Ako sa zaočkovať?
Muž bol očkovany prvou dávkou Pfizer v júni vzhľadom k tomu, že mu bolo zle veľa dní zaťal sa, že na druhú dávku nepôjde.Teraz vplyvom okolností sa rozhodol, že chce aj druhú dávku.Ako sa to dá vyriešiť?termín 30 dní presvihol a čo teraz?
ja som mala prvu davku v january a druhu v marci takze v pohode nech si zavola a objedna sa
vraj až do 42 dňa sa dá očkovať, ale čítam, že prvú mal v júni, tak to nestíha....treba sa opýtať kompetentných, no podľa mna mu to akoby prepadlo...
Teraz ockuju na vela miestach aj bez objednania tusim Pfizer a Johnson,staci vygooglit
Pfizer by mal mat testovanu ucinnost az do 12 tyzdna (co neznamena ze nad 12 uz nema). Najlepsie tusim dokonca bolo 8 tyzdnov. 4 sa davaju, aby to bolo co najskor. Minimum je myslim 3. Mne po prvej vraveli, ze ak nepride termin, mam do 6 tyzdnov dojst aj bez neho. Takze 3-12 by nemal byt vobec problem. Ak je nad 12, tak neviem, nech pokeca s nejakym lekarom. To moze aj ohladne toho, ze mu bolo zle.
Urcite fajn, ze ma spon jednu davku. Kopec ludi malo druhu davku neskor kvoli roznym zdravotnym problemom, operaciam a podobne.
A akože čaká, že po druhej bude jazdiť na jednorožcovi?? Po druhej mu môže byť ešte horšie... Či vám to za to stojí 🤔

Tam je limit myslím až 45 dni, takze ešte nič nepresvihol