Ako sa rýchlo vyliečiť z choroby celej rodiny?
Už to trvá týždeň čo to začalo.Najprv hrdlo,nemala som hlas,nevedela som jesť,cítila sa slabá, horúčky, triaška od zimy.Po pár dňoch bolo lepšie.A teraz ráno kašlem neviem sa vykašľať,stále ma trasie od zimy.Krk ma bolí celá pravá strana,kŕče mám v bruchu.Ja už neviem čo toto môže byť,čo ešte mám si kúpiť aby som sa z tohto dostala.Aj muž začalo ho hrdlo bolieť ledva má hlas.Nemozme si ani ľahnúť.Mame 3 ročné dieťa.
Ako to zvládate keď ste obaja naraz chorý s mužom?Ako sa dostať čo najskôr z choroby?Dieťa nemá nám kto postrážiť.
@plnenapaprika pochybujem že ju to napadlo veb kto bude s dieťaťom ona si to nemôže dovoliť radšej nech zavrú celú škôlku keď sa to tam roznesie. To si už dovolenku bude musieť zobrať 😡😡😡
No tak nas skolkar mal tyzden crevnu chripku, potom schytal kasel a sople, neviem, kde, kedze bol doma a ked mu uz bolo lepsie, sla som s nim na prechadzku, tak sme stretli skolkarov na prechadzke a obe ucitelky mi dakovali, ze ony vedelu, ze ja budem normalna a nedam hnackujuce dieta so smectou do skoljy. Ze aj take mali! Rano dieta grcalo a hnackovalo, dali smectu a sup do kolektivu. Jasne, ze dieta grcalo aj tam a volali, ze maju prist po dieta, len uz stihlo nakazit polovicku deti. Vraveli, ze je to ako poziar. A teraz ma dcera chripku. My mame 4 deti, sme doma siesti, tak mame co robit, kym sa vsetci vystriedame. A ano, ten luxus byt doma, si mozem chvala Bohu dovolit, som este na RD. Ale toto, co Ty predvadzas, je na hlavu postavene. Do roboty ides chora, ale dieta neviete zvladnut.

Mne tiež nestrazia babky, som často na očr alebo mám dovolenku. Zdravie je prednejšie ako výplata. Dúfam že potom nebudeš písať príspevok co mi pomôže po prechodenej chorobe. Radšej sa finančne uskromnit, ako riskovať zdravie. Moja kolegyňa prechodila chrípku, sadlo jej na srdce rok bola pn. Chces radšej toto riskovať? Kto je chory má sedieť doma na zadku. A hlavne teraz je nový rok, každému nabehli nové paragrafy, dovolenka nemôžeš sa vyhovárať že nemáš. Byt tvoja kolegyňa nahlásim ta šéfovi že chodíš chorá do roboty.