icon

Ako sa prejavuje postcovidový syndróm?

maria123a
15. mar 2026

Mala ste niektorá? Ako ste sa pri tom cítili? Príznaky?

anonym_e4cba7
15. mar 2026

Mala som mozgovu hmlu, trpli mi ruky, trpli mi nohy, neustale sa mi tocila hlava a mala som zavraty, rozmazanie videnie, plus problemy s dychanim, zadychavala som sa po par metroch, nevladala som ani ist velmi po rovine.

maria123a
autor
15. mar 2026
@anonym_e4cba7

Mala som mozgovu hmlu, trpli mi ruky, trpli mi nohy, neustale sa mi tocila hlava a mala som zavraty, rozmazanie videnie, plus problemy s dychanim, zadychavala som sa po par metroch, nevladala som ani ist velmi po rovine.

@anonym_e4cba7 a kedy vám to prešlo a čo vám na to pomohlo

biba_18
15. mar 2026

kolegyňa má aj s mužom a neprešlo ani u jedného. má neurologické problémy ako spomínané vyššie a muž má dokonca epilepsiu… covid dostali v prvej vlne…

klara546
15. mar 2026

Mam ho doteraz od 10/2021 mam všetky možné diagnózy a odvtedy som nežila jediný den bez bolesti.
Neurologicke, tráviace, cievne, kardio...atd aj Trpnutie tela. Vsetko v háji.

lubhomira
15. mar 2026

Zakaždým závraty, je to veľmi nepríjemné, trvá to vždy tak necelý týždeň...potom to odznie

stankadu
15. mar 2026

Muz mal tiez, hned sa zadychal, nevladal, velmi kaslal. Chodil po doktoroch, plucne, alergologia, asi 5 doktorov pochodil. Nakoniec mu pomohla kardiologicka. Zistila ze ma problem s tepom, dala tabletky a po pol roku sa to upravilo. Ale si mylím, že to je velmi individuálne, ako to clovek má a prežíva.