icon

Ako sa naučiť správne kašľať? Skúsenosti s pneumológom.

17. nov 2024

Dobrý deň,

V piatok som bola na pneumologickom vyšetrení a doteraz som z lekárky rozhodena. Povedala mi ze nesprávne kašlem. Ja sa tak zamýšľam, ako sa dá kašľať správne. Stalo sa Vám to niekedy, že vám to lekár tejto odbornosti povedal ?
Lekárka nemá veľmi dobre recenzie, tak sa zamýšľam ci ju nevymeniť z dôvodu odbornosti. Vyšetrenie bolo povrchne a teda to hláška ma zaklincovala. Preto sa pýtam ci náhodou nemá niekto skúsenosť.

0silvia0
17. nov 2024

Mna by zaujimalo, ako sa ma spravne kaslat

autor
17. nov 2024

@0silvia0 aj mňa veľmi ale ostala som seknuta po tej hlaske. No nespytala som sa.

katie253
17. nov 2024

Áno, niekto nevie kašľať. Máš sa riadne hlboko nadýchnuť, čo najviac ako sa dá a odkašľať si "od pľúc". Niekto kašle len tak povrchne, slabý nádych a len také ako keby ti zbehlo. Ak si mala silný kašeľ a si po infekcii, tak sa máš riadne vykašľať, vždy, keď ťa dráždi na kašeľ. Poinfekčný kašeľ je dôležitý, lebo odstraňuje zvyšky hlienov z pľúc a dýchacích ciest.

taktotedanie
17. nov 2024

Ano niektori naozaj nevedia kaslat tak ako ludia nevedia ani spravne dychat

jamidea
17. nov 2024

Vies kolkokrat som synovi povedala, nech kasle poriadne? Nie len ehm,ehm. Nech sa nadychne a vykasle vsetko co mu chrci v trachee? Asi naozaj nespravne kasles