Ako sa vysporiadať s extrémnou hnačkou a bolesťami?
Čaute kočky, mám trošku problém dnes celý deň a už idem zomrieť. Možno mi niekto bude vedieť povedať.
Ráno som sa zobudil, tirkrát riedka stolica, potom dobre. Nič mi nebolo. Potom som si na obed šupol pirohy so slaninkou a odvtedy to nema konca kraja. Každú chvíľu lietam na hajzel jak nenormálni, všetky klby a svaly ma bolia, ale že extremne. Ešte sa mi to nikdy nestalo. Teplotu mávam 37-38,5, s tým, že keď mám 37,3-37,7, tak ma preskakuje smrtka, zimomriavky, triaška. Podriemal som zatiaľ dvakrát po cca 15 minút, raz hneď ráno, druhýkrát okolo tretej.
Zatiaľ som užil 11 (slovom jedenásť) tabliet živočišného uhlia a 4 endiexy. Samozrejme, nič nepomáha, akurát čo mi z riti tečie čierna voda. Vypil som aj čaj z čučoriedok, ten ma nikdy nenechal v štychu,. Akonáhle teplota vystúpi nad 38, je mi horúco a prestanem sa triasť (klby a svaly stale bolia).
Predpokladám, že to bude nejaká črevná viróza, ale tú hnačku by som fakt potreboval zastaviť, bo už mám prdel jak džigolo v teplarni. Až do krvi.
Ďakujem za akúkoľvek radu a sory za naturalizmus
@thirstymonk tvoje črevá potrebujú práve tie probiotiká na regeneráciu.Zdravá črevná flóra ja vééélmi dôležitá napríklad aj na imunitu 😉
@macik166 ale nie akoze z creva, ale ze ju mam taku vysmykanu od toaletneho papiera 🤣🤣🤣
@thirstymonk Skús IMODIUM taký čo dáš na jazyk a roztopí sa. Je drahší, ale rýchlo zaberie, alebo 2 tabletky klasický IMODIUM.
@margotka17 Doktorka mi dala reasec. Dneska som bol len raz na tróne, hneď ráno. Okrem toho, že to bolo žlté, tak celkom super. Ešte zajtra mám užívať reasec, tak uvidíme, čo to spraví, keď vysadím. Manželka sa ale očividne nakazila, celý deň dneska leží. Len ona aj grca. My to už máme takto v rodine podelene. Jeden riga, druhý sere. Dobrú chuť prajú slovenské vodárne a kanalizácie.

@trojnasobnamama jak moze hylak "zaberat", ved to sni neni liek, ale probiotikum 😇