Ako sa naučiť preglgať tabletky?
od destva sa neviem vymotat s preglganim tabletiek viete mi s tym poradit
Vsetko mrvit to neni dobre na žalúdok
konečne nie som jediná 😂 ale neporadím, malé mi nevadia, ale taký paralen už mám problem
Skús ich prehltnúť s kúskom jedla. Podľa toho aké sú veľké ale napr. podobnú veľkosť majú oriešky - požuj ich, pridaj tabletku a prehltni. Alebo u mňa funguje ešte aj jogurt - ide ľahko dole krkom.
Ja som si aktualne nasla metodu taku, ze tu tabletku som schopna prehltnut, ak pri tom este jem nieco, kusok chleba idealne. Okrem jedneho razu sa mi to zatial vzdy podarilo.
Moj ucil deti...tabletku dat co najdalej na jazyk a pit pit vodu kym neprehltnes. Nesmies prestat pit vodu.
Napit sa. Zvlhcit tak usta aj hrdlo. Tabletka a zapit. Tiez som toto mala. A teraz uz aj 2-3tabletky naraz zapijem 😂🙈
Ja mam tiež problém s prehtanim tabletiek, bojím sa, že sa mi zapadne v krku a zadusim sa 🫣 maličkú prehltnem, ale od ibalginu a väčšie už nie. ATB som si drvila a žalúdok mi to nezvládol, bolo mi strašne zle. Kúpila som si predelovac tabletiek a tým ju rozpolím na malé časti, ktoré zvládnem a prehltnem 🙂
tabletky, ktore su nechutne (napr. penicilin), si dam pod jazyk, kde nie su chutove pohariky, a splachnem vodou.
Nijako. Celý život mám s tým problém. Už len keď tu čítam dať úplne dozadu ma napína😄 možno keby na mňa v detstve nekričali že to mám prehltnúť nasilu tak by vo mne nevypestovali blok🤷♀️ teraz so mnou už bijto nepohne.

Ja tiež mam problém, preto vždy zapijam tabletky s flašou vody