 150 a na spanie nove ..tak ss trochu trapim zle mi je po tych zvysenych liekoch no musim.vydrzat
@slavkasobanska ja mám alventu 375
Pozná tu niekto niekoho kto sa s tejto nepríjemnej choroby dostal a žije plnohodnotný život bez liekov a nejakých obmedzení v živote

Ahojte kocky ,ako sa vam dari?? Mne sa pohirsilo trochu ,idem dnes k kekarke ,tak potom vam poviem