icon

Ako sa zbaviť nočného kašľa?

Dnes o 05:47

Prosím poraďte mi nieco alebo máte niekto podobnú skúsenosť alebo čo? Ja už som zufala
Tento rok som už 4ty x chorá a mám hrozný kasel. Ten kasel je hlavne vecer a v noci a keď sa zobudím najhorší. Doslova až dusivý suchy a nie a nie prestat. Najhorsie je že taketo záchvaty kašľa mam aj hocikedy ked nie som chora. Chodím aj na alergologiu mam lieky Omarit, Ecobec a dávam si aj ventolin pri tom záchvate no nic nezaberá.
Momentalne uzivam aj kalcium Stoptussin a nic sa nelepší. Nechcem do seba pchať toľko antibiotík posledné som mala ani nie pred 3 týždňami a aj to dvojité balenie.
Chlamydie naposledy keď mi robili vyšetrenia som nemala. Neviem čo to môže byt. Ja sa už aj bojim či to nemoze byt nejaka rakovina alebo čo

anonym_bcfd83
Dnes o 06:17

@anonym_autor ecobek su kortikodidy asi. Mne sa toto stalo po liecbe atb a kotikodmi, ze som mala pozitocnu kandidu a ta sa sprava ako bacil. Musela som brat antimikotika a preslo to a teraz ich vzdy beriem s atb. A kortikodidom sa vyhybam sposobuju kvasinku. Beriem kyselinu kaprylovu a oreganovy olej su proti kvasinke. Ale moz ero byt aj iny bacil ako haemophilus ci moraxela. Sputum ti vysetrovali ? Bola si na plucnom? Kandidu si vies dat vysetrit aj z krvi z unilabe doktori to nerobia. Mohla by ti vyjst zo sputa. Vela zdravia prajem.