icon

Ako sa zbaviť herpesu rýchlo a účinne?

evickuska
26. máj 2026

Viem pre niekoho banalita ja to mam asi 3x v zivote. Mame svadbu a mna to fest boli.
Nasadila som zinok atd. natieram herpesinom. A neprechadza treti den 😢

Ako sa zbaviť herpesu rýchlo a účinne?
anonym_706b75
26. máj 2026

Pomohol mi odvar z repika. Uvarit silny repikovy caj, namocit varovy tampon a stale prikladat. Na noc by aom dala ten herpesin.

anonym_0f5343
26. máj 2026

Aj bečko nasad tiež pomôže

anonym_0bce9d
26. máj 2026

Mne propolis najviac pomohol a B komplex poriadnu dávku

motylik2559
26. máj 2026

@evickuska Mne odporucila na herpesy imunologicka Lysine 1000mg. Je to prevencia pred tvorbou herpesov a naozaj pomaha, avsak to treba dlhodobo. Z mojich skusenosti zial takuto liecbu aku mas neurychlis proces hojenia nejak velmi. Väcsinou sa to hoji minimalne tyzden.

anonym_3995c7
26. máj 2026

@evickuska Zovirax krém. V lekárni dostať kúpiť. Jediný krém, ktorý skutočne účinkuje. Mam to odskúšané na sebe.

michaela329
26. máj 2026

Toto je už chrastička, to hojenie moc neurýchliš...ja som si zvykla dávať med už v tomto štádiu a repík. Kolegyňa si chválila cicadrinu, keď už išlo o hojenie tej chrasty.
Inak - sú aj náplaste, cez tie sa dá nalíčiť 🤷 Ak by to v sobotu ešte bolo zlé.

anett52
26. máj 2026

Ja som mala presne toto isté pred svadbou. Nepomohlo absolútne nič z lekárne - lysine, vysoké dávky Cčka, Dčka, propolis, potieranie levanduľou striedavo s tea tree a eukalyptom, nočné náplaste ... vôbec nič. Do soboty rána som ich mala asi 10 na perách. Ten najväčší som zakryla náplasťou, na tú sa dalo krásne nalíčiť. Nebolo nič vidno. Akurát sme sa bozkávať nemohli veľmi 😁 A v nedeľu na obed všetky opadali, takže to bolo zo stresu

andrea_ff
26. máj 2026
@anett52

Ja som mala presne toto isté pred svadbou. Nepomohlo absolútne nič z lekárne - lysine, vysoké dávky Cčka, Dčka, propolis, potieranie levanduľou striedavo s tea tree a eukalyptom, nočné náplaste ... vôbec nič. Do soboty rána som ich mala asi 10 na perách. Ten najväčší som zakryla náplasťou, na tú sa dalo krásne nalíčiť. Nebolo nič vidno. Akurát sme sa bozkávať nemohli veľmi 😁 A v nedeľu na obed všetky opadali, takže to bolo zo stresu

Mne sa vždy zahojil rýchlo, keď som bola pri mori....takže...ja si aj doma zarobím slanú morskú vodu do vlažnej vody a vatou namáčam a obkladam tak často, ako to len ide...👍

anett52
26. máj 2026
@andrea_ff

Mne sa vždy zahojil rýchlo, keď som bola pri mori....takže...ja si aj doma zarobím slanú morskú vodu do vlažnej vody a vatou namáčam a obkladam tak často, ako to len ide...👍

@andrea_ff úplne beriem, každá rada dobrá 👍 Mne ešte napadlo, ak máš doma zelený íl, zmiešať s vodou, alebo harmančekovým odvarom, môžeš pridať tea tree. Spraviť kašičku a naniesť na herpes. Nechať pôsobiť 10-15 minút a zmyť. Nenechať úplne zaschnúť. Na noc môžeš skúsiť zmiešať s medom a naniesť tenkú vrstvu, je to vraj účinné a liečivé. Sama to ale nemám odskúšané. Aj tak každému zaberie niečo iné, lebo každý sme iný 😎

anonym_476803
27. máj 2026

Bkomplex a spominany zovirax je naj na herpes

anonym_ef95d6
27. máj 2026

podla mna mas velmi kysly pot.. Otlacaju sa ti navliecky na kozu.

eeffka
27. máj 2026

@evickuska toto je uz len chrasta a ta sa hoji dlho, natri si to balzamom,leskom niecim mastnym...lebo tq bolest je z nqmahanej koze, mas to uz len na pere, premastuj a na svadbu zatries ruzom

sense
27. máj 2026

Mne vždy pomôžu kvapky bekomplex natiet na to 3x denne

evickuska
autor
27. máj 2026
@anonym_0bce9d

Mne propolis najviac pomohol a B komplex poriadnu dávku

@anonym_0bce9d propolis ako strhnut a vynatierat?

evickuska
autor
27. máj 2026
@sense

Mne vždy pomôžu kvapky bekomplex natiet na to 3x denne

@sense kvapky? skusim este som o tom nepocula

evickuska
autor
27. máj 2026
@eeffka

@evickuska toto je uz len chrasta a ta sa hoji dlho, natri si to balzamom,leskom niecim mastnym...lebo tq bolest je z nqmahanej koze, mas to uz len na pere, premastuj a na svadbu zatries ruzom

@eeffka no nemam s tymto skusenosti nemavam to 🫣

evickuska
autor
27. máj 2026
@anett52

@anett52 je to mozne, povod nezistim len to boli ako svina

anonym_06c38e
27. máj 2026

Mne pomaha Zovirax - tmavomodry, nie biely. Ale treba ho davat hned od zaciatku, vtedy ucinkuje skvele (herpes zostane relativne maly), a tiez uz spominany Lysine.
Na chrastu davam tea tree olej (aj niekolkokrat denne), aby rychlo vyschla a tiez natieram okolie mastou Cicaderma. Zrejme to nebude idealne riesenie pre kazdeho, ale mne sa osvedcilo.

anonym_0bce9d
27. máj 2026
@evickuska

@anonym_0bce9d propolis ako strhnut a vynatierat?

@evickuska vatovou tyčinkou vytierať..ono sa bude postupne olupovať zasušene

evickuska
autor
27. máj 2026
@anonym_0bce9d

@evickuska vatovou tyčinkou vytierať..ono sa bude postupne olupovať zasušene

@anonym_0bce9d auč idem skúsiť s propolisom som OK vždy pomohol

evickuska
autor
27. máj 2026
@anonym_06c38e

Mne pomaha Zovirax - tmavomodry, nie biely. Ale treba ho davat hned od zaciatku, vtedy ucinkuje skvele (herpes zostane relativne maly), a tiez uz spominany Lysine.
Na chrastu davam tea tree olej (aj niekolkokrat denne), aby rychlo vyschla a tiez natieram okolie mastou Cicaderma. Zrejme to nebude idealne riesenie pre kazdeho, ale mne sa osvedcilo.

@anonym_06c38e Lysine je na predpis?

esfera
28. máj 2026
@evickuska

@anonym_06c38e Lysine je na predpis?

anonym_2d1af0
28. máj 2026

Opar je najcastejsie sposobeny jedovatym teplym toxinom v krvi, doporucujem kombinaciu 012+013 z TCM produktov, chronicke problemy potrebuju diagnostiku TCM

evickuska
autor
Včera o 10:41
@anonym_2d1af0

Opar je najcastejsie sposobeny jedovatym teplym toxinom v krvi, doporucujem kombinaciu 012+013 z TCM produktov, chronicke problemy potrebuju diagnostiku TCM

@anonym_2d1af0 TCM?