icon

Ako sa prejavuje postcovidový syndróm?

maria123a
Dnes o 18:02

Mala ste niektorá? Ako ste sa pri tom cítili? Príznaky?

anonym_e4cba7
Dnes o 18:09

Mala som mozgovu hmlu, trpli mi ruky, trpli mi nohy, neustale sa mi tocila hlava a mala som zavraty, rozmazanie videnie, plus problemy s dychanim, zadychavala som sa po par metroch, nevladala som ani ist velmi po rovine.

maria123a
autor
Dnes o 18:16
@anonym_e4cba7

Mala som mozgovu hmlu, trpli mi ruky, trpli mi nohy, neustale sa mi tocila hlava a mala som zavraty, rozmazanie videnie, plus problemy s dychanim, zadychavala som sa po par metroch, nevladala som ani ist velmi po rovine.

@anonym_e4cba7 a kedy vám to prešlo a čo vám na to pomohlo

biba_18
Dnes o 18:39

kolegyňa má aj s mužom a neprešlo ani u jedného. má neurologické problémy ako spomínané vyššie a muž má dokonca epilepsiu… covid dostali v prvej vlne…

klara546
Dnes o 18:42

Mam ho doteraz od 10/2021 mam všetky možné diagnózy a odvtedy som nežila jediný den bez bolesti.
Neurologicke, tráviace, cievne, kardio...atd aj Trpnutie tela. Vsetko v háji.

lubhomira
Dnes o 18:45

Zakaždým závraty, je to veľmi nepríjemné, trvá to vždy tak necelý týždeň...potom to odznie

stankadu
Dnes o 19:09

Muz mal tiez, hned sa zadychal, nevladal, velmi kaslal. Chodil po doktoroch, plucne, alergologia, asi 5 doktorov pochodil. Nakoniec mu pomohla kardiologicka. Zistila ze ma problem s tepom, dala tabletky a po pol roku sa to upravilo. Ale si mylím, že to je velmi individuálne, ako to clovek má a prežíva.