icon

Ako si mám dať von z očí šošovky, keď mám umelé nechty?

mizu89
15. júl 2025

Ahojte baby.prosim o radu ako mám dať von z očí šošovky keď mám umelé nechty.dnu idú ľahko ale von je to katastrofa.mam aj pinzetu,aplikator a kliešte ale neviem ako s tým robiť.este som to neskúšala.
Mám dve rozdielne šošovky.jedna je s cilindrom tá ide ľahšie von a tá druhá je tenšia tá ide ťažko.uz som pozerala aj na internete že metódy výťahovania ale nie je to také jednoduché.no postup s tými kliešťami som nenašla.
Prosím o akú kolvek radu,typ že ako na to.
Ďakujem

janai1
•
15. júl 2025

šošovky sa predsa vyberajú bruškami prstov a nie nechtami

mizu89
autor
•
15. júl 2025
@janai1

lindayaaa
•
15. júl 2025

@mizu89 ja si ich vyberam co najviac bruskom a to tak, ze si ju potiahnem po oku do kutika smerom k nosu a odtial ich zosuchnem. Nikdy nevyberam oboma prstami. Len taham s jednym. Skus a napis ci ti to slo

mizu89
autor
•
15. júl 2025
@janai1

@janai1 áno bruškami ale mne tie nechty zavadzaju nedajú sa mi prsty dať úplne k sebe keď chytím sosovku

anonym_4b62cc
•
15. júl 2025
@mizu89

@janai1 áno bruškami ale mne tie nechty zavadzaju nedajú sa mi prsty dať úplne k sebe keď chytím sosovku

@mizu89 hlavne že máš nechty 🤣🤣 nič v zlom..

lindayaaa
•
15. júl 2025
@mizu89

@mizu89 toto mas uplne zbytocne klieste a pinzety. To nepouzivaj. Ja mam extremne dlhe nechty a dam si ich lezmo a co najviac bruskom a taham.

martinmmartin
•
15. júl 2025

Skus silno kychnut

janai1
•
15. júl 2025
@mizu89

@mizu89 tak to vyskúšaj ukazovákom a prostredníkom. Akože od okraja oka k stredu

lindayaaa
•
15. júl 2025
@mizu89

@mizu89 . S jedným čistým, suchým prstom potiahni šošovku smerom do kútika oka pri nose. Keď sa šošovka „zroluje“ na strane, kde je viacej priestoru, jemne ju chyť a vytiahni jednym alebo oboma prstami. No tiahni ju len s jednym prstom. Nerob to podla tych navodov co vidis na nete poskodis si oko.

renesance80
•
15. júl 2025
@mizu89

Tak treba si tak skrátiť nechty aby to slo

lindayaaa
•
15. júl 2025
@renesance80

Tak treba si tak skrátiť nechty aby to slo

@renesance80 to vobec netreba. Pojde to aj s extremne dlhymi ale ide o techniku, ktora je samozrejme prezentovana zle na videach. Mne optometrista presne ukazal ako sa to vybera a ze nemam kukat videa na internete :D a jednym a suchnut do boku zrolovat a vybrat

sisska96
•
15. júl 2025

Tak nemaj nechty ak nevieš s nimi pracovať........

milanm12
•
16. júl 2025

Tak si vyber. Slepá s nechtami alebo vidiaca bez.

evaachesa
•
16. júl 2025

Tak kašli na šošovky a nos okuliare. 🤷

matab19
•
16. júl 2025

@mizu89 obojstranná vatová palička...zalomená napoly a použitá ako pinzeta...takto fungovala dcéra

lindayaaa
•
16. júl 2025
@matab19

@mizu89 obojstranná vatová palička...zalomená napoly a použitá ako pinzeta...takto fungovala dcéra

@matab19 preboha len to nie 🫣

evaachesa
•
16. júl 2025
@matab19

@matab19 a keď ti vojdú do oka vlákna z tej vatovej paličky? Čím si to vyberieš potom? 🫣

trisha_r
•
16. júl 2025

@mizu89 načo máš nechty 😂😂😂 škoda že rozum nie zrejme , nič v zlom

lindayaaa
•
16. júl 2025
@trisha_r

@mizu89 načo máš nechty 😂😂😂 škoda že rozum nie zrejme , nič v zlom

@trisha_r tak rozum zrejme u teba chyba ked nevies poradit na banalnu vec, zrejme taku o ktorej prd vies. Ja mam extra dlhe nechty a sosovky nosim kazdy den. Tu ide o to ze ju neucili ako ich spravne vyberat.

sulavikova
•
16. júl 2025

@mizu89 keď nosím šošovky, dám si úplne skrátiť necht na ukazováku.

mizu89
autor
•
17. júl 2025
@anonym_4b62cc

@mizu89 hlavne že máš nechty 🤣🤣 nič v zlom..

@anonym_4b62cc nechty si dávam len cez leto a šošovky nosím prilezitostne.preto taká otázka.

mizu89
autor
•
17. júl 2025
@matab19

@matab19 dakujem vyskúšam

nikha2809
•
17. júl 2025

Ja mam dlhe nechty a normálne bruškom to vyberiem ved si ten necht nepichaj do oka ale daj prst bokom

mizu89
autor
•
17. júl 2025

Bože škoda sa tu dačo pýtať .tie vaše trefné komentáre.
Šošovky mám už roky.nie som začiatočník a s nechtami nemám žiadny problém viem spraviť všetko až na šošovky.
Milé dámy tak si tie vaše trápne komentáre nechajte pre seba.ked neviete poradiť tak radšej nekomentujte.

matab19
•
17. júl 2025
@evaachesa

@matab19 a keď ti vojdú do oka vlákna z tej vatovej paličky? Čím si to vyberieš potom? 🫣

@evaachesa ešte sa to nestalo a šošovky idú do roztoku