icon

Ako sa zmenil váš zdravotný stav po štyridsiatke?

Dnes o 19:38

Ako sa zmenil Vas zdravotny stav po 40-tke?
Unava, alergie, choroby, perinomenopauza, kludne anonymne.

Strana
z2
anonym_3dd4d5
Dnes o 19:42

Pribudli mi nové alergie, začali mi vypadávať vlasy, pleť sa mi zhoršila veľmi, zhoršila sa mi hypotyreóza. Som v perimenopauze už, čiže to je celý sled príznakov psychických, aj fyzických. Pribudla únava a problémy so spánkom. A prestala som tolerovať kofeín, alkohol a niktotín. S poslednými dvomi som skončila na dobro, s kofeínom občas ešte bojujem. Mám syndróm suchého oka, zhoršil sa mi zrak do blízka.

anonym_064e69
Dnes o 19:47

@anonym_autor vsetko..bolesti vlasy padali nocne potenie tlaky v hlave vynechavanie menzesu ci priberanie na vahe ale velmi mi padaju vlasy depresie zmeny nalad znizene libido prdim vsade nafuknuta napucana...unava zavodnenie neskutocne aj 3kg navyse rano vecer ....hormony y sa zblaznili a doplnam,

extremne zhorsenie zraku podobne ako prispevok nado mnou

autor
Dnes o 19:49
@anonym_3dd4d5

Pribudli mi nové alergie, začali mi vypadávať vlasy, pleť sa mi zhoršila veľmi, zhoršila sa mi hypotyreóza. Som v perimenopauze už, čiže to je celý sled príznakov psychických, aj fyzických. Pribudla únava a problémy so spánkom. A prestala som tolerovať kofeín, alkohol a niktotín. S poslednými dvomi som skončila na dobro, s kofeínom občas ešte bojujem. Mám syndróm suchého oka, zhoršil sa mi zrak do blízka.

@anonym_3dd4d5 nasla si na nieco z toho aj riesenie?

anonym_271bee
Dnes o 19:51

@anonym_autor Po 40 nijak, ani priberanie. Po 50 pomaly cítiť zmeny.

autor
Dnes o 19:51
@anonym_064e69

@anonym_autor vsetko..bolesti vlasy padali nocne potenie tlaky v hlave vynechavanie menzesu ci priberanie na vahe ale velmi mi padaju vlasy depresie zmeny nalad znizene libido prdim vsade nafuknuta napucana...unava zavodnenie neskutocne aj 3kg navyse rano vecer ....hormony y sa zblaznili a doplnam,

extremne zhorsenie zraku podobne ako prispevok nado mnou

@anonym_064e69 aj to nejako riesis?

autor
Dnes o 19:53
@anonym_271bee

@anonym_autor Po 40 nijak, ani priberanie. Po 50 pomaly cítiť zmeny.

@anonym_271bee tak to je fajn.

anonym_433637
Dnes o 19:53

@anonym_autor ja mam stale natiahnuty nejaky sval, zaseknuty nejaky nerv... robim sedavu pracu.

anonym_93f75b
Dnes o 19:54

To akože po 40 tke mám čakať druhú vlnu??ja som badala už po 30tke

autor
Dnes o 19:57
@anonym_93f75b

To akože po 40 tke mám čakať druhú vlnu??ja som badala už po 30tke

@anonym_93f75b ake zmeny si badala?

anonym_43edd2
Dnes o 19:57

Ja skor po covide, aj ked ten bol vlastne tesne po 40tke.Akoze vtedy ma vyplo... Nemavala som horucky, prechladnutia nic, ale potom vlastne dva krat covid, co ma polozilo vzdy do postele, ze som brvladala ani vstat. No a odvtedy katastrofa... Neustale pokasliavam, bolest hlavy svalov, unava.... Normalne nevladzem.

anonym_f6b8f6
Dnes o 19:59

vôbec nič. Len migrény - ale tie sú od detstva.

anonym_4014d7
Dnes o 20:01

Mám onedlho 49 rokov, ms mám pravidelnú, váhu si držím tu istú... jediné čo si všímam je rednutie vlasov, inak všetko ostatné ok... Zatiaľ 🙂

autor
@anonym_43edd2

Ja skor po covide, aj ked ten bol vlastne tesne po 40tke.Akoze vtedy ma vyplo... Nemavala som horucky, prechladnutia nic, ale potom vlastne dva krat covid, co ma polozilo vzdy do postele, ze som brvladala ani vstat. No a odvtedy katastrofa... Neustale pokasliavam, bolest hlavy svalov, unava.... Normalne nevladzem.

@anonym_43edd2 ked teraz tak premyslam aj u mna nastala od vtedy zmena, mam unavu a castejsie som chora.

heleninamama

Nijako. Odkedy som registrovaná na Koníku, tak vôbec nestarnem. Stále som mladá, krásna a atraktívna, žiadne perimenopauzy, menopauzy a iné pauzy sa ma netýkajú.
Len sa čudujem, kde sú všetky moje partáčky.

anonym_064e69
Dnes o 20:05
@anonym_autor

@anonym_064e69 aj to nejako riesis?

@anonym_autor

ano riesim bola som na genetike ( rakovina v rodine) a idem vsetko vybrat ale kvoli tomu ze preventivne ale je to celkom na faka, to nikto nikde nepise, a vies co mi pomaha najviac sport...a teraz ked uz nebudem mat strach z pregnancy , verim ze bude pravidelny sex 🙂

biba_18
Dnes o 20:08

keď tak čítam baby predo mnou, tak asi všetko z toho… 😏 až na ten spánok, spím rovnako (málo) ako predtým. nepotím sa v noci. a nemám také nervózne stavy ako kamošky napr… mňa viac hnevá ten alkohol a dokonca maso, to mi úplne mení spôsob života …

anonym_064e69
Dnes o 20:09
@biba_18

keď tak čítam baby predo mnou, tak asi všetko z toho… 😏 až na ten spánok, spím rovnako (málo) ako predtým. nepotím sa v noci. a nemám také nervózne stavy ako kamošky napr… mňa viac hnevá ten alkohol a dokonca maso, to mi úplne mení spôsob života …

@biba_18 ja sa nocne potim a aj ten denny pot inac smrdi

anonym_064e69
Dnes o 20:10

@anonym_autor hlavne niekto ma po 40tke niekto po 50tke

autor
Dnes o 20:10
@anonym_064e69

@anonym_autor

ano riesim bola som na genetike ( rakovina v rodine) a idem vsetko vybrat ale kvoli tomu ze preventivne ale je to celkom na faka, to nikto nikde nepise, a vies co mi pomaha najviac sport...a teraz ked uz nebudem mat strach z pregnancy , verim ze bude pravidelny sex 🙂

@anonym_064e69 nech sa vsetko dobre podari a potom uzivaj sex.

biba_18
Dnes o 20:11

tá po 50-ke nemala po 40-ke asi 😏

anonym_37f15c

@anonym_autor po 40ke? Nejako skoro, nie? Mam 52 a mna vsetko co bolo napisane chytalo az po 50ke. Nespavost, potenie, uzkosti, unava. Pribrala som 3 kg, nic strasne, vlasy mi nerednu.

autor
@anonym_4014d7

Mám onedlho 49 rokov, ms mám pravidelnú, váhu si držím tu istú... jediné čo si všímam je rednutie vlasov, inak všetko ostatné ok... Zatiaľ 🙂

@anonym_4014d7vyborne len tak dalej.

anonym_064e69
Dnes o 20:12
@anonym_autor

@anonym_064e69 nech sa vsetko dobre podari a potom uzivaj sex.

@anonym_autor budem len aby muzik spolupracoval

anonym_064e69
Dnes o 20:13
@anonym_37f15c

@anonym_autor po 40ke? Nejako skoro, nie? Mam 52 a mna vsetko co bolo napisane chytalo az po 50ke. Nespavost, potenie, uzkosti, unava. Pribrala som 3 kg, nic strasne, vlasy mi nerednu.

@anonym_37f15c mnohe zeny uz okolo 40tky idu prechod lebo cely svet je iny

minenkaa
Dnes o 20:17

Po 40 nič ,po 44 ma začalo bolieť telo a menej energie ,ake po 47 ,vyšší tlak a fakt chcem len ležať a spat ,choroby ,alergie ,nálady ,zle spanie nič z toho ,vďakabohu

autor
Dnes o 20:17
@heleninamama

Nijako. Odkedy som registrovaná na Koníku, tak vôbec nestarnem. Stále som mladá, krásna a atraktívna, žiadne perimenopauzy, menopauzy a iné pauzy sa ma netýkajú.
Len sa čudujem, kde sú všetky moje partáčky.

@heleninamama prave na to myslim, lebo nizsie diskusia ako su vsetky upravene, ja som rada, ze pocas menstruacie som schopna zajst do prace a vydrzat.

autor
Dnes o 20:20
@minenkaa

Po 40 nič ,po 44 ma začalo bolieť telo a menej energie ,ake po 47 ,vyšší tlak a fakt chcem len ležať a spat ,choroby ,alergie ,nálady ,zle spanie nič z toho ,vďakabohu

@minenkaa ako riesis lezanie a spanie?

minenkaa
Dnes o 20:22
@anonym_autor

@minenkaa ako riesis lezanie a spanie?

@anonym_autor spim a lezim ,v práci pracujem a keď pridem domov ľahnem ,keď si oddýchnem,navarím ,zacvičiť a idem spat

anonym_5d4877
Dnes o 20:30

@anonym_autor Zatiaľ nijako, teda okrem toho, že v poslednom čase horšie vidím na mini písmená napr. v zložení potravin . Mám 47.

autor
Dnes o 20:31
@biba_18

@biba_18 ako ti meni alkohol a maso sposob zivota, presla si na vegetariansku stravu?

Strana
z2